2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin canım hepimizin inşallah evet ama şu jilet meselesi mahvetti beni oturdum ağladım alamıyorum her yerimi kestim kan içinde kaldım
Tüy dökücü kullansaydın keşke cnm bi seferden bişi olmazdı şimdi nasıl yakar o kesik yerler

Ay hayır olsun canım İnşallah yarın iyi haberlerimizi veririm. Sizlere dua edeceğim doğum esnasında hepiniz kolaylıkla sağ Salim doğum yapın diye
Allah razı olsun sen de sağ Salim kucağına al ikizlerini inşallah hayırlısıyla evinize yuvanıza gelin

Ay hayır olsun canım İnşallah yarın iyi haberlerimizi veririm. Sizlere dua edeceğim doğum esnasında hepiniz kolaylıkla sağ Salim doğum yapın diye
Büyük gün yarın demi Üçünüzde sağ salim kurtulun, yavrularını sağlıkla kucağına al inşallah canım kendini toparladiginda ve iyi hissettiginde bizede burdan yaz olurmu.biz çok iyiyiz desen bile yeter Allah kolaylık versin şimdiden

kelebekmkelebek Yarın için tüm dualarımız seninle canım. Her şey güzel yolunda gidecek göreceksin. Emin ellerdesin unutma... Sen yavaşladığında bebek hızlanır dediler bugün eğitimde.. yavaş ve sakin nefes alıp vermek gerekiyor dediler. Sezaryen de olsa normal doğum da olsa fark etmez... Önemli olan her şeyin güzel olacağına odaklanmak kendine güvenmek dediler...

sende mi Zübeyde Hanım'ın online gebe okuluna katılıyorsun canım.bende katılıyorum o eğitimlere

Evet canım yarın inşallah tabi toparlandığımda size bilgi vereceğim aminnnn
Sağolun canım Allah razı olsun hepinizden doktoruma çok güveniyorum hastaneye de öyle aslında ama yine de heyecanlı ve değişik duygulardayım çok doğru sakin olmak gerekiyor geçecek bitecek deyip kendimi sakinleştirmem gerekiyor

Canım Allah sağlıklı doğum nasip etsin yarın için dualarımız seninle sağlıkla kucağına al yavrularını inşallah bnm de son oluşan durumdan bağsurdan Dolayı sezeryan dedi doktorum son anda haftaya da benimkini alcak sanırım Pazartesi karar vercek çok heyecanlı sen çok heyecanlısınız şimdi Allah kolaylık versin hepimize

Aa neden basurdan dolayi sezeryan dedi merak ettim. Benim hemoroid cok beter durumda. Ne yaptiysam fayda etmedi. Resmen tuvalete gitmekten korkuyorum

Aa neden basurdan dolayi sezeryan dedi merak ettim. Benim hemoroid cok beter durumda. Ne yaptiysam fayda etmedi. Resmen tuvalete gitmekten korkuyorum
Şuan kanamalı durumda canım ve ameliyatlık duruma gelmiş daha kötü olursun yırtılma falan olabiliomuş oyüzden direk sezeryan dedi son haftada olacağı varmış demek ki bnm için o daha hayırlı ne diim

Aynen en güzeli canım boşver
Kelebek canım sabah uyandığım gibi aklıma sen geldin yarın sabah melekleri dünyaya gelecek diye Çok heyecanlı ya benim de 9 gün kaldı sığamıyorum hiç bir yere yarın bize güzel haberlerini vermeyi unutma. Dualarım seninle

Kızlar ben yarın nasip olursa saat 4 de doğuma giriyorum bugün nst de sancım çıktı birde ikinci sezeryan olunca beklemeyelim dedi 36+4 olucak ama sıkıntı olmaz dedi doktorum gelişimi iyi dedi kilosu 3500 civarı hayırlısınla alırım inşallah yavrumu dua edin bana küveze felan gitmeden alırım kucağıma

canımm sana da Allah'ım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah maşallah kilosuda yerindeymis, inşallah küveze falan gerek kalmadan birlikte evinize dönersiniz yavrunla

canımm sana da Allah'ım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah maşallah kilosuda yerindeymis, inşallah küveze falan gerek kalmadan birlikte evinize dönersiniz yavrunla

Ay çok heyecanlı kızlaaaar.... Sana da sağlıklı bir çırpıda öyle bir avazda bir doğum dileriz .... Birden bire doğumlar gelmeye başladı.. Birbirimize destek oluyoruz burdan ne güzel ... Çok kıymetli gerçekten. Bizi bizden daha iyi anlayan yok ...

Kısmetten öte yol yok... Normal doğumda enfeksiyondan ötürü risk olur... O bölgeler komşu bölgeler ve enfeksiyon gerçekten önemli. Ben de yaşadım ama kremle atlattım hafif atlattım. Benimki ishalden değil kabızdan ötürü olmuştu. Korkumdan habire yulaf lapası yiyorum zaten... Kabız ya da ishal olmamak lazım. Her gün probiyotik kullandım hiç ihmal etmedim mesela.. Bağırsak ikinci beyin çünkü... Size de acil şifalar inşallah doğumlardan sonra bu dert de bitecek

Hayırlı olsun canım şimdiden. Allah sağ Salim kucağına alıp evinize dönmeyi nasip etsin inşallah. Yarın yeni hayatınız ilk günü kelebekmkelebek dualarımız sizinle çok çabuk toparlanın evlerinize dönünce bizi de haberdar edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…