2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dun bende ev doktoruma gitim cisim geldi. yapmak istemedim baska tuvalette virus kapmayim diye.
Bendede agri olustu cabuk gecti sukur

Yok canım bende gerinmiyorum hiç ama bu birden geldi jel yapmıştım tam yatıyordum aniden hapşurdum ve inanılmaz sancı girdi ama geçti hemen

Evet doktorlar da birşey olmaz diyor da sancı girince baya korktum
Hiçbir şey olmuyor arkadaşım rahat ol. Ben öksürdüm, hapşurdum, gerindim; doktorum bunlarla hiç alakası yok dedi. Ve öyle de oldu. O kalmak isterse kalır merak etme

Dun bende ev doktoruma gitim cisim geldi. yapmak istemedim baska tuvalette virus kapmayim diye.
Benden şimdi kahverengi bi akıntı geldi ya ağrım sızım yok ama gidip kan versem mi acile normalmidir sizce

Bende de yumurta rezervi problemi tek yumurta im oluyordu. DHEA kullandım 3 ayın sonunda 8 yumurta oluştu. 3 tane de a kalite embriyo kaldı. İkinci transferimde hamile kaldım.

Vaayy süper nasıldı değerlerin bir özet geçene bize
Benim 7. gün idrarda çıktı. Direkt çok hızlı bir şekilde belirdi. Sonra 11. Gün yaptırdık kanda 2906 çıktı. 13. Gün 7737 çıktı. Değer yüksek olunca tekrarlamadım. Kese görünür diye gittim. Üstten baktı ve iki kese de görüldü. Biri 4.35mm diğeri 3.70mm gibi

hoş bulduk:))) doktorum hemen tüp bebek yapmaycagını söyledi bir kaç ay daha uğraşacak yumurta toplamaya çalışacakmış allah isteyen herkese versin anne adaylarımızın da gözü aydın :)
Çol normal boşa olta atmak istemiyor doktorun emin adımlarla ilerliyor ne güzel. Sabırlı ol ben de aynı süreçlerden geçtim. Sabırlı olursan ve konudan biraz uzaklaşırsan daha kolay olur. Sürekli bunu düşünüp kendini yeme neden neden DİYE, akışa bırak kendini arkadaşım...

Ne güzel Benim 10.gün 234 yarın ikinciyi yaptıracağım. Doktor ikizi düşündürür ama tekil gebeliklerde debu değer oluyor dedi. Yani çok ortadayım. Sen böyle diyince galiba benimki zayıf ihtimal

Uzan bundan sonra yorma kendini. Bir vücudunu dinle inşallah her şey yolundadır
Uzandım canım inşallah Bende dinleniyorum şimdi uzandım ağrım başka olmadı 15 20 sn sürdü zaten inşallah canım çok sağol allah razı olsun
çok şükür rabbim onları bize bağışlasın

Ne güzel Benim 10.gün 234 yarın ikinciyi yaptıracağım. Doktor ikizi düşündürür ama tekil gebeliklerde debu değer oluyor dedi. Yani çok ortadayım. Sen böyle diyince galiba benimki zayıf ihtimal
Belli de olmaz canım. Çok daha düşük görünen değerlerde de ikiz olduğunu duydum hayırlısı olsun hepimiz icin

İlaç kullanıyoruz ya kuzum gene de kanama olur mu ki

Benimki de 10. Gün 295 çıktı tek de olabilir ikiz de dedi bakalım hayırlısı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…