- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.781
Dun bende ev doktoruma gitim cisim geldi. yapmak istemedim baska tuvalette virus kapmayim diye.Bende bugün tiroid için doktora gittim hastanede de tuvalete giremedim tutmak zorunda kaldım eve geldim ama bir sancı bir ağrı yok böyle bişi dedim kesin bişi oldu uzandım biraz dinlendim geçti. Sende dinlen güzelce kanama olmadığı sürece herşey yolunda hiç korkma maşallah değerin çok iyi
Hiçbir şey olmuyor arkadaşım rahat ol. Ben öksürdüm, hapşurdum, gerindim; doktorum bunlarla hiç alakası yok dedi. Ve öyle de oldu. O kalmak isterse kalır merak etmeYok canım bende gerinmiyorum hiç ama bu birden geldi jel yapmıştım tam yatıyordum aniden hapşurdum ve inanılmaz sancı girdi ama geçti hemen
Evet doktorlar da birşey olmaz diyor da sancı girince baya korktum
Bir kutu aldım test sonucundan sonra fazla yandırırımKaç tane aldın canım
Vaayy süperKızlar iki tane kese gördük bugün
Benden şimdi kahverengi bi akıntı geldi ya ağrım sızım yok ama gidip kan versem mi acile normalmidir sizceDun bende ev doktoruma gitim cisim geldi. yapmak istemedim baska tuvalette virus kapmayim diye.
Bendede agri olustu cabuk gecti sukur
Bende de yumurta rezervi problemi tek yumurta im oluyordu. DHEA kullandım 3 ayın sonunda 8 yumurta oluştu. 3 tane de a kalite embriyo kaldı. İkinci transferimde hamile kaldım.arkadaşlar aranıza ben de yeni katıldım 29 yaşındayım 3 ay da sadece bir tane 10 m yumurtam oluştu yumurtam hiç yoktu genotropin kulandım çok az dozla şimdi menoroil verdi doktorum başka yumurtam oluşurmu çok yetersli bilgiye sahip değilim sizde bu yollardan geçmişsinizdir beni en iyi siz anlarsınız diye yazdım deneyimlerinizi dinlemek isterim :)
Benim 7. gün idrarda çıktı. Direkt çok hızlı bir şekilde belirdi. Sonra 11. Gün yaptırdık kanda 2906 çıktı. 13. Gün 7737 çıktı. Değer yüksek olunca tekrarlamadım. Kese görünür diye gittim. Üstten baktı ve iki kese de görüldü. Biri 4.35mm diğeri 3.70mm gibiVaayy süpernasıldı değerlerin bir özet geçene bize
Çol normal boşa olta atmak istemiyor doktorun emin adımlarla ilerliyor ne güzel. Sabırlı ol ben de aynı süreçlerden geçtim. Sabırlı olursan ve konudan biraz uzaklaşırsan daha kolay olur. Sürekli bunu düşünüp kendini yeme neden neden DİYE, akışa bırak kendini arkadaşım...hoş bulduk:))) doktorum hemen tüp bebek yapmaycagını söyledi bir kaç ay daha uğraşacak yumurta toplamaya çalışacakmış allah isteyen herkese versin anne adaylarımızın da gözü aydın :)
Ne güzelBenim 7. gün idrarda çıktı. Direkt çok hızlı bir şekilde belirdi. Sonra 11. Gün yaptırdık kanda 2906 çıktı. 13. Gün 7737 çıktı. Değer yüksek olunca tekrarlamadım. Kese görünür diye gittim. Üstten baktı ve iki kese de görüldü. Biri 4.35mm diğeri 3.70mm gibi
Genelde kirmizi olmadiktan sonra korkmayin diyorlarBenden şimdi kahverengi bi akıntı geldi ya ağrım sızım yok ama gidip kan versem mi acile normalmidir sizce
Uzandım canım inşallahUzan bundan sonra yorma kendini. Bir vücudunu dinle inşallah her şey yolundadır
Bende dinleniyorum şimdi uzandım ağrım başka olmadı 15 20 sn sürdü zaten inşallah canım çok sağol allah razı olsunBende bugün tiroid için doktora gittim hastanede de tuvalete giremedim tutmak zorunda kaldım eve geldim ama bir sancı bir ağrı yok böyle bişi dedim kesin bişi oldu uzandım biraz dinlendim geçti. Sende dinlen güzelce kanama olmadığı sürece herşey yolunda hiç korkma maşallah değerin çok iyi
çok şükür rabbim onları bize bağışlasınDun bende ev doktoruma gitim cisim geldi. yapmak istemedim baska tuvalette virus kapmayim diye.
Bendede agri olustu cabuk gecti sukur
Belli de olmaz canım. Çok daha düşük görünen değerlerde de ikiz olduğunu duydumNe güzelBenim 10.gün 234 yarın ikinciyi yaptıracağım. Doktor ikizi düşündürür ama tekil gebeliklerde debu değer oluyor dedi. Yani çok ortadayım. Sen böyle diyince galiba benimki zayıf ihtimal
İlaç kullanıyoruz ya kuzum gene de kanama olur mu kiBende bugün tiroid için doktora gittim hastanede de tuvalete giremedim tutmak zorunda kaldım eve geldim ama bir sancı bir ağrı yok böyle bişi dedim kesin bişi oldu uzandım biraz dinlendim geçti. Sende dinlen güzelce kanama olmadığı sürece herşey yolunda hiç korkma maşallah değerin çok iyi
Gidiyorum şimdi acile kan vermeye dua edin nolurGenelde kirmizi olmadiktan sonra korkmayin diyorlar
Dualarım seninle canım korkma bence gayet Sağlıklı kendini sakim tut lütfenGidiyorum şimdi acile kan vermeye dua edin nolur
Benimki de 10. Gün 295 çıktı tek de olabilir ikiz de dedi bakalım hayırlısı olsunNe güzel ☺ Benim 10.gün 234 yarın ikinciyi yaptıracağım. Doktor ikizi düşündürür ama tekil gebeliklerde debu değer oluyor dedi. Yani çok ortadayım. Sen böyle diyince galiba benimki zayıf ihtimal ☺
İnşallah canım ya hemşireme yolladım normal dedi ama bilmiyorum çok korkuyorumDualarım seninle canım korkma bence gayet Sağlıklı kendini sakim tut lütfen
Ah bizim bu panik atakligimiz. Rabbim yardimcin olsunGidiyorum şimdi acile kan vermeye dua edin nolur
KACINCI GUN CNM BU DEGER
Benim 15. günüm canım. 11.gün 373 çıkmıştı.
Teşekkür ederim amin, rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah.Masallah saglikla dogsun insallah
Kuzum kırmızıya dönmediği sürece sorun olmadığını söylüyor hemşire ve doktorlar sakin ol iyi olacak inşallahİnşallah canım ya hemşireme yolladım normal dedi ama bilmiyorum çok korkuyorum