- 14 Mart 2008
- 6.026
- 5.132
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #16.381
valla hastanede eşimde benim gibi düşünüyordu eve geldiğimizden beri çok küçük demeye başladıkelebekmkelebek
Bende hemen yapılsın istiyorum eşimde en az 40ı çıksın diyor. Bana bekledikçe zor olur gibi geliyor. Hiç kendini bilmezken yaptırmak en mantıklısı geliyor.
Ben de çok istiyorum olsun bitsin ama şimdi değişti eşimin fikri çok kucuk derdini anlatamaz ağrısı acısı olursa nasıl anlayacağız kanaması iltihabı olursa ne yapacağız olmaz demeye başladıAynen canım benim de kafama yattı. Fiyat felan sorup ikinci gün yaptıracağım . Annem de yanımda iken aradan çıkmış olur . Bence de zaman geçtikçe zor olacak gibi. Eşimde daha çok küçük deyip kıyamıyor
Neyi varki neyi kesecekler yazikvalla hastanede eşimde benim gibi düşünüyordu eve geldiğimizden beri çok küçük demeye başladıVazgeçecek gibi duruyor Anlatıyorum anlatıyorum yok kıyamıyorumm diyor Sanki ben caniyim
Ben de çok istiyorum olsun bitsin ama şimdi değişti eşimin fikri çok kucuk derdini anlatamaz ağrısı acısı olursa nasıl anlayacağız kanaması iltihabı olursa ne yapacağız olmaz demeye başladı
İnşallah canım herkesinOna stres yapıyorsundur inşallah herşey yolunda gider
Yok ya benim kafama yattı eşimi de ikna edebilirsem ikinci gün yaptırırımvalla hastanede eşimde benim gibi düşünüyordu eve geldiğimizden beri çok küçük demeye başladıVazgeçecek gibi duruyor Anlatıyorum anlatıyorum yok kıyamıyorumm diyor Sanki ben caniyim
Ben de çok istiyorum olsun bitsin ama şimdi değişti eşimin fikri çok kucuk derdini anlatamaz ağrısı acısı olursa nasıl anlayacağız kanaması iltihabı olursa ne yapacağız olmaz demeye başladı
Aslında daha bebek dönmeye başlamadan çok hareket etmeden yapılması daha iyi diyorlar. Canını acıtmaz mı diye. Yani 5 aylıkken dönmeye başlıyorsa geç olabilir gibiNeyi varki neyi kesecekler yazikben 4 5 aylik gibi dusunuyorum.
Ama doktorlar 2. Günü uygun görüyormuş aslında 40 çıktıktan sonra zor olur dedi çocuk cerrahı mesela bize çünkü hareketlenmeye başlıyor ister istemez ve evde bir çocuk daha var benim aynı yaşıt biraz büyüdüklerinde idare etmek zor olur gibi hazır hastanede kalıyorken çok mantıklı geldi bana da eşim vazgeçmek üzere dünden beri :)Neyi varki neyi kesecekler yazikben 4 5 aylik gibi dusunuyorum.
Valla ikna olmuştu benimki ne güzel geri döndüYok ya benim kafama yattı eşimi de ikna edebilirsem ikinci gün yaptırırım
Aslında daha bebek dönmeye başlamadan çok hareket etmeden yapılması daha iyi diyorlar. Canını acıtmaz mı diye. Yani 5 aylıkken dönmeye başlıyorsa geç olabilir gibi
bencede ufakken yaptırın gitsin.bezin içinde kendi idrariyla cok çabuk iyilesiyormus.benim yeğenim 2aylikken oldu.biz sonrası zor olacak sürekli ağlayacak diye beklerken hiç aglamadi bile.gece mışıl mışıl uyudu öyle geçti gitti
valla hastanede eşimde benim gibi düşünüyordu eve geldiğimizden beri çok küçük demeye başladıVazgeçecek gibi duruyor Anlatıyorum anlatıyorum yok kıyamıyorumm diyor Sanki ben caniyim
Off çok biliyorlarBenimkide önce bi görelim kendine gelsin ele avuca gelmeyen çocuğu nasıl kestircez diyo..
