- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.401
Buyuk gun geldi çatı. Rabbim saglikla versin yavrularini kucagina. Nasil heycanlanisindirAy hayır olsun canımİnşallah yarın iyi haberlerimizi veririm. Sizlere dua edeceğim doğum esnasında hepiniz kolaylıkla sağ Salim doğum yapın diye
Amin canım hepimizin inşallah evet ama şu jilet meselesi mahvetti beni oturdum ağladım alamıyorum her yerimi kestim kan içinde kaldımBuyuk gun geldi çatı. Rabbim saglikla versin yavrularini kucagina. Nasil heycanlanisindir
Tüy dökücü kullansaydın keşke cnm bi seferden bişi olmazdı şimdi nasıl yakar o kesik yerlerAmin canım hepimizin inşallah evet ama şu jilet meselesi mahvetti beni oturdum ağladım alamıyorum her yerimi kestim kan içinde kaldım
Allah razı olsun sen de sağ Salim kucağına al ikizlerini inşallah hayırlısıyla evinize yuvanıza gelinAy hayır olsun canımİnşallah yarın iyi haberlerimizi veririm. Sizlere dua edeceğim doğum esnasında hepiniz kolaylıkla sağ Salim doğum yapın diye
Yanması da sorun değil de her yerim duruyor halaTüy dökücü kullansaydın keşke cnm bi seferden bişi olmazdı şimdi nasıl yakar o kesik yerler
İnşallah canım sağolasın senden de Allah razı olsunAllah razı olsun sen de sağ Salim kucağına al ikizlerini inşallah hayırlısıyla evinize yuvanıza gelin ♥
Büyük gün yarın demiAy hayır olsun canımİnşallah yarın iyi haberlerimizi veririm. Sizlere dua edeceğim doğum esnasında hepiniz kolaylıkla sağ Salim doğum yapın diye
sende mi Zübeyde Hanım'ın online gebe okuluna katılıyorsun canım.bende katılıyorum o eğitimlerekelebekmkelebek Yarın için tüm dualarımız seninle canım. Her şey güzel yolunda gidecek göreceksin. Emin ellerdesin unutma... Sen yavaşladığında bebek hızlanır dediler bugün eğitimde.. yavaş ve sakin nefes alıp vermek gerekiyor dediler. Sezaryen de olsa normal doğum da olsa fark etmez... Önemli olan her şeyin güzel olacağına odaklanmak kendine güvenmek dediler...
Evet canım yarın inşallahBüyük gün yarın demiÜçünüzde sağ salim kurtulun, yavrularını sağlıkla kucağına al inşallah canım kendini toparladiginda ve iyi hissettiginde bizede burdan yaz olurmu.biz çok iyiyiz desen bile yeter Allah kolaylık versin şimdiden
Sağolun canım Allah razı olsun hepinizden doktoruma çok güveniyorum hastaneye de öyle aslında ama yine de heyecanlı ve değişik duygulardayımkelebekmkelebek Yarın için tüm dualarımız seninle canım. Her şey güzel yolunda gidecek göreceksin. Emin ellerdesin unutma... Sen yavaşladığında bebek hızlanır dediler bugün eğitimde.. yavaş ve sakin nefes alıp vermek gerekiyor dediler. Sezaryen de olsa normal doğum da olsa fark etmez... Önemli olan her şeyin güzel olacağına odaklanmak kendine güvenmek dediler...
sende mi Zübeyde Hanım'ın online gebe okuluna katılıyorsun canım.bende katılıyorum o eğitimlere
Canım Allah sağlıklı doğum nasip etsin yarın için dualarımız seninle sağlıkla kucağına al yavrularını inşallahAy hayır olsun canımİnşallah yarın iyi haberlerimizi veririm. Sizlere dua edeceğim doğum esnasında hepiniz kolaylıkla sağ Salim doğum yapın diye
Aa neden basurdan dolayi sezeryan dedi merak ettim. Benim hemoroid cok beter durumda. Ne yaptiysam fayda etmedi. Resmen tuvalete gitmekten korkuyorumCanım Allah sağlıklı doğum nasip etsin yarın için dualarımız seninle sağlıkla kucağına al yavrularını inşallahbnm de son oluşan durumdan bağsurdan Dolayı sezeryan dedi doktorum son anda haftaya da benimkini alcak sanırım Pazartesi karar vercek çok heyecanlı sen çok heyecanlısınız şimdi Allah kolaylık versin hepimize
Şuan kanamalı durumda canım ve ameliyatlık duruma gelmiş daha kötü olursun yırtılma falan olabiliomuş oyüzden direk sezeryan dediAa neden basurdan dolayi sezeryan dedi merak ettim. Benim hemoroid cok beter durumda. Ne yaptiysam fayda etmedi. Resmen tuvalete gitmekten korkuyorum
Kelebek canım sabah uyandığım gibi aklıma sen geldinAynen en güzeli canım boşver
canımm sana da Allah'ım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahKızlar ben yarın nasip olursa saat 4 de doğuma giriyorum bugün nst de sancım çıktı birde ikinci sezeryan olunca beklemeyelim dedi 36+4 olucak ama sıkıntı olmaz dedi doktorum gelişimi iyi dedi kilosu 3500 civarı hayırlısınla alırım inşallah yavrumu dua edin bana küveze felan gitmeden alırım kucağıma
evet ben de katılıyorum aynen :)
canımm sana da Allah'ım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahmaşallah kilosuda yerindeymis, inşallah küveze falan gerek kalmadan birlikte evinize dönersiniz yavrunla
Aa neden basurdan dolayi sezeryan dedi merak ettim. Benim hemoroid cok beter durumda. Ne yaptiysam fayda etmedi. Resmen tuvalete gitmekten korkuyorum
Canım Allah sağlıklı doğum nasip etsin yarın için dualarımız seninle sağlıkla kucağına al yavrularını inşallahbnm de son oluşan durumdan bağsurdan Dolayı sezeryan dedi doktorum son anda haftaya da benimkini alcak sanırım Pazartesi karar vercek çok heyecanlı sen çok heyecanlısınız şimdi Allah kolaylık versin hepimize
Hayırlı olsun canım şimdiden. Allah sağ Salim kucağına alıp evinize dönmeyi nasip etsin inşallah. Yarın yeni hayatınız ilk günüKızlar ben yarın nasip olursa saat 4 de doğuma giriyorum bugün nst de sancım çıktı birde ikinci sezeryan olunca beklemeyelim dedi 36+4 olucak ama sıkıntı olmaz dedi doktorum gelişimi iyi dedi kilosu 3500 civarı hayırlısınla alırım inşallah yavrumu dua edin bana küveze felan gitmeden alırım kucağıma