2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şu 10 gündür sürekli bir ishal halindeyim bağırsaklarım çok rahat halde değil desem yeridir. Tam olarak ishal gibi de değil de ama normalde değil tabi. Biraz baktım da doğum yaklaştıkça bir ishal hali olurmuş ve kilo kaybı olurmuş son ay bundan dolayı normal diyorlar ama inşallah normaldir.

Evet öyle bir şey olurmuş... Normaldir canım ondandır bence. Son zamanlarda kilo kaybı da olurmuş. Bedenimiz ve ruhumuz bir şekilde doğuma hazırlanıyor.. İyiye yoralım iyi olsun... Hepimizin şans yanında olsun inşallah.

Burdaki doktor basur bile olsa onemsemezdi yapardi normal dogum. Iyikide benimde sezeryan o halde. Cunki benim basurda beter durumda. Hic bukadar olmamisti boyutu. Zor oturup kalkiyorum

Sagol cnm Allah razi olsun

Ay aynen canım kaç gündür mahvetti beni gerçekten dediğin gbi ikinci beyin sürekli ishalim ben de mahvoldum tuvalete çıkmayayım diye dua ediyorum VAla kanıyor hemen napalım kısmetten öteye yol yokmuş son haftada bu da başıma gelecekmiş varsın sezeryan olsun sağlıklı olsun da

Burdaki doktor basur bile olsa onemsemezdi yapardi normal dogum. Iyikide benimde sezeryan o halde. Cunki benim basurda beter durumda. Hic bukadar olmamisti boyutu. Zor oturup kalkiyorum
Aynen canım bu durumda sezeryan en iyisi Bn ilk defa oluyorum çok kötü bir şeymiş hamilelik de yapabiliomuş ille kabızlık ya da ishal değil Yani bebeğin başı baskı yapıomuş neyse en büyük sıkımtımız varsın bu olsun napalım doğumdan sonra düzelebilir inşallah dedi doktorum

Bence boyutu onemli. Benim ilk hamilelikte olmustu kucucuktu. Kucuk olunca geciyor. Buyuk gecmio

Amin canım inşallah bu arada sen adını ne koyacaksın miniğine merak ettim

Aminn canım sağolasın.inşallah Basur çok zor oluyormus normal doğumda zaten bence sezeryan çok mantıklı olöui
sağolasın canım evet bende bugün sığamadım ağladım güldüm bi değişik geçiyor işim de çok sonkez çanta kontrolü kuaföre gittim saç baş fönlettim haber veririm nasipse canım
Canım sağlıkla kucağına al imşallah Rabbim yardımcın olsun
evet ya değişen hayatımızınn ilk günü gerçekten çok heyecan verici darısı başınıza kızlar
U Uuumutet kelebekmkelebek kızlar Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Yarın için bütün dualarımız sizinle
Aminn canım teşekkür ederim sağolasın
U Uuumutet kelebekmkelebek rabbim saglikla versin insaallah kucaklariniza. Bizede dua edin
Cok heycan verici yaaa
Ederiz tabi ki canım darısı basınıza inşallah

Yaaa canım senin 21 di normal de. Rabbim sağlıkla kavuşmanı nasip etsin

Canım rabbim seninde yardımcın olsun hayırlısı ile kavuşalım yavrularımıza inşallah yarın bu saatlerde yanımızda olur kuzularımız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…