2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar iyi geceler.simdi tuvalete girdim peceteyle temizlenirken kıvamlı sümüksü ama kahverengi bir akıntı geldi peceteyle.bu nişan olabilirmi ya şu an çok panik oldum

Canım bende ağrım olup acile gittikten sonra kaç kez tarif ettiğin gibi ama beyaz şeffaf renkte geldi o akıntı. 2 hafta geçti üstünden. Hala bişey yok. Korkma bişey olmaz, hazır bekle. Keşke benimde gelse başlasa bitse artık diyorum. Zaman geçtikçe bebek içeride büyüyor, kilosu sınırı geçerse çok zor olacak.

aynen canım bekleyeceğim.bide biliyorsun işte arayıp ulaşabileceğimiz bir doktor yok.su an sıkıntım da yok.bebegin hareketinde bi azalma hissetmedigim sürece sakince bekleyeceğim.hepimiz için hayırlısı olsun

İnşallah canım ya iğnenin etkisi yoktur artık dünkü testime göre biraz daha koyu

Evet iğne etkisi kalmaz artık. Güzel ilerlesin inşallah.

Evet soracak bi doktor yok, acile gitmekte çözümsüzlük şehir hastanesinde. Bi kez gittim işte saatlerce bekledim, yanda covid hastaları var üstelik. Kadın Doğum acil ve covid bölümü aynı yerde. Rutin kontrole gidince söylersin doktora. Sanada normal doğum derler muhtemelen. Bende dün bebeğin hareketlerini hissetmedim 3 4 saat, sonra tekrar hareketlendi.

hani normalde doktor beni 10 gün sonra çağırmıştı ya bende aynı doktor olsun diye 14 gün sonraya almistim randevuyu ayın 21 ine..bugun ablamla konuştum pazartesiyi bekleme 10.gune al randevunu git bir an önce dedi.ameliyat evraklarina gideceğin doktorda bakar varsa sıkıntı oda söyler zaten dedi.bende pazartesiyi iptal ettim bu persembeye 17 sine aldım başka bir doktora.bugunde eşimle zubeydeye gidip ameliyat evraklarimi alcaz.

Erteleme tabi canım, zaten bu kontrolden sonra haftada 1 gel derler.

Amin canım

kendide yazicaktir ama dayanamadim kizlar sizede yazayim dedim. Goz yaslarimi tutamadim. kelebekmkelebek kavuşmuş yavrularina. Ruya gibi. Daha dun tuttu mu tutmadi mi diye yazisiyorduk. Cok sukur
ayyy çok şükür darısı hepimizin başına inşallah.ne günlerden geçtik neler yaşadık ama şükürler olsun tek tek yavrularımızı kucağımıza alıyoruz,Allah'ım herkese nasip etsin insallah

Amin cnm saglikli sihatli insaallah. . Cok mutlu oluyorum iyi haberleri alinca cok sukur

kendide yazicaktir ama dayanamadim kizlar sizede yazayim dedim. Goz yaslarimi tutamadim. kelebekmkelebek kavuşmuş yavrularina. Ruya gibi. Daha dun tuttu mu tutmadi mi diye yazisiyorduk. Cok sukur

Çok şükür. Ne zor günlerden geçti o da. Kanamalar, günlerce yerinden kalkmadan yatmalar. Ne sınavlar atlattık, darısı başımıza.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…