- 28 Aralık 2019
- 77
- 58
- 36
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.361
Bende 8:30 da oldum ayni tarih , cok heyecanlandim , oradaki arkadaslarin hepsini görmüstüm hepimiz cok heyecanliydik siz hangisiydiniz acabaInanmiyorum :) cok güzel allahim yardimcimiz olsun , test yaptinizmi
Hayır yapmadım 26 sında kan vericem, Rabbim yüzümüzü güldürsün inşAllah, hepimize annelik duygusunu tatmak nasip olsunInanmiyorum :) cok güzel allahim yardimcimiz olsun , test yaptinizmi
Sizde kac tane Embryo transfer yapildi? Genetik test yapildimi?Merhabalar 15.01 tarihinde bende acıbadem maslaktaydım sabah 8.20de Bülent hoca transferimi yapıp minnoşumla buluşturdu beni
Benim de 3.günüm ama ayaklarım resmen buz gibi geri kalanım normalKizlar bugun 3ncu gunum yuzum asiri derecede yaniyor gibi hisediyorum. Atesimi koldan olctum 37.1 grldi. Herzaman 36.5i gecmez. Nasil bir isaret bu ?
Bir tane 5. Gün blast embriyo transferi yapıldıSizde kac tane Embryo transfer yapildi? Genetik test yapildimi?
Bende yapmadim idrar testi , sizde belirti varmi? benimde ayni tarih ayni Saat oldu:)Hayır yapmadım 26 sında kan vericem, Rabbim yüzümüzü güldürsün inşAllah, hepimize annelik duygusunu tatmak nasip olsun
Atesini olc bakalim.Benim de 3.günüm ama ayaklarım resmen buz gibi geri kalanım normal
Ben varım olmadı kanamamPozitif olan arkadaşlar yerleşme kanaması oldu mu olmayıp pozitif alan var mı çok merak ettim
Ateş ölçer Yok evde ama zaten ben üşüyorum ayaklarım tam buz halbu ki hiç üşüyen bi insan değilimdirAtesini olc bakalim.
Ben de bu sorunun cevabini merak ediyorum cok:))Pozitif olan arkadaşlar yerleşme kanaması oldu mu olmayıp pozitif alan var mı çok merak ettim
Dun bende dondum. Bgn hafif usuyorum. Ama yuzum ates gibi yaniyor. Olctum 37.1 geldi normalde asla bukdr ates cikmaz bendeAteş ölçer Yok evde ama zaten ben üşüyorum ayaklarım tam buz halbu ki hiç üşüyen bi insan değilimdir
Bende kanama oldu ama ne kanamasi bilmiyorum insallah yerlesmedirBen de bu sorunun cevabini merak ediyorum cok:))
Yeslesme kanamasi genelde kahverengi oluyormus, insallah yerlesme kanamasidir canimBende kanama oldu ama ne kanamasi bilmiyorum insallah yerlesmedir
Kahverengiydi ama 2nci gun geldi o yuzden erken gibime geldi bilmiyorumYeslesme kanamasi genelde kahverengi oluyormus, insallah yerlesme kanamasidir canim
Tatlim ilk 3 tedavimde cikmadi ki sagkikli. 4ncude saglikliyi buldum. Allah dusmanimada vermesin bu translokasyonu
[/QUO
Benim ilk denememde pgd yapıldı 3 embriyo sağlıklı çıktı ve ilk deneme pozitif, yani umut olsun diye yazıyorum...
Bana doktorum ikinci ya da ucuncu gun yerlesmeye baslar dedi.. kahverengiyse yerlesme olabilirKahverengiydi ama 2nci gun geldi o yuzden erken gibime geldi bilmiyorum
Bu atesimde cikiyor koekuyorumBana doktorum ikinci ya da ucuncu gun yerlesmeye baslar dedi.. kahverengiyse yerlesme olabilir