-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.441
Amin canım inşallah sağlıkla hepimiz alırız kucağımıza çok heyecanlı bakalım bugün uyuyabilirmiyimHayırlı olsun canım şimdiden. Allah sağ Salim kucağına alıp evinize dönmeyi nasip etsin inşallah. Yarın yeni hayatınız ilk günükelebekmkelebek dualarımız sizinle çok çabuk toparlanın evlerinize dönünce bizi de haberdar edin
Amin sabahtanmı seninki benim öğleden sonra 4 de kovit testi aldılar bugünİnşallah canım inşallah rabbim yar ve yardımcımız olsun
Hadi ya bütün hamilelerden alınıyor mu acaba . Bu arada nerede Doğum yapacaktınAmin sabahtanmı seninki benim öğleden sonra 4 de kovit testi aldılar bugün
Uyu uyu uykusuz gecelere saatler kaldıAmin canım inşallah sağlıkla hepimiz alırız kucağımıza çok heyecanlı bakalım bugün uyuyabilirmiyim
Amin canım hepimizin inşallah evet ama şu jilet meselesi mahvetti beni oturdum ağladım alamıyorum her yerimi kestim kan içinde kaldım
sende mi Zübeyde Hanım'ın online gebe okuluna katılıyorsun canım.bende katılıyorum o eğitimlere
Kızlar ben yarın nasip olursa saat 4 de doğuma giriyorum bugün nst de sancım çıktı birde ikinci sezeryan olunca beklemeyelim dedi 36+4 olucak ama sıkıntı olmaz dedi doktorum gelişimi iyi dedi kilosu 3500 civarı hayırlısınla alırım inşallah yavrumu dua edin bana küveze felan gitmeden alırım kucağıma
Kullanmadım canım valla ama tertemiz yapana kadar heryerim kesildiCanım dualarımız seninle, keşke tüy dökücü kullansaydın doktor bana kullan dedi zaten. Tek seferden bişey olmazdı.
Kızlar benim haberim yok ondan nasıl yapıyoruz onu?
Canım sağ salim kavuşun inşallah. Gözün aydın şimdiden.
canım ben instagramdan haberdar oldum.2 haftalık bı eğitim oluyor.su an ikinci haftaya geçildi zaten.bu gruba yeni birini almazlar sanırım.bir sonraki grubada senin için geç olur galiba.Canım dualarımız seninle, keşke tüy dökücü kullansaydın doktor bana kullan dedi zaten. Tek seferden bişey olmazdı.
Evet alınıyormuş ben memorialde yapıcam nirtek refakatçı annem kalıcak ondanda aldılar bugünHadi ya bütün hamilelerden alınıyor mu acaba . Bu arada nerede Doğum yapacaktın
Amin canım hepimiz inşallah sağ salimCanım dualarımız seninle, keşke tüy dökücü kullansaydın doktor bana kullan dedi zaten. Tek seferden bişey olmazdı.
Doğru söylüyorsun ben de normalde çok severim ama hamileliğim boyunca çok uyuyamadım yarından itibaren ah bir uyuyabilsem dicem onuda farkındayımUyu uyu uykusuz gecelere saatler kaldıdün gece uyucakken tam dedim ki kendi kendime son günlerin her fırsatta uyusan iyi edersin uykuyu çok seviyorum normalde bakalım inşallah benim kızda sever annesi gibi
Kullanmadım canım valla ama tertemiz yapana kadar heryerim kesildiçok şükür sondu bundan sonra artık böyle dertlerim kalmayacak inşallah. Sağolasın canım teşekkür ederim darısı sizlere olsun
canım ben instagramdan haberdar oldum.2 haftalık bı eğitim oluyor.su an ikinci haftaya geçildi zaten.bu gruba yeni birini almazlar sanırım.bir sonraki grubada senin için geç olur galiba.
Amin canım hepimiz inşallah sağ salim
Beta hcg değeriniz biraz düşük gibi, iki gün sonra tekrar kan testi vermeniz gerekirdi yükselip yükselmediğini görmek için. Bence yarın tekrar kan testi yaptırınKızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Şimdi sorum gebelik var mi anlamadım ben
Vereceğim adetimede 6 gün var zatebBeta hcg değeriniz biraz düşük gibi, iki gün sonra tekrar kan testi vermeniz gerekirdi yükselip yükselmediğini görmek için. Bence yarın tekrar kan testi yaptırın
Aynen öyle oldu valla sonda takılmayacak olsa onu da yapmayacaktımEvet canım son kez koca göbekle yaptın, sonrasında bitmiş olacak bu dert. Amin inşallah.
Evet canım benim için artık çok geç.
İnşallah canım.
Kendini toparlayıp fırsat bulunca bizede yaz mutlaka canım.Aynen öyle oldu valla sonda takılmayacak olsa onu da yapmayacaktımsırf onun için yaptım yani alıyordum el yordamıyla ama bu kadar detaylı değildi
İnşallah canım yazacağımKendini toparlayıp fırsat bulunca bizede yaz mutlaka canım.
Amin canım inşallahbu arada sen adını ne koyacaksın miniğine merak ettim