- 12 Ağustos 2017
- 268
- 297
- 34
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.361
Ay evet ben de yaptırmak istiyordum hemen iyileşiyorlarmış çok ağrılarında olmuyor bize sormadılar ben de unuttum sormayı gittiğimde sorayım unutmayayım bariKızlar erkek bebek anneleri tabi :) sünnet hemen düşünüyormusunuz taburcu olmadan doğumdan bir gün sonra yapılabiliyormus iyileşme süreci 2 günmüş ve 950 TL fiyat verdiler nasıl sizce
Bende izmirdeyim burada da benim bildiğim tüm özellerde hepsi aynı fiyat
Kızlar bana da garip geldi valla ama maalesef öyle fiyatlar farklı burda. Hatta iki sene önceki fiyatların listesini buldumAynen görebildiğimiz kadar zaten bi sonda takarken lazım orası sizin orda Nasıl bilmem de burda öyle Bende pazartesi günü görebildiğimi alcam göremediğim kalsın uğraşamam valla napim
Bende herkesten aynı şeyi duyuyorum hep tüm özeller sezeryanla normal doğuma aynı fiyat veriyor ilk kez az önce burda okudum
Ben doktoruma sordum ilk muayenesinde bi sorun çıkmazsa yapıyoruz genelde dedi. Bi de çocuk doktorumuza sorucam muhtemelen yaptırırım ben deKızlar erkek bebek anneleri tabi :) sünnet hemen düşünüyormusunuz taburcu olmadan doğumdan bir gün sonra yapılabiliyormus iyileşme süreci 2 günmüş ve 950 TL fiyat verdiler nasıl sizce
Canım ben de seninle aynı düşüncedeyim . Doktorum da 24 saat geçtikten sonra yapılabilir dedi. Eşim de 40 ı çıksın sonra yapalım diyor. Bende kararsız kaldımKızlar erkek bebek anneleri tabi :) sünnet hemen düşünüyormusunuz taburcu olmadan doğumdan bir gün sonra yapılabiliyormus iyileşme süreci 2 günmüş ve 950 TL fiyat verdiler nasıl sizce
Doğuma girmeden de soruyorlarmış da biz kendimiz sorduk bugün iyi de oldu aslında sorduğumuzAy evet ben de yaptırmak istiyordum hemen iyileşiyorlarmış çok ağrılarında olmuyor bize sormadılar ben de unuttum sormayı gittiğimde sorayım unutmayayım bari
evet ilk muayenesinde sorun olmazsa yapılıyormuş çocuk doktoru karar veriyormuş ama gene de.Ben doktoruma sordum ilk muayenesinde bi sorun çıkmazsa yapıyoruz genelde dedi. Bi de çocuk doktorumuza sorucam muhtemelen yaptırırım ben de
Canım ben doktora da sordum bugün o da 40‘ı çıkmadan yapmanızı öneririm dedi daha çabuk iyileşiyormuş çünküCanım ben de seninle aynı düşüncedeyim . Doktorum da 24 saat geçtikten sonra yapılabilir dedi. Eşim de 40 ı çıksın sonra yapalım diyor. Bende kararsız kaldım
Geçici menopozdayım 2 aydır haftaya kısmetse tedavim başlayacak siz ne durumdasinizMerhaba.. Sizin gibi ben de benzer iğneyi oldum. Siz sormussunuz bu defa da ben sorayımsiz de bana bilgi verebilir misiniz?
Masaallah bebişe . Banada aynilarini soyledilerKızlar bende muayene den geldim . 25 ine kesin gün verdi. Bebişim 3.200 olmuşbana bi hafta öncesinde gelip anestezi doktoru ile görüşmemi istediler.
Sizden De istediler mi ?
Evet canım bende geçtiğimiz hafta görüştüm anestezi doktoruylaKızlar bende muayene den geldim . 25 ine kesin gün verdi. Bebişim 3.200 olmuşbana bi hafta öncesinde gelip anestezi doktoru ile görüşmemi istediler.
Sizden De istediler mi ?
