- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.801
Ben 6.gün öğlen yapmıştım.Evde idrar testi yapanlar sabahki idrarınızla mi yaptınız acaba ben öğlen yaptım ucuz olan testler ile ikinci çizgi çıkmadı 6. günüm daha erken biliyorum ama merak ettim. Bu arada ilk hamileligimde de 5. gün negatif ciimisti 10. gün silik bir şekilde çizgiyi görmüştüm
Bendede oluyor o ara ara jelde kullanmıyorum ama oluyor.Ya bu jel mi yapıyor sarı damla gelmiş leke gibi kahverengi de değil jelden olan var mı böyle kızlar
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah.
Rabbim bağışlasın miniklerini. Sağlıkla büyüsünler inşallah.Kızlar iki tane kese gördük bugün ☺
Gidiyorum şimdi acile kan vermeye dua edin nolur
İnşallah canım ya öncekinden düşük tecrübem olduğu için çok korktum yine aynısı olcak diye ödüm kopuyor yine böyle ilk kontrole gitmemize gün sayarken düşükle sarısılmıştık yine aynısı olur diye kahroldum gittim verdim kanımı merak heyecan korku içinde bekliyorumKuzum kırmızıya dönmediği sürece sorun olmadığını söylüyor hemşire ve doktorlar sakin ol iyi olacak inşallah
Ah allah bin kere razı olsun sizlerden biraz olsun içimi ferahlattınızBen 6.gün öğlen yapmıştım.
Bendede oluyor o ara ara jelde kullanmıyorum ama oluyor.
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah.
Rabbim bağışlasın miniklerini. Sağlıkla büyüsünler inşallah.
Benim doktorum o kahverengi lekeleri önemsemeyin dedi. Olabilirmiş başlarda, ferah tut içini.
Çok çok iyi anlıyorum seni arkadaşım şuan kocaman sarılıyorum sana heyecanın ve üzüntünü paylaşmak için lütfen korkma.İnşallah canım ya öncekinden düşük tecrübem olduğu için çok korktum yine aynısı olcak diye ödüm kopuyor yine böyle ilk kontrole gitmemize gün sayarken düşükle sarısılmıştık yine aynısı olur diye kahroldum gittim verdim kanımı merak heyecan korku içinde bekliyorum
Ah arkadaşım inşallah kucağımıza aldığımız günleri bir görsek hayırlsıylaÇok çok iyi anlıyorum seni arkadaşım şuan kocaman sarılıyorum sana heyecanın ve üzüntünü paylaşmak için lütfen korkma.
bende geçen sefer kimyasal yaşamıştım öyle aynı olacak sanıyorum korkular hiç bitmiyor inşallah beklediğimize değecek
İnşallah inşallah Rabbim hepimize nasip etsin göreceğiz inşallahAh arkadaşım inşallah kucağımıza aldığımız günleri bir görsek hayırlsıyla
Ediyorum canım elim karnımda dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden zatenİnşallah inşallah Rabbim hepimize nasip etsin göreceğiz inşallahUykusuzlar diye topik açar orada sabahlarız artık sakinledin mi biraz canım dua oku bol bol
Cnm benimde bugun transferimin 12. Gunu degerim 965 cikti sence ikiz olabilirmi bu degerle. 2 gun snra tekrar yaptrcakmisimBelli de olmaz canım. Çok daha düşük görünen değerlerde de ikiz olduğunu duydumhayırlısı olsun hepimiz icin
Bