2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yiyorum hergün, tepki vermedi ama bende şekerli diye tepki verir diyordum. Karpuza dondurmaya bayılıyordu benimkide. Eşim geçen gelmiş bebeğimiz orda iki büklüm bi yeri ağrıyor mudur acaba diyo.
bunu bende dusundum gecen. Dizleri agrimistir bukulmekten dedim

Evet ya eşe bişey demesinler lütfen. Ben babayım diyor benimkisi nasıl izin vermezler diyor :)

canım üzülme onlar emdikçe sütün çoğalacaktir bence.hic moral bozup kendini strese sokma emzirmeye devam et

bende internetten baktım da şöyle bir yazı okudum 36.haftadan sonra harekette azalma normalmiş

Küçücük yerde suyun içinde iki büklüm heryeri ağrır diyor. Yok olur mu diyorum, sen öyle dursan ağrımaz mı diyor

bende internetten baktım da şöyle bir yazı okudum 36.haftadan sonra harekette azalma normalmiş
Eki Görüntüle 2691332

Valla normaldir mantık olarakta düşününce yerleri daraldı heryerde yazıyor normal diye ama ana yüreği işte.

Çünkü şiş ondan ağrıyor çok normal canım ... Bende bir krem var ondan sürüyorum bir her gün soğuk suya tutuyorum ayaklarımı tuzlu da yememek lazım.

Daha kasları kemikleri o kadar gelişmedi doğunca bebekler ayaklarını ağzına götürüyor lastik gibi esnekler ne yapsın cenin pozisyonunda azcık daha durup dayancak. Çıkınca da öyle ellerini istemsizce oynatıp kendi kendilerini uyandırabiliyorlarmış bu yüzden kundaklıyorlar bebekleri ana karnında gibi sıkı olmayı istiyorlarmış

Kuzum başlarda az olması çok doğal bak biz hilallll ile eğitim aldık. İLk başka bebeğin midesi çok minikmiş di mi? sonra günler geçtikçe biraz büyüyor. Az da olsa çok faydalı az da olsa verilecekmiş o süt. Antibiyotik ilaç gibi düşün.

Evet onu bende okumuştum. Hazır kundak aldım bi tane ne olur ne olmaz diye.

Canım ilk günler mideleri kiraz çekirdeği kadar oluyormuş. Sütün mutlaka yeter onlara, sen az diye kendine kuruntu yapma.
Karnından nasıl su aldılar?

Bende E bebekte malt içecekler gördüm, işe yarıyor mu acaba diye düşündüm. Eşimde diyor birayıda malt içiyordun.

Yarıyormuş cnm çok arkadaşım kullandı çok tavsiye ettiler ben baya bi stok yaptım valla

Çünkü şiş ondan ağrıyor çok normal canım ... Bende bir krem var ondan sürüyorum bir her gün soğuk suya tutuyorum ayaklarımı tuzlu da yememek lazım.
aslında şu bi kac gündür ayaklarimdaki şişlikler biraz indi,kilom düştü ve bagirsaklarim çok hareketlendi.ve bunların hepsi doğum yaklaşınca olan seylermis.o yüzden kafa olarakta yavaş yavaş kendimi doğuma hazırlıyorum galiba

Şişlik filan inmedi bende, kiloda almışım hatta yine.. Benim doğuma daha var galiba oğlan nazlanmaz inşallah..

Şişlik filan inmedi bende, kiloda almışım hatta yine.. Benim doğuma daha var galiba oğlan nazlanmaz inşallah..
canım bende okuduklarimdan yola çıkarak böyle diyorum.belki benimkide yakın değildir.yarin kontrolde az çok belli olur benimkide.ben 3 haftadır kilo almıyordum.bu hafta bı 600 gram kadar vermişim.

Benimkilere birşey olmadıysa sizinkilere hiç Olmaz
Evet ya eşe bişey demesinler lütfen. Ben babayım diyor benimkisi nasıl izin vermezler diyor :)
Eşe birşey demiyorlar canım eşim sabah erkenden gelip gece gidiyor benim
canım üzülme onlar emdikçe sütün çoğalacaktir bence.hic moral bozup kendini strese sokma emzirmeye devam et
Emziriyorum canım tüm gün bi o bi o yoruldum valla ama şükür düne göre çok iyiyim ilk gğn zor geçiyor bu arada şimdi baya baya rahatım
Evet öyleymiş canım ilk süt çok önemliymiş hemşireler diyor
Emziriyorum devamlı canım valla sezeryan bitiminde aldı doktor canım Bilmiyorum ki Nasıl aldılar

Canim zubeyde hanimda tup bebek bolumu bomboş, kimse yok. Dun gittim. Kovit testi yaptirmadan tedaviye başlamiyolar.. Serdar hoca ve ekibiyle gorustum. Gayet espirili,tecrubeli ve ilgili biri.. Keza ekibi ve hemsirelerde dahil. Pandemide tercih edilebilecek kadar güvenli..

şu an pandemi sürecinden dolayı bir çok kişi tedavilerini ertelediği için boştur muhtemelen.aynen Serdar hoca bekleme salonunda beklerken bile herkese takılır espri yapardi.jasta bakicilardan tutta işte Serdar hocaya kadar herkes çok iyi çok anlayışlıdir.insallah senin içinde herşey çok güzel olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…