- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.481
kızlar iyi geceler.simdi tuvalete girdim peceteyle temizlenirken kıvamlı sümüksü ama kahverengi bir akıntı geldi peceteyle.bu nişan olabilirmi yaşu an çok panik oldum
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Günaydın kızlarrr sancım 100 falan çıkıyor artık anladılar geleceklerini
Sağlıkla ilerlesin inşallah. Test pozitif çıkmış.kızlar 17.gün çatlatma iğnesinin
Yorumlarınızı almak istiyorum
İnşallah canım ya iğnenin etkisi yoktur artık dünkü testime göre biraz daha koyuSağlıkla ilerlesin inşallah. Test pozitif çıkmış.
aynen canım bekleyeceğim.bide biliyorsun işte arayıp ulaşabileceğimiz bir doktor yok.su an sıkıntım da yok.bebegin hareketinde bi azalma hissetmedigim sürece sakince bekleyeceğim.hepimiz için hayırlısı olsunCanım bende ağrım olup acile gittikten sonra kaç kez tarif ettiğin gibi ama beyaz şeffaf renkte geldi o akıntı. 2 hafta geçti üstünden. Hala bişey yok. Korkma bişey olmaz, hazır bekle. Keşke benimde gelse başlasa bitse artık diyorum. Zaman geçtikçe bebek içeride büyüyor, kilosu sınırı geçerse çok zor olacak.
hadi sağlıkla gelsin minikler canımGünaydın kızlarrr sancım 100 falan çıkıyor artık anladılar geleceklerini
Adetine 6 gün varsa güzel bi değer, katlanarak artar inşallahVereceğim adetimede 6 gün var zateb
Bugüne saymazsak 5 hatta sma adete göre değilde çatlatma iğnesinden 13 gün sonra belli olmaya başlıyormuş benim 16-17 günüm artık iğnede kalmadı yani etkisiAdetine 6 gün varsa güzel bi değer, katlanarak artar inşallah
Günaydın canım bugün doğum yapacaksın galiba sağlıkla birbirinize kavuşun darısı bana inşallah bende 38 e kadar ilerlerim ikizcanlarımla.Günaydın kızlarrr sancım 100 falan çıkıyor artık anladılar geleceklerini
İnşallah canım ya iğnenin etkisi yoktur artık dünkü testime göre biraz daha koyu
aynen canım bekleyeceğim.bide biliyorsun işte arayıp ulaşabileceğimiz bir doktor yok.su an sıkıntım da yok.bebegin hareketinde bi azalma hissetmedigim sürece sakince bekleyeceğim.hepimiz için hayırlısı olsun
hani normalde doktor beni 10 gün sonra çağırmıştı ya bende aynı doktor olsun diye 14 gün sonraya almistim randevuyu ayın 21 ine..bugun ablamla konuştum pazartesiyi bekleme 10.gune al randevunu git bir an önce dedi.ameliyat evraklarina gideceğin doktorda bakar varsa sıkıntı oda söyler zaten dedi.bende pazartesiyi iptal ettim bu persembeye 17 sine aldım başka bir doktora.bugunde eşimle zubeydeye gidip ameliyat evraklarimi alcaz.Evet iğne etkisi kalmaz artık. Güzel ilerlesin inşallah.
Evet soracak bi doktor yok, acile gitmekte çözümsüzlük şehir hastanesinde. Bi kez gittim işte saatlerce bekledim, yanda covid hastaları var üstelik. Kadın Doğum acil ve covid bölümü aynı yerde. Rutin kontrole gidince söylersin doktora. Sanada normal doğum derler muhtemelen. Bende dün bebeğin hareketlerini hissetmedim 3 4 saat, sonra tekrar hareketlendi.
hani normalde doktor beni 10 gün sonra çağırmıştı ya bende aynı doktor olsun diye 14 gün sonraya almistim randevuyu ayın 21 ine..bugun ablamla konuştum pazartesiyi bekleme 10.gune al randevunu git bir an önce dedi.ameliyat evraklarina gideceğin doktorda bakar varsa sıkıntı oda söyler zaten dedi.bende pazartesiyi iptal ettim bu persembeye 17 sine aldım başka bir doktora.bugunde eşimle zubeydeye gidip ameliyat evraklarimi alcaz.
Amin canımEvet iğne etkisi kalmaz artık. Güzel ilerlesin inşallah.
Evet soracak bi doktor yok, acile gitmekte çözümsüzlük şehir hastanesinde. Bi kez gittim işte saatlerce bekledim, yanda covid hastaları var üstelik. Kadın Doğum acil ve covid bölümü aynı yerde. Rutin kontrole gidince söylersin doktora. Sanada normal doğum derler muhtemelen. Bende dün bebeğin hareketlerini hissetmedim 3 4 saat, sonra tekrar hareketlendi.
canım ilk ona baktım da onun perşembeye falan randevusu yoktu ya.müslüme aslı diye bir doktora aldımhilallll bu arada kimden randevu aldın canım? Göksun İpekte çok ilgili bi doktor.
ayyy çok şükürkendide yazicaktir ama dayanamadim kizlar sizede yazayim dedim. Goz yaslarimi tutamadim.kelebekmkelebek kavuşmuş yavrularina. Ruya gibi. Daha dun tuttu mu tutmadi mi diye yazisiyorduk. Cok sukur
Amin cnm saglikli sihatli insaallah.ayyy çok şükürdarısı hepimizin başına inşallah.ne günlerden geçtik neler yaşadık ama şükürler olsun tek tek yavrularımızı kucağımıza alıyoruz,Allah'ım herkese nasip etsin insallah
Zaten kime gittiğimizin çok önemi yok aslında. Doğuma kim denk gelirse o olacak.canım ilk ona baktım da onun perşembeye falan randevusu yoktu ya.müslüme aslı diye bir doktora aldım
kendide yazicaktir ama dayanamadim kizlar sizede yazayim dedim. Goz yaslarimi tutamadim.kelebekmkelebek kavuşmuş yavrularina. Ruya gibi. Daha dun tuttu mu tutmadi mi diye yazisiyorduk. Cok sukur