2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Şimdi sorum gebelik var mi anlamadım ben
Canım bende buraya attigimda aynı böyle ikinci çizgi silikti çok şükür kan testinde öğrenmiştik tekrar kan testiyle inşallah öğrenirsin pozitif olduğunu🤲

Kızlar Allah yardımcınız olsun bu zor süreçte hepimiz burdaydik ve yeri geldi korktuk yeri geldi mutlu olduk ama bir şekilde sonuna yaklaştık Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bir nefeste yavrularımızı kucağımıza alalım isteyen herkese de bu duyguyu nasip etsin
Amin inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımızı alırız kucağımıza🙏🏼

kızlar iyi geceler.simdi tuvalete girdim peceteyle temizlenirken kıvamlı sümüksü ama kahverengi bir akıntı geldi peceteyle.bu nişan olabilirmi ya 😯 şu an çok panik oldum
Tam da tarif ettiğin şey nişan cnm doktorum da aynısını tarif etmişti çünkü

kızlar iyi geceler.simdi tuvalete girdim peceteyle temizlenirken kıvamlı sümüksü ama kahverengi bir akıntı geldi peceteyle.bu nişan olabilirmi ya 😯 şu an çok panik oldum
Aman dur canım değildir inşallah ben bilmiyorum nişan nasıl bir şey ağrın sancin var mi

Korkma ama nişan gelmesi doğumun yakın olduğunu ama hemen olacağı anlamına gelmez demişti doktorum hani böyle bir şeyle karşılaşırsan korkma demişti sende korkma kuzenimin nişan gelmesinden bir hafta sonrasın da doğumu oldu

Tam da tarif ettiğin şey nişan cnm doktorum da aynısını tarif etmişti çünkü
Olabilir doktoruna sor cnm. Yavrular arka arkaya gelecek galibaaaaa🤗🤗🤗
Aman dur canım değildir inşallah ben bilmiyorum nişan nasıl bir şey ağrın sancin var mi
Korkma ama nişan gelmesi doğumun yakın olduğunu ama hemen olacağı anlamına gelmez demişti doktorum hani böyle bir şeyle karşılaşırsan korkma demişti sende korkma kuzenimin nişan gelmesinden bir hafta sonrasın da doğumu oldu
şu an çok korktum henüz hazır değilim çünkü.gerci ne zaman olsa gene hazır hissetmezdim galiba kendimi.agrim sancım ya da karnimda bı kasilma falanda yok.sadece günlerdir büyük tuvalete az az zor çıkarken bugün 2,3 kez ishal gibi değil ama her girdiğimde çok çok oldu affedersiniz.ben de öyle biliyorum nişan geldikten saatler sonrada olabiliyormuş doğum 1 hafta sonrada.sanci yada su gelmesi gibi bişey olana kadar bekleyeceğim heralde.yapacak bişey yok gibi su an

şu an çok korktum henüz hazır değilim çünkü.gerci ne zaman olsa gene hazır hissetmezdim galiba kendimi.agrim sancım ya da karnimda bı kasilma falanda yok.sadece günlerdir büyük tuvalete az az zor çıkarken bugün 2,3 kez ishal gibi değil ama her girdiğimde çok çok oldu affedersiniz.ben de öyle biliyorum nişan geldikten saatler sonrada olabiliyormuş doğum 1 hafta sonrada.sanci yada su gelmesi gibi bişey olana kadar bekleyeceğim heralde.yapacak bişey yok gibi su an
Aynen cnm korkma sakın suyun gelmediği sürece hiç korkma ishalde doğum başlamasının belirtileri arasındaymış sen yavaş yavaş hazırla kendini küçük kız gelmek istiyor belli ♥️

Aynen cnm korkma sakın suyun gelmediği sürece hiç korkma ishalde doğum başlamasının belirtileri arasındaymış sen yavaş yavaş hazırla kendini küçük kız gelmek istiyor belli ♥
çantam falan hazırdı zaten.sabaha kadar birşey olmazsa sabah gene kalkınca duşumu alır temizligimi yaparım.cantaya konacak önemsiz ufak tefek şeyler vardı onları da koyar,artık beklerim hazır bir şekilde.hayirlisiyla ne zaman gelirse artık

Hiç panik yapma canım büyük bir ihtimal nişan gelmiş ama hiç belli olmaz 1 hafta sonrada olabilir daha erkende hayırlısı olsun sağlıkla gelsin prenses annesi🙏🏼

Kızlar Allah yardımcınız olsun bu zor süreçte hepimiz burdaydik ve yeri geldi korktuk yeri geldi mutlu olduk ama bir şekilde sonuna yaklaştık Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bir nefeste yavrularımızı kucağımıza alalım isteyen herkese de bu duyguyu nasip etsin
Amin inşallah canım hepimiz hayırlısıyla evlatlarımızI kucağımıza alalım 🙏🏻
Canım korkma benim 2 hafta oluyor geleli ama doktoruna mutlaka söylemen gerekiyor ben aradım hemen çağırmıştı Açıklık kontrolü yapmıştı eğer açıklık olsaydı doğuma alacaktı ona rağmen açıklığım olmamıştı sen mutlaka ya ara doktorunu ya da git sabah muayene olmadan olmaz çünkü

günaydın kızlar.su an için hala ağrım sancım bı sıkıntım olmadı.ben kontrollere devlet hastanesine gittigim için arayabilecegim sabit bir doktorum yok.bebegimin hareketlerini kontrol ederek bekleyeceğim artık

kızlar 17.gün çatlatma iğnesinin
Yorumlarınızı almak istiyorum

Eklentiler

• 1D863935-238C-411B-BAFB-DE76C4DFC36C.jpeg
    1D863935-238C-411B-BAFB-DE76C4DFC36C.jpeg
    103,9 KB · Görüntüleme: 17
  • CDE54E3B-F662-42B4-A936-D039A8B0D181.jpeg
    CDE54E3B-F662-42B4-A936-D039A8B0D181.jpeg
    129,1 KB · Görüntüleme: 22
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X