Off çok biliyorlar
Evet bende senin gibi düşünüyorum ama yaptırmayacağım diye diretmeye başladı azıcık kendini toparlayacakmış çocuk ondan sonra bakarmış Bi çaresineValla çok biliyorlar cidden. Hemen iyileşir işte diyorum abartma doğar doğmaz sünnet mi olur diyor.
Valla çok biliyorlar cidden. Hemen iyileşir işte diyorum abartma doğar doğmaz sünnet mi olur diyor.
Ya var ya sanki sonrasında da onlar bakacak yine biz ilgileneceğiz her durumda . O yüzden ne kadar erken o kadar iyiEvet bende senin gibi düşünüyorum ama yaptırmayacağım diye diretmeye başladı azıcık kendini toparlayacakmış çocuk ondan sonra bakarmış Bi çaresine
Evet bende senin gibi düşünüyorum ama yaptırmayacağım diye diretmeye başladı azıcık kendini toparlayacakmış çocuk ondan sonra bakarmış Bi çaresine
Ya var ya sanki sonrasında da onlar bakacak yine biz ilgileneceğiz her durumda . O yüzden ne kadar erken o kadar iyi
Yani bir de aynı yaşta iki çocuk bana zor olacak aslında ama ne diyim kiYa var ya sanki sonrasında da onlar bakacak yine biz ilgileneceğiz her durumda . O yüzden ne kadar erken o kadar iyi
Öyle canım artık saldım bende dünden beri konuştum olmuyorBoşver dedikleri gibi olsun. 40ı çıksın yaptırırız napalım.
Diretince diretiyorlar işte.
Yok ya benim kafama yattı eşimi de ikna edebilirsem ikinci gün yaptırırım
Aslında daha bebek dönmeye başlamadan çok hareket etmeden yapılması daha iyi diyorlar. Canını acıtmaz mı diye. Yani 5 aylıkken dönmeye başlıyorsa geç olabilir gibi
Tabiki erken yaptirmak en iyisidiir. Turkiye sunnet konusunda cok iyi. Avrupada yeni dogmus bebege yapildimi hic bilgim yok. Korkuyorum ben acikcasi buraya guvenemiyorumAma doktorlar 2. Günü uygun görüyormuş aslında 40 çıktıktan sonra zor olur dedi çocuk cerrahı mesela bize çünkü hareketlenmeye başlıyor ister istemez ve evde bir çocuk daha var benim aynı yaşıt biraz büyüdüklerinde idare etmek zor olur gibi hazır hastanede kalıyorken çok mantıklı geldi bana da eşim vazgeçmek üzere dünden beri :)
Valla ikna olmuştu benimki ne güzel geri döndüedebilirsem bende yaptıracağım canım hastanede hazır yatıyorken iyileşir gider diye düşünüyorum
Hmm yenidoğana yapılmadıysa daha önce riske atma sen canım boşver öyle daha tehlikeli olabilir. Valla baksana ondan da vazgeçtik gibiTabiki erken yaptirmak en iyisidiir. Turkiye sunnet konusunda cok iyi. Avrupada yeni dogmus bebege yapildimi hic bilgim yok. Korkuyorum ben acikcasi buraya guvenemiyorum
Yani bir de aynı yaşta iki çocuk bana zor olacak aslında ama ne diyim ki
Öyle canım artık saldım bende dünden beri konuştum olmuyor
Aynen en güzeli canım boşverBenimkide baktım kesin konuşuyor bende kapattım konuyu.
Ay hayır olsun canımkelebekmkelebek ay canım ben rüyam da seni gördüm ya tanımıyorum ama hayalimde canlanmışsın doğum yapmıştın çocuklar gayet iyiydi falan