Canım ben de seninle aynı düşüncedeyim . Doktorum da 24 saat geçtikten sonra yapılabilir dedi. Eşim de 40 ı çıksın sonra yapalım diyor. Bende kararsız kaldım
Bana iğne yeni vuruldu iki ay sonra kısmet olursa biz de tedaviye başlayacağız inşallahGeçici menopozdayım 2 aydır haftaya kısmetse tedavim başlayacak siz ne durumdasiniz
Evet bi kere yaptılar canım adetin 2.günü oldum ve 2 ay sonraya gün verdiler haftaya gittiğimde muayene olup ilaçlar başlatacak 2 haftasindada transfer olucak aksi bir durum olmadıkça ama o iki ay süreç çok iyi geliyor kafan rahatlıyor gerçekten stresin azalıyor az da olsaBana iğne yeni vuruldu iki ay sonra kısmet olursa biz de tedaviye başlayacağız inşallahsiz bir kere mi iğne oldunuz bu iki ay sürecinde? Burda okuduğum herkes her ay iğne yaptırmış ama benim doktorum bir tane yaptı iki ay sonrasi için plan yaptı. Sizin de mi öyle oldu? İnşallah tedavinin güzel geçer bebisinize kavuşursunuz
Doğuma girmeden de soruyorlarmış da biz kendimiz sorduk bugün iyi de oldu aslında sorduğumuz
evet ilk muayenesinde sorun olmazsa yapılıyormuş çocuk doktoru karar veriyormuş ama gene de.
Canım ben doktora da sordum bugün o da 40‘ı çıkmadan yapmanızı öneririm dedi daha çabuk iyileşiyormuş çünkü
Aynen canım benim de kafama yattı. Fiyat felan sorup ikinci gün yaptıracağım . Annem de yanımda iken aradan çıkmış olur . Bence de zaman geçtikçe zor olacak gibi. Eşimde daha çok küçük deyip kıyamıyorkelebekmkelebek
Bende hemen yapılsın istiyorum eşimde en az 40ı çıksın diyor. Bana bekledikçe zor olur gibi geliyor. Hiç kendini bilmezken yaptırmak en mantıklısı geliyor.
Eşimde kıyamıyor. Çok küçük daha neyi varki neyi kessinler diyor.Aynen canım benim de kafama yattı. Fiyat felan sorup ikinci gün yaptıracağım . Annem de yanımda iken aradan çıkmış olur . Bence de zaman geçtikçe zor olacak gibi. Eşimde daha çok küçük deyip kıyamıyor
Ben de her ay iğne olmak gerekiyor sandım acaba bir karışıklık mi oldu diye düşündüm. Bu arada adet oldun mu peki? Bana o konuda bisey demediler ama burdaki arkadaşlar adet olmamış genelde.. Sen de mi Erbil beye gidiyorsun? Ya ben sanki hiç kafamı bosaltamiyorum gibi geliyor. Sürekli düşünüyorum sanki.. Hep aklımdaEvet bi kere yaptılar canım adetin 2.günü oldum ve 2 ay sonraya gün verdiler haftaya gittiğimde muayene olup ilaçlar başlatacak 2 haftasindada transfer olucak aksi bir durum olmadıkça ama o iki ay süreç çok iyi geliyor kafan rahatlıyor gerçekten stresin azalıyor az da olsa
bencede ufakken yaptırın gitsin.bezin içinde kendi idrariyla cok çabuk iyilesiyormus.benim yeğenim 2aylikken oldu.biz sonrası zor olacak sürekli ağlayacak diye beklerken hiç aglamadi bile.gece mışıl mışıl uyudu öyle geçti gittiEşimde kıyamıyor. Çok küçük daha neyi varki neyi kessinler diyor.Bende büyüdükçe canı daha çok acır diye hemen olsun bitsin istiyorum. Bakalım kısmet.
Evet canim erbil beye gidiyorum iğnesi vurundum bi ohh çektim ve biraz kafamı boşaltım bana adet olabilirsin de olmayabilir sin de demişti çok önemli değil dedi bende olmadım. Oyu oldu benim için bu iki aylık süreç az da olsa biraz sıkıntım duzeldiBen de her ay iğne olmak gerekiyor sandım acaba bir karışıklık mi oldu diye düşündüm. Bu arada adet oldun mu peki? Bana o konuda bisey demediler ama burdaki arkadaşlar adet olmamış genelde.. Sen de mi Erbil beye gidiyorsun? Ya ben sanki hiç kafamı bosaltamiyorum gibi geliyor. Sürekli düşünüyorum sanki.. Hep aklımdainşallah tedavi olumlu olur bebisini alırsın kucağına bana da umut olursun
Sevindim senin adına canım çünkü sıkıntı faydadan çok zarar.. Benim haftaya polip alınacak belki biraz da ona geriliyorum. Onu da atlatırsam belki ben de biraz daha sakinlesebilirim.Evet canim erbil beye gidiyorum iğnesi vurundum bi ohh çektim ve biraz kafamı boşaltım bana adet olabilirsin de olmayabilir sin de demişti çok önemli değil dedi bende olmadım. Oyu oldu benim için bu iki aylık süreç az da olsa biraz sıkıntım duzeldi
Ona stres yapıyorsundur inşallah herşey yolunda giderSevindim senin adına canım çünkü sıkıntı faydadan çok zarar.. Benim haftaya polip alınacak belki biraz da ona geriliyorum. Onu da atlatırsam belki ben de biraz daha sakinlesebilirim.