- 29 Mart 2013
- 125
- 182
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.081
Evet opudan sonra bir hafta 10 gunluk sarkmalar olabilir normal. Endise etmeyinArkadaşlar Merhaba;
Ben aralık ayında opu oldum ve rahım dinlendirme dönemindeyim.. Normalde bugun 2. adetimi olmam gerekiyor ama adet olmanın hiç bir belirtisini yaşamıyorum... Normalde adetim hiç gecikmez.. Acaba opudan dolayı regl düzenim bozulmuş olabilir mi? Aranızda gecikme yaşayan oldu mu? Biran önce regl olup transfer için tekrar tedaviye başlamak istiyorum.
Ah csnim ah avrupadayim. Burda 5 dakika bile yatirma yok koydurup cikiyoruz hemenTransferden hemen sonra yatağa aldılar beni hastabakici lazimlik sürdü altıma hemen yaptım ben ama yerimden kalkmadim 2 saat biyerde okumuştum birisi wcye kalkmamaj için hasta bezi baglatmis annesine sana lazimlik verilirse ona yap
çok geçmiş olsun üzülme ama vardır bi hayırSonucum negatif çıktı bugün, çok üzüldüm, ilk denememdi. Allah herkesin yardımcısı olsun
Bakalım inşallah olmam olursam da şurup yazmış onu kullanırım artık sende bol bol su iç su çok önemli günde en az iki litre içmeye çalış ben ilk transferim de çok içmiştim hiç kabızlık yaşamamıştım şimdi yine şişe aldım kendime bol bol su içicem
Umutlanmıştık sanırım, tahminimden çok üzüldümçok geçmiş olsun üzülme ama vardır bi hayır
Kizlar ben cikolata cok seviyorum sizce transfer sonradi sakincalimi.
Gozun aydin canim hayirli olsunArkadaşlar sevincimi sizle paylaşmak istedim 7. Gün 66 10. Gün 261 bugün 13. Günüm ve değerim 1108 çıkmış daha muayene olmadım ama herşey yolundadır inşallah rabbim hepimize yaşatsın böyle mutluluklar
Umutlanmıştık sanırım, tahminimden çok üzüldüm
Canlarımmm 27 ocak transferim bugun kontrolum vardi 10 mm rahim duvari kalinligim icim icime sigmiyor simdiden
İnsallah guzel yumurtlarin toplanir canim benim kaliteli olur hepsi insallahmerhabalar, benimde yarın yumurta toplama günüm. dua edin inşallah.
Sonucum negatif çıktı bugün, çok üzüldüm, ilk denememdi. Allah herkesin yardımcısı olsun
İnsallah ilk denemem hem korku hem heyecan hepsi varHadi hayırlısı inşallah canım
Tekrar deneyeceğiz, ama cidden zormuş, ben çok etkilenmem sanıyordum, telefon gelince dondum kaldım. Umarım iyi sonuçlar alırızHiç kolay değil gerçekten çok iyi biliyorum. Benim ilkinde çok umutlanmıştım ama o telefon gelince ağlamaktan artık içim dışıma cıktı ama yapacak hiçbir şeyimiz yok malesef ...
Saol canım darısı hepimizin başına kucağımıza aldığımız gunleride görürüz inşallahGozun aydin canim hayirli olsun ♥
Yaaa çok yanlış ama ya keşke yatirsalarmis olsun canım rabbime emanet et bişey olmaz inşallah bende transfer oldum hep hapsurup durdum kesinlikle tutmamistir die dusunuyodum rabbim büyük içini ferah tutAh csnim ah avrupadayim. Burda 5 dakika bile yatirma yok koydurup cikiyoruz hemen
Canım. Ben gecikmiştim meğerse kendiliğimden hamile kalmışım ilk rahim dinlendirmede.. inşallah senin de öyledir..Arkadaşlar Merhaba;
Ben aralık ayında opu oldum ve rahım dinlendirme dönemindeyim.. Normalde bugun 2. adetimi olmam gerekiyor ama adet olmanın hiç bir belirtisini yaşamıyorum... Normalde adetim hiç gecikmez.. Acaba opudan dolayı regl düzenim bozulmuş olabilir mi? Aranızda gecikme yaşayan oldu mu? Biran önce regl olup transfer için tekrar tedaviye başlamak istiyorum.
Kiz transfer yarin bugun cok yedim kotumu ettimEvet canım yetmezsen iyi olur . Çünkü uzak durun diyorlar