2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rahat olunca zaman biraz daha hızlı geçiyo devamlı düşününce test günü gelmek bilmiyo sanki
Bi de devamlı belirti arıyoruz kendimizde, belirti olmayınca negatif düşünüyoruz. En iyisi çok fazla düşünmemek :)
Ya kiizlar beklemek ne zormus sizi rahat gordum masallah
 
Korkuyorum Ya , besinci gün embryosu , idrarda cikarmi acaba , hep buzamana kadar negatif oldugu icin insanin icini korku kapliyor
Ben 2 aylık hamile olduğum halde sırf pozitifi görmek için idrar testi yapmıştım yine de silik çıkmıştı bence kafanızı karıştırmayın iki gün daha bekleyin :)
 
Kızlar yarın ilk transferim olacak. Sizler transfer sonrası nelere dikkat ettiniz. Tek yaşayan embriyom var. Yarın opu günü dahil 6.gün.
Merhaba, benim sekizinci gunum bugun.. ilk gun dinlendim, annem yemegimizi yapti.. ama ikinci gunden itibaren normal devam ettim herseye, sadece agir kaldirmadim, temizlik yapmadim..disari da ciktim, dolastim..
Saglikli besleniyorum, su icmeye calisiyorum ve de ilaclarimi duzenli aliyorum.. dusunmemeye calismak gibi bir sey olmuyor, illa ki dusunuyoruz, meraklaniyoruz.. kendimi ne olduysa en hayirlisi oldu diye telkin ediyorum.. o beni cok rahatlatiyor..
Sana bol sans diliyorum canim yarin icin, hayirlisi ne ise o olsun insallah
 
Sağol canım. Ben de cuma günü işe gitmeyi düşünüyorum açıkçası. İşim masa başı. Oturacağım zaten. Yorulursam eve dönerim.
 
Sağol canım. Ben de cuma günü işe gitmeyi düşünüyorum açıkçası. İşim masa başı. Oturacağım zaten. Yorulursam eve dönerim.
Benim de isim masa basi, sana tavsiyem surekli oturma saatlerce, arada bi bes dakka kalkip yuruyus yap ki rahme kan gitsin.. calismak evde durmaktan cok cok daha iyi, kafa dagiliyor.. bir de kabiz olmayaya gayret et.. tekrar bol sans dilerim
 
Peki belirti varmi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…