2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yiyorum hergün, tepki vermedi ama bende şekerli diye tepki verir diyordum. Karpuza dondurmaya bayılıyordu benimkide. Eşim geçen gelmiş bebeğimiz orda iki büklüm bi yeri ağrıyor mudur acaba diyo. 😃
😂😂 bunu bende dusundum gecen. Dizleri agrimistir bukulmekten dedim😂

Yok canım eşim kalmadı az önce gitti eve annem refakatçi eşime de gelip gitmesine birşey demediler hep yanımdaydı acı biraz fazla olunca kalkmak zor oluyor eşimden daha rahat destek aldım ben . Pandemi de yaptık doğurduk hakkaten 😀 zor oldu ama becerdik. Bi de şu gazımı çıkarsam

Evet ya eşe bişey demesinler lütfen. Ben babayım diyor benimkisi nasıl izin vermezler diyor :)

Canım çok normal benim de öyleydi son zaman sırt bel iyice artmıştı sonra ameliyatta dediler ki belin ödem olmuş karnımdan su aldılar hep.
Biz iyiyiz ağrılarım azaldı bin şükür bebekler de iyi emiyorlar ama sütüm çok az 😔
canım üzülme onlar emdikçe sütün çoğalacaktir bence.hic moral bozup kendini strese sokma emzirmeye devam et

Gece tuvalete kalkıyorum yürürken tabanlarım nasıl sızlıyor.. Son zamanlar artık geçecek inşallah yakında.

Benim oğlanda hiç durmuyordu 3 güne kadar, hiç uyumuyor diyordum bende. 3 gündür çok az hareket ediyor gündüzleri, ettiği hareketlerde minik minik..

İnşallah canım. Sizde öyle söyleyince normal galiba dedim kendime. Zaten baktım internetten 38.haftada azalma olurmuş hareketlerde. Dediğin gibi yerleri dar, benim oğlan geçen hafta 3.500dü düşün işte. 😀
bende internetten baktım da şöyle bir yazı okudum 36.haftadan sonra harekette azalma normalmiş
IMG_20200916_125527.jpg

Küçücük yerde suyun içinde iki büklüm heryeri ağrır diyor. Yok olur mu diyorum, sen öyle dursan ağrımaz mı diyor 😂

bende internetten baktım da şöyle bir yazı okudum 36.haftadan sonra harekette azalma normalmiş
Eki Görüntüle 2691332

Valla normaldir mantık olarakta düşününce yerleri daraldı heryerde yazıyor normal diye ama ana yüreği işte. 😃

kızlar 3,4 gündür sabahlari uyandığımda ayak tabanlarim ve el parmaklarımin eklem yerleri ağrıyor.sizlerdede olan var mı ? ellerde ağrı yaşayanlar vardı galiba yazmıştınız buraya ama ayak tabanida agrıyan var mı.

Çünkü şiş ondan ağrıyor çok normal canım ... Bende bir krem var ondan sürüyorum bir her gün soğuk suya tutuyorum ayaklarımı tuzlu da yememek lazım.

Küçücük yerde suyun içinde iki büklüm heryeri ağrır diyor. Yok olur mu diyorum, sen öyle dursan ağrımaz mı diyor 😂

Valla normaldir mantık olarakta düşününce yerleri daraldı heryerde yazıyor normal diye ama ana yüreği işte. 😃

Daha kasları kemikleri o kadar gelişmedi doğunca bebekler ayaklarını ağzına götürüyor lastik gibi esnekler ne yapsın cenin pozisyonunda azcık daha durup dayancak. Çıkınca da öyle ellerini istemsizce oynatıp kendi kendilerini uyandırabiliyorlarmış bu yüzden kundaklıyorlar bebekleri ana karnında gibi sıkı olmayı istiyorlarmış 🤣🙏🤲

Canım çok normal benim de öyleydi son zaman sırt bel iyice artmıştı sonra ameliyatta dediler ki belin ödem olmuş karnımdan su aldılar hep.
Biz iyiyiz ağrılarım azaldı bin şükür bebekler de iyi emiyorlar ama sütüm çok az 😔

Kuzum başlarda az olması çok doğal bak biz hilallll hilallll ile eğitim aldık. İLk başka bebeğin midesi çok minikmiş di mi? sonra günler geçtikçe biraz büyüyor. Az da olsa çok faydalı az da olsa verilecekmiş o süt. Antibiyotik ilaç gibi düşün.

Daha kasları kemikleri o kadar gelişmedi doğunca bebekler ayaklarını ağzına götürüyor lastik gibi esnekler ne yapsın cenin pozisyonunda azcık daha durup dayancak. Çıkınca da öyle ellerini istemsizce oynatıp kendi kendilerini uyandırabiliyorlarmış bu yüzden kundaklıyorlar bebekleri ana karnında gibi sıkı olmayı istiyorlarmış 🤣🙏🤲
Evet onu bende okumuştum. Hazır kundak aldım bi tane ne olur ne olmaz diye.

Canım ilk günler mideleri kiraz çekirdeği kadar oluyormuş. Sütün mutlaka yeter onlara, sen az diye kendine kuruntu yapma.
Karnından nasıl su aldılar?

Canım ben e bebekten süt artırıcı aldım çok etkili olduğunu söylediler kullananlar. Birde doğal katkı maddesi yok malt içeçecek. Birde bunlar çok güzel süt yapıyormuş. İnstgaram fenomeni bir kadın var yeni doğum yaptı o önermiş kullananlar sürekli geribildirim yapıyor.

Bende E bebekte malt içecekler gördüm, işe yarıyor mu acaba diye düşündüm. Eşimde diyor birayıda malt içiyordun. 😂

Canım ilk günler mideleri kiraz çekirdeği kadar oluyormuş. Sütün mutlaka yeter onlara, sen az diye kendine kuruntu yapma.

Bende E bebekte malt içecekler gördüm, işe yarıyor mu acaba diye düşündüm. Eşimde diyor birayıda malt içiyordun. 😂
Yarıyormuş cnm çok arkadaşım kullandı çok tavsiye ettiler ben baya bi stok yaptım valla

Çünkü şiş ondan ağrıyor çok normal canım ... Bende bir krem var ondan sürüyorum bir her gün soğuk suya tutuyorum ayaklarımı tuzlu da yememek lazım.
aslında şu bi kac gündür ayaklarimdaki şişlikler biraz indi,kilom düştü ve bagirsaklarim çok hareketlendi.ve bunların hepsi doğum yaklaşınca olan seylermis.o yüzden kafa olarakta yavaş yavaş kendimi doğuma hazırlıyorum galiba 😉

aslında şu bi kac gündür ayaklarimdaki şişlikler biraz indi,kilom düştü ve bagirsaklarim çok hareketlendi.ve bunların hepsi doğum yaklaşınca olan seylermis.o yüzden kafa olarakta yavaş yavaş kendimi doğuma hazırlıyorum galiba 😉

Şişlik filan inmedi bende, kiloda almışım hatta yine.. 🤦🏼‍♀️ Benim doğuma daha var galiba oğlan nazlanmaz inşallah..

Şişlik filan inmedi bende, kiloda almışım hatta yine.. 🤦🏼‍♀️ Benim doğuma daha var galiba oğlan nazlanmaz inşallah..
canım bende okuduklarimdan yola çıkarak böyle diyorum.belki benimkide yakın değildir.yarin kontrolde az çok belli olur benimkide.ben 3 haftadır kilo almıyordum.bu hafta bı 600 gram kadar vermişim.

Benimkilere birşey olmadıysa sizinkilere hiç Olmaz 😂
Evet ya eşe bişey demesinler lütfen. Ben babayım diyor benimkisi nasıl izin vermezler diyor :)
Eşe birşey demiyorlar canım eşim sabah erkenden gelip gece gidiyor benim
canım üzülme onlar emdikçe sütün çoğalacaktir bence.hic moral bozup kendini strese sokma emzirmeye devam et
Emziriyorum canım tüm gün bi o bi o 😀 yoruldum valla ama şükür düne göre çok iyiyim ilk gğn zor geçiyor bu arada şimdi baya baya rahatım
Kuzum başlarda az olması çok doğal bak biz hilallll hilallll ile eğitim aldık. İLk başka bebeğin midesi çok minikmiş di mi? sonra günler geçtikçe biraz büyüyor. Az da olsa çok faydalı az da olsa verilecekmiş o süt. Antibiyotik ilaç gibi düşün.
Evet öyleymiş canım ilk süt çok önemliymiş hemşireler diyor

Emziriyorum devamlı canım valla sezeryan bitiminde aldı doktor canım Bilmiyorum ki Nasıl aldılar

canım bende Ankarada yım ama başından beri devlet hastanesi düşündüğüm için hiç özel araştırmadım.Etlik Zübeyde Hanım da yaptırdım ve de çok memmun kaldım.herkesede tavsiye ediyorum soran olunca
Canim zubeyde hanimda tup bebek bolumu bomboş, kimse yok. Dun gittim. Kovit testi yaptirmadan tedaviye başlamiyolar.. Serdar hoca ve ekibiyle gorustum. Gayet espirili,tecrubeli ve ilgili biri.. Keza ekibi ve hemsirelerde dahil. Pandemide tercih edilebilecek kadar güvenli..

Canim zubeyde hanimda tup bebek bolumu bomboş, kimse yok. Dun gittim. Kovit testi yaptirmadan tedaviye başlamiyolar.. Serdar hoca ve ekibiyle gorustum. Gayet espirili,tecrubeli ve ilgili biri.. Keza ekibi ve hemsirelerde dahil. Pandemide tercih edilebilecek kadar güvenli..
şu an pandemi sürecinden dolayı bir çok kişi tedavilerini ertelediği için boştur muhtemelen.aynen Serdar hoca bekleme salonunda beklerken bile herkese takılır espri yapardi.jasta bakicilardan tutta işte Serdar hocaya kadar herkes çok iyi çok anlayışlıdir.insallah senin içinde herşey çok güzel olur 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X