- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.401
Amin insallah canim evimden uzak yerdeyim olumlu da olsa ogrendikten iki gun sonra artik donecegim ucakla 2 doktorada sordum sorun olmaz dedi ikiside insallahRica ederim canim, birbirimizi rahatlatmak icin burdayiz:) insallah senin de guzel haberlerini aliriz, hepimiz alalim
3 tane kullandim bugun 3 cubukta asagidaydi jelBen hepsini aşağı çevirirdim hemen kutuyu yeni aldığımda o zaman zaten kullanıma hazır oluyor
Benim ilk transferim pozitifti 7. Gün ya da 8. Gün tam hatırlamıyorum kahve rengi yerleşme kanaması olmuştu 3. Gündü embriyolar pozitifi gördüm ama düşük yaptımBen varım olmadı kanamam
Yoo desem ne dicekler olsun bisy olmaz derlerhemşirelerine dedin mi
Amin insallah canim evimden uzak yerdeyim olumlu da olsa ogrendikten iki gun sonra artik donecegim ucakla 2 doktorada sordum sorun olmaz dedi ikiside insallah
Doktorlar en iyisini bilir bence canim, yurtdisindan buraya cok insan geliyor.. bir onceki gittigimiz merkezde yurtdisindan gelen bir arkadas vardi, Transferden hemen sonra donus yapti ucakla, hem de sadece bir tanecik yumurtasi olusmustu.. pozitif sonucu aldiAmin insallah canim evimden uzak yerdeyim olumlu da olsa ogrendikten iki gun sonra artik donecegim ucakla 2 doktorada sordum sorun olmaz dedi ikiside insallah
çoğumuz evimizden uzak kaldık
Gulumseyerek okudumDoktorlar en iyisini bilir bence canim, yurtdisindan buraya cok insan geliyor.. bir onceki gittigimiz merkezde yurtdisindan gelen bir arkadas vardi, Transferden hemen sonra donus yapti ucakla, hem de sadece bir tanecik yumurtasi olusmustu.. pozitif sonucu aldiolacaksa zaten oluyor, insallah bu yolculuk bebeginle yapacagin yolculuklarin ilki olur Oyle dusun☺
Kırmızı mı kahve rengi miBugün 12 gunum ama sonuc bnm pozitif ve kanama olmaya başladı yerlesme kanamasi olurmuki
Kırmızı mı kanama ve miktarı neBugün 12 gunum ama sonuc bnm pozitif ve kanama olmaya başladı yerlesme kanamasi olurmuki
Renk kahverengi ise korkma canimBugün 12 gunum ama sonuc bnm pozitif ve kanama olmaya başladı yerlesme kanamasi olurmuki
Merhaba size de hayırlı olsun inşallah eğer nasip olursa benim de transferim cuma olacakMerhaba! Benimde pazartesi yumurtalar toplandı toplamda 8 yumurta oldu 7 şimdi döllendi bugün aradılar 5 taneye akalım sanırım inş bir sorun olmaz ise cuma sanırım transferim olur dua edin benim için arkadaşlar
Canım dilerim rabbim kucagımıza almayı nasip eder kaç yumurta toplandı birbirimizle paylaşalım sonuçlarımızıMerhaba size de hayırlı olsun inşallah eğer nasip olursa benim de transferim cuma olacak
evet sende mi uzaktasin benim gibi esinle
İnşallah canım sağlıkla kavuşuruz. Benim ikinci tedavim bu ilkinden bir çocuğum var o zaman dondurmuştuk üç embriyo var şu an. Benim de o zaman 10 yumurta toplanmıştı 9 u döllenip beşinci güne beş tanesi gelmişti. Üç buçuk yıldan fazla geçti üstündenCanım dilerim rabbim kucagımıza almayı nasip eder kaç yumurta toplandı birbirimizle paylaşalım sonuçlarımızı
Belirti var mı canım kaçıncı gün embriyosuMerhaba kızlar ben de varımTransferimin dördüncü günü.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah
Maşallah geri sayım çoktan başlamış hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş ya da bebişlerMerhaba kızlar ben de varımTransferimin dördüncü günü.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah