- 26 Ocak 2012
- 2.305
- 565
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.441
Canım benim hayır ole bişey Yok benim doğal siklus mesela doktor dedi ki bu jele gerek Yok aslında ama ben öylesine veriyorum dedi düşün yaniOff yaa hiç işe yaramadı o zaman benim jeller tutunmayacak mi bebeğim şimdiÇok canım sıkıldı
Hayırlısı ile sağlık ile ulaşalım inşallah transferden sonra da gün saymak nasip olur. 24 ocakta değerlerime bakılacak eğer dr uygun görürse inşallah o gün bir kaç saat içinde transfer olacak ama ilaçlara tam gaz başladım tabi transfere hazırım inşallah bedenim de hazırdırBenim de 24 ocakta transfer olacak
Tabiki işe yaradı zaten jel yerine ulaşmasa parça parça geri geliyor içini ferah tut teselli için söylemiyorum.Off yaa hiç işe yaramadı o zaman benim jeller tutunmayacak mi bebeğim şimdiÇok canım sıkıldı
Evet canım Bülent Traş, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşAllahhadi insallah gebesin canim 10 gun sonra bulent tras mi doktorun
Ilk iki gün adet ağrısı gibi ağrı oldu daha sonra geçti, iki gündür göğüslerimde hafif bir hassasiyet var ama kullandığımız ilaclardan büyük ihtimalBende yapmadim idrar testi , sizde belirti varmi? benimde ayni tarih ayni Saat oldu:)
Gebelik aşısı kasılma iğnesi nedir? Herkese yapiliyor mu? Benim transferim anesteziyle yapıldı odaya geçince kalcamdan iğne yapmışlar. Kendime gelince kalcamda feci ağrı vardi, eşim dedi iğne yaptılar diye aceba bahsettiğiniz iğne mi?Ilk iki gün adet ağrısı gibi ağrı oldu daha sonra geçti, iki gündür göğüslerimde hafif bir hassasiyet var ama kullandığımız ilaclardan büyük ihtimalGenel bir belirti yok yani,bazen tamamen unutuyorum hiç transfer olmamış gibi hissediyorum, sizde var mı herhangi bir belirti, gebelik aşısı, kasılma iğneside yapıldı.. Inşallah meleklerimiz bizimledir, güzel haberlerimizi paylaşırız
Aaa neden anestezili ilk kez duydumGebelik aşısı kasılma iğnesi nedir? Herkese yapiliyor mu? Benim transferim anesteziyle yapıldı odaya geçince kalcamdan iğne yapmışlar. Kendime gelince kalcamda feci ağrı vardi, eşim dedi iğne yaptılar diye aceba bahsettiğiniz iğne mi?
İlk defa duyuyorum bende anestezi ile transfer ozel bir nedeni mi vardiGebelik aşısı kasılma iğnesi nedir? Herkese yapiliyor mu? Benim transferim anesteziyle yapıldı odaya geçince kalcamdan iğne yapmışlar. Kendime gelince kalcamda feci ağrı vardi, eşim dedi iğne yaptılar diye aceba bahsettiğiniz iğne mi?
Evt kahverengi hatta daha açıkRenk kahverengi ise korkma canim
Acik kahverengi ve leke şeklindeKırmızı mı kanama ve miktarı ne
Çatim dar olduğu için kateter canımi acitirmis bu yüzden doktorum anestezi ile yapılmasini istedi.İlk defa duyuyorum bende anestezi ile transfer ozel bir nedeni mi vardi
Gebelik aşısı transferden 5 gün önce yapılıyor, kasılma igneside transfere girmeden 15dk önce damardan yapılıyorGebelik aşısı kasılma iğnesi nedir? Herkese yapiliyor mu? Benim transferim anesteziyle yapıldı odaya geçince kalcamdan iğne yapmışlar. Kendime gelince kalcamda feci ağrı vardi, eşim dedi iğne yaptılar diye aceba bahsettiğiniz iğne mi?
Ahh en buyuk korkum transferde bu benimÇatim dar olduğu için kateter canımi acitirmis bu yüzden doktorum anestezi ile yapılmasini istedi.
Bendede bi degisikloik yoktur bende ayni Sizin gibi unutuyorum Transfer oldugumu Ben sadece ilk Gün yattim uzandim , daha sonra normal hayata döndüm , bendede gebelik Asisi ve kasilma ignesi yapildi bide histerekopiyle rahime cizik atildi,insallah Allah emeklerimizin karsiligini Vize bagislar :)Gebelik aşısı transferden 5 gün önce yapılıyor, kasılma igneside transfere girmeden 15dk önce damardan yapılıyor
Ben adana kışla başkentte yaptırıyorum canım amin hepimizin inşallahMerhaba canim hayirli olsun insallah sorunsuz sekilde transferinde olur sen nerde yaptiriyorsun
doktorunuz kim?Ben adana kışla başkentte yaptırıyorum canım amin hepimizin inşallah