2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kısmetten öte yol yok... Normal doğumda enfeksiyondan ötürü risk olur... O bölgeler komşu bölgeler ve enfeksiyon gerçekten önemli. Ben de yaşadım ama kremle atlattım hafif atlattım. Benimki ishalden değil kabızdan ötürü olmuştu. Korkumdan habire yulaf lapası yiyorum zaten... Kabız ya da ishal olmamak lazım. Her gün probiyotik kullandım hiç ihmal etmedim mesela.. Bağırsak ikinci beyin çünkü... Size de acil şifalar inşallah doğumlardan sonra bu dert de bitecek 🤲🤲
Ben şu 10 gündür sürekli bir ishal halindeyim bağırsaklarım çok rahat halde değil desem yeridir. Tam olarak ishal gibi de değil de ama normalde değil tabi. Biraz baktım da doğum yaklaştıkça bir ishal hali olurmuş ve kilo kaybı olurmuş son ay bundan dolayı normal diyorlar ama inşallah normaldir.

Ben şu 10 gündür sürekli bir ishal halindeyim bağırsaklarım çok rahat halde değil desem yeridir. Tam olarak ishal gibi de değil de ama normalde değil tabi. Biraz baktım da doğum yaklaştıkça bir ishal hali olurmuş ve kilo kaybı olurmuş son ay bundan dolayı normal diyorlar ama inşallah normaldir.

Evet öyle bir şey olurmuş... Normaldir canım ondandır bence. Son zamanlarda kilo kaybı da olurmuş. Bedenimiz ve ruhumuz bir şekilde doğuma hazırlanıyor.. İyiye yoralım iyi olsun... Hepimizin şans yanında olsun inşallah. 🙏🙏🤲

Şuan kanamalı durumda canım ve ameliyatlık duruma gelmiş daha kötü olursun yırtılma falan olabiliomuş oyüzden direk sezeryan dedi 😢 son haftada olacağı varmış demek ki bnm için o daha hayırlı ne diim 🤲
Burdaki doktor basur bile olsa onemsemezdi yapardi normal dogum. Iyikide benimde sezeryan o halde. Cunki benim basurda beter durumda. Hic bukadar olmamisti boyutu. Zor oturup kalkiyorum

Kısmetten öte yol yok... Normal doğumda enfeksiyondan ötürü risk olur... O bölgeler komşu bölgeler ve enfeksiyon gerçekten önemli. Ben de yaşadım ama kremle atlattım hafif atlattım. Benimki ishalden değil kabızdan ötürü olmuştu. Korkumdan habire yulaf lapası yiyorum zaten... Kabız ya da ishal olmamak lazım. Her gün probiyotik kullandım hiç ihmal etmedim mesela.. Bağırsak ikinci beyin çünkü... Size de acil şifalar inşallah doğumlardan sonra bu dert de bitecek 🤲🤲
Sagol cnm Allah razi olsun

Ay aynen canım kaç gündür mahvetti beni gerçekten dediğin gbi ikinci beyin sürekli ishalim ben de mahvoldum tuvalete çıkmayayım diye dua ediyorum VAla kanıyor hemen napalım kısmetten öteye yol yokmuş son haftada bu da başıma gelecekmiş varsın sezeryan olsun sağlıklı olsun da 🤲

Burdaki doktor basur bile olsa onemsemezdi yapardi normal dogum. Iyikide benimde sezeryan o halde. Cunki benim basurda beter durumda. Hic bukadar olmamisti boyutu. Zor oturup kalkiyorum
Aynen canım bu durumda sezeryan en iyisi 🤗 Bn ilk defa oluyorum çok kötü bir şeymiş hamilelik de yapabiliomuş ille kabızlık ya da ishal değil Yani bebeğin başı baskı yapıomuş neyse en büyük sıkımtımız varsın bu olsun napalım doğumdan sonra düzelebilir inşallah dedi doktorum 🤲

Aynen canım bu durumda sezeryan en iyisi 🤗 Bn ilk defa oluyorum çok kötü bir şeymiş hamilelik de yapabiliomuş ille kabızlık ya da ishal değil Yani bebeğin başı baskı yapıomuş neyse en büyük sıkımtımız varsın bu olsun napalım doğumdan sonra düzelebilir inşallah dedi doktorum 🤲
Bence boyutu onemli. Benim ilk hamilelikte olmustu kucucuktu. Kucuk olunca geciyor. Buyuk gecmio 😔

