- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.481
Harika valla mis gibi. Kahvaltımı edip kalkıyorum eşim hallediyor herşeyi. En keyifli kısım aslında bu 10 gün.Harikasin Düzlestirilmis saçlarla kahvaltının hazır olmasını beklemek nasıl bir duygu Hafta sonu ben de denicem
Tutunmaya başlamıştır annesi sen hayal etAcaba şu an tutunma olmuş mudur 4.gun bugün açıp içimi bakmak istiyorum
Ben de ben dere
HahahhahaAcaba şu an tutunma olmuş mudur 4.gun bugün açıp içimi bakmak istiyorum
Ayyy inşaallah canımSizleri okudukça transferim olmuş gibi seviniyorum maşallah diyorum inanın çok güzel bir dönem doya doya tadını çıkarın kimsenin hiç bir şeyin sizi üzmesine izin vermeyin benimki de hayırlısı ile olur da inşallah sizlerle gün saymak nasip olur
Tahmin edebiliyorum o hayalleriAyyy inşaallah canımsenin transferin ne zaman? Güzel bir bekleyiş elbette.. En güzel tarafı Hayal kurmak Ben yattigim yerden ne hayaller kuruyorum bir bilsen
Hayırlısı olsun İnşaallahTahmin edebiliyorum o hayalleribenim transferim cuma günü olacak ama öteki aya kalma durumu da var cuma günü muayeneye ve kan tahlili ile karar verecek doktor tamam derse çözünecek yumuşlarım anneye gelmek için
KuZum benim de 4.gun ben de de hiç bi ağrı kalmadıBugun tranaferin 4ncu gunu kasik agrimdan eser kalmadi kotu bir anlam degildir insaallah
BEn hiç duymadım KuZumKizlar bebek tutununca ates yukselir mi boyle bir gercek varmi yokmu
Kiz oluyorum meraktan idrar testi yapsak cikmaz demiBEn hiç duymadım KuZum
Ya dur aklıma girmeKiz oluyorum meraktan idrar testi yapsak cikmaz demi
Cikmismidir senceYa dur aklıma girme
Benim de 4.gun bişey çıkmadı tabiki de Türk kahvesini içeyim mi yA napayım bi akıl verin canım çok çektiBenim de 4. Günüm karnimda bir gerginlik hissediyorum ve kasiklarima iğne batiyormus gibi oluyor özellikle sol tarafa. Belim de agiriyor ama o yatmaktandir herhalÇok erken biliyorum ama test yaptım ben sabah Tabi ki bişey çıkmadı Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımıııı
Normalde.cikarmii amaa onu merak ediomYarın yapsak mı ki