- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.381
Merhabalar 15.01 tarihinde bende acıbadem maslaktaydım sabah 8.20de Bülent hoca transferimi yapıp minnoşumla buluşturdu beni
Bende de ates var bu transferde.. bence baska seylerle ilgilen kafani dagitmak icin, birak bebegin rahat rahat isine baksin, ferah ferah yerlessinBu atesimde cikiyor koekuyorum
Amin canim test gunune az kalmis transfer gunu sayiliyor mu test icinMerhaba arkadaslar, benim de bugun transferin yedinci gunu.. dondurulmus besinci gun embriyosu.. ucuncu denememiz olacak...bu sefer digerlerinden farkli olarak ilk gun dinlendim sadece.. diger gunler fazla agir kaldirmamak ve zorlanmamak kaydiyla herseyi yaptim, yapiyorum.. bence hayatimizi dogal akisinda ama kontrollu bir sekilde devam etmek cok daha iyi, yoksa hastalik psikolojisine giriyor insan., herkes icin hayirlisini diliyorum umarim bu topikte herkesin guzel haberlerini aliriz
Insallah canimBende de ates var bu transferde.. bence baska seylerle ilgilen kafani dagitmak icin, birak bebegin rahat rahat isine baksin, ferah ferah yerlessinoyle dusun, enerji gonder
Ben sayilmiyor diye biliyorum canim, cuma gunu test gunu, az kaldiii heyecan doruktaAmin canim test gunune az kalmis transfer gunu sayiliyor mu test icin
Ben once salliyorum, ilac asagiya dogru insin diye, bir de sisman baloncuk gibi yeri icerideyken sıkıyoruz ya , geri cekerken de sıkılmıs sekilde geri cekiyorum ki tup ilaci geri cekmesin.. ama gene de cok az kalabiliyor.. sanirim sorun olmaz cunku hemsire bu ilaclara biraz fazla konuyor fireyi dikkate alip dedi.. kisaca bence sorun olmazKizlar ya crinone jele basladim bugun basta ki kapak gibi seyi cikartinca biraz jelden cikiyor sorun olur mu acaba ne yapsam da cikmamasi icin engel olamadim
Ben ilk tedavimde kullanmıştım o jeli sorun olmaz illaki birazcık çıkıyor ucundan. Sonra sonra da wc ye çıkınca bazen top top geri geliyor fazlası aklında bulunsun. Transferden sonra da üç ay kullandım ben onu baya can yoldaşımdıKizlar ya crinone jele basladim bugun basta ki kapak gibi seyi cikartinca biraz jelden cikiyor sorun olur mu acaba ne yapsam da cikmamasi icin engel olamadim
Ben sayilmiyor diye biliyorum canim, cuma gunu test gunu, az kaldiii heyecan dorukta☺
İcimi rahatlattiniz ya sagolun eksik mi gidiyor acaba dedim kendi kendime benimkini hic sallamadigim halde asagida isiga tutup bakiyorumBen once salliyorum, ilac asagiya dogru insin diye, bir de sisman baloncuk gibi yeri icerideyken sıkıyoruz ya , geri cekerken de sıkılmıs sekilde geri cekiyorum ki tup ilaci geri cekmesin.. ama gene de cok az kalabiliyor.. sanirim sorun olmaz cunku hemsire bu ilaclara biraz fazla konuyor fireyi dikkate alip dedi.. kisaca bence sorun olmaz☺
Kizlar ya crinone jele basladim bugun basta ki kapak gibi seyi cikartinca biraz jelden cikiyor sorun olur mu acaba ne yapsam da cikmamasi icin engel olamadim
Yaa fitil daha zordur eminim bende oksaparla bunu sevmek zorundayim olumlu olursa oksaparla arkadas olduk 1 aydirBen ilk tedavimde kullanmıştım o jeli sorun olmaz illaki birazcık çıkıyor ucundan. Sonra sonra da wc ye çıkınca bazen top top geri geliyor fazlası aklında bulunsun. Transferden sonra da üç ay kullandım ben onu baya can yoldaşımdışimdi progestan fitil verdi keşke diyorum crinone kullansam tertemiz.
Aslinda kapagi acinca da hemen elimle bastiriyorum cikmasin diye tabi elimi ilk once guzelce yikiyorum yine de ben jeli kullanana kadar akıyor afedersiniz hemen bulunmuyor koyacagim yer cok cok ozur dileyerek soyluyorumdikiş iğnesiyle ufak bi delik aç kuyruk kısmına oraya elini bastırıp öyle koy
Aslinda kapagi acinca da hemen elimle bastiriyorum cikmasin diye tabi elimi ilk once guzelce yikiyorum yine de ben jeli kullanana kadar akıyor afedersiniz hemen bulunmuyor koyacagim yer cok cok ozur dileyerek soyluyorum
Rica ederim canim, birbirimizi rahatlatmak icin burdayiz:) insallah senin de guzel haberlerini aliriz, hepimiz alalimİcimi rahatlattiniz ya sagolun eksik mi gidiyor acaba dedim kendi kendime benimkini hic sallamadigim halde asagida isiga tutup bakiyorum
Ben hepsini aşağı çevirirdim hemen kutuyu yeni aldığımda o zaman zaten kullanıma hazır oluyorİcimi rahatlattiniz ya sagolun eksik mi gidiyor acaba dedim kendi kendime benimkini hic sallamadigim halde asagida isiga tutup bakiyorum
Arkadaslar yuzume ates basti resmen yaniyorum. Ates 37.2 yukseliyor. Nedemek korktm
Aaa tamam tamam bildim dedigin yeri sabah oyle deneyim bakalim cok sagol canim benimyok kapağın tam zıttı yerde hani kuyruğu var ya tuttuğun yer oraya ufak bir iğne ile delik açarsan önce.. o zaman o dışarı akmaz işte. sonra uygularken de o boşluğu parmağınla kapatarak uygulayınca hepsi gidiyor. bana öyle gösterdiler. olsa göstericem ama anlatırken zor..