Evet öyle bir şey olurmuş... Normaldir canım ondandır bence. Son zamanlarda kilo kaybı da olurmuş. Bedenimiz ve ruhumuz bir şekilde doğuma hazırlanıyor.. İyiye yoralım iyi olsun... Hepimizin şans yanında olsun inşallah. 🙏🙏🤲
Amin canım inşallah 🤲 bu arada sen adını ne koyacaksın miniğine merak ettim 🥰

Canım Allah sağlıklı doğum nasip etsin yarın için dualarımız seninle sağlıkla kucağına al yavrularını inşallah 🤲🥰 bnm de son oluşan durumdan bağsurdan Dolayı sezeryan dedi doktorum son anda haftaya da benimkini alcak sanırım Pazartesi karar vercek çok heyecanlı 🥰 sen çok heyecanlısınız şimdi Allah kolaylık versin hepimize 🤲🤲
Aminn canım sağolasın.inşallah 🙏🏻 Basur çok zor oluyormus normal doğumda zaten bence sezeryan çok mantıklı olöui
Kelebek canım sabah uyandığım gibi aklıma sen geldin 😍 yarın sabah melekleri dünyaya gelecek diye 🤲🏻 Çok heyecanlı ya benim de 9 gün kaldı sığamıyorum hiç bir yere 😅 yarın bize güzel haberlerini vermeyi unutma. Dualarım seninle
sağolasın canım evet bende bugün sığamadım ağladım güldüm bi değişik geçiyor 😀 işim de çok sonkez çanta kontrolü kuaföre gittim saç baş fönlettim 😀 haber veririm nasipse canım
Kızlar ben yarın nasip olursa saat 4 de doğuma giriyorum bugün nst de sancım çıktı birde ikinci sezeryan olunca beklemeyelim dedi 36+4 olucak ama sıkıntı olmaz dedi doktorum gelişimi iyi dedi kilosu 3500 civarı hayırlısınla alırım inşallah yavrumu dua edin bana küveze felan gitmeden alırım kucağıma🤲🙏🏼🙏🏼
Canım sağlıkla kucağına al imşallah Rabbim yardımcın olsun 🤲
Hayırlı olsun canım şimdiden. Allah sağ Salim kucağına alıp evinize dönmeyi nasip etsin inşallah. Yarın yeni hayatınız ilk günü🥰 kelebekmkelebek kelebekmkelebek dualarımız sizinle 🤲 çok çabuk toparlanın evlerinize dönünce bizi de haberdar edin 😘
evet ya değişen hayatımızınn ilk günü gerçekten çok heyecan verici darısı başınıza kızlar 🙏🏻🥰
U Uuumutet kelebekmkelebek kelebekmkelebek kızlar Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin💕 Yarın için bütün dualarımız sizinle 🙌🏻🌸
Aminn canım teşekkür ederim sağolasın 🙏🏻
U Uuumutet kelebekmkelebek kelebekmkelebek rabbim saglikla versin insaallah kucaklariniza. Bizede dua edin 🤲
Cok heycan verici yaaa 😀😀😀
Ederiz tabi ki canım darısı basınıza inşallah 🙏🏻🤲

Kızlar ben yarın nasip olursa saat 4 de doğuma giriyorum bugün nst de sancım çıktı birde ikinci sezeryan olunca beklemeyelim dedi 36+4 olucak ama sıkıntı olmaz dedi doktorum gelişimi iyi dedi kilosu 3500 civarı hayırlısınla alırım inşallah yavrumu dua edin bana küveze felan gitmeden alırım kucağıma🤲🙏🏼🙏🏼
Yaaa canım senin 21 di normal de. Rabbim sağlıkla kavuşmanı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻

Aminn canım sağolasın.inşallah 🙏🏻 Basur çok zor oluyormus normal doğumda zaten bence sezeryan çok mantıklı olöui

sağolasın canım evet bende bugün sığamadım ağladım güldüm bi değişik geçiyor 😀 işim de çok sonkez çanta kontrolü kuaföre gittim saç baş fönlettim 😀 haber veririm nasipse canım

Canım sağlıkla kucağına al imşallah Rabbim yardımcın olsun 🤲

evet ya değişen hayatımızınn ilk günü gerçekten çok heyecan verici darısı başınıza kızlar 🙏🏻🥰

Aminn canım teşekkür ederim sağolasın 🙏🏻

Ederiz tabi ki canım darısı basınıza inşallah 🙏🏻🤲
Canım rabbim seninde yardımcın olsun hayırlısı ile kavuşalım yavrularımıza inşallah yarın bu saatlerde yanımızda olur kuzularımız🤲🙏🏼

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X