2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin canım inşallah sağlıkla hepimiz alırız kucağımıza çok heyecanlı bakalım bugün uyuyabilirmiyim

Amin canım inşallah sağlıkla hepimiz alırız kucağımıza çok heyecanlı bakalım bugün uyuyabilirmiyim
Uyu uyu uykusuz gecelere saatler kaldı dün gece uyucakken tam dedim ki kendi kendime son günlerin her fırsatta uyusan iyi edersin uykuyu çok seviyorum normalde bakalım inşallah benim kızda sever annesi gibi

Amin canım hepimizin inşallah evet ama şu jilet meselesi mahvetti beni oturdum ağladım alamıyorum her yerimi kestim kan içinde kaldım

Canım dualarımız seninle, keşke tüy dökücü kullansaydın doktor bana kullan dedi zaten. Tek seferden bişey olmazdı.

sende mi Zübeyde Hanım'ın online gebe okuluna katılıyorsun canım.bende katılıyorum o eğitimlere

Kızlar benim haberim yok ondan nasıl yapıyoruz onu?

Canım sağ salim kavuşun inşallah. Gözün aydın şimdiden.

Kullanmadım canım valla ama tertemiz yapana kadar heryerim kesildi çok şükür sondu bundan sonra artık böyle dertlerim kalmayacak inşallah. Sağolasın canım teşekkür ederim darısı sizlere olsun

canım ben instagramdan haberdar oldum.2 haftalık bı eğitim oluyor.su an ikinci haftaya geçildi zaten.bu gruba yeni birini almazlar sanırım.bir sonraki grubada senin için geç olur galiba.

Amin canım hepimiz inşallah sağ salim

Uyu uyu uykusuz gecelere saatler kaldı dün gece uyucakken tam dedim ki kendi kendime son günlerin her fırsatta uyusan iyi edersin uykuyu çok seviyorum normalde bakalım inşallah benim kızda sever annesi gibi
Doğru söylüyorsun ben de normalde çok severim ama hamileliğim boyunca çok uyuyamadım yarından itibaren ah bir uyuyabilsem dicem onuda farkındayıminşallah severler uykuyu

Kullanmadım canım valla ama tertemiz yapana kadar heryerim kesildi çok şükür sondu bundan sonra artık böyle dertlerim kalmayacak inşallah. Sağolasın canım teşekkür ederim darısı sizlere olsun

Evet canım son kez koca göbekle yaptın, sonrasında bitmiş olacak bu dert. Amin inşallah.

canım ben instagramdan haberdar oldum.2 haftalık bı eğitim oluyor.su an ikinci haftaya geçildi zaten.bu gruba yeni birini almazlar sanırım.bir sonraki grubada senin için geç olur galiba.

Evet canım benim için artık çok geç.

Amin canım hepimiz inşallah sağ salim

İnşallah canım.

Kızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Şimdi sorum gebelik var mi anlamadım ben

Eklentiler

• 48022E50-94F2-44E0-BA1E-0D064054427D.jpeg
    190,4 KB · Görüntüleme: 20
Beta hcg değeriniz biraz düşük gibi, iki gün sonra tekrar kan testi vermeniz gerekirdi yükselip yükselmediğini görmek için. Bence yarın tekrar kan testi yaptırın

Evet canım son kez koca göbekle yaptın, sonrasında bitmiş olacak bu dert. Amin inşallah.

Evet canım benim için artık çok geç.

İnşallah canım.
Aynen öyle oldu valla sonda takılmayacak olsa onu da yapmayacaktım sırf onun için yaptım yani alıyordum el yordamıyla ama bu kadar detaylı değildi

Kızlar Allah yardımcınız olsun bu zor süreçte hepimiz burdaydik ve yeri geldi korktuk yeri geldi mutlu olduk ama bir şekilde sonuna yaklaştık Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bir nefeste yavrularımızı kucağımıza alalım isteyen herkese de bu duyguyu nasip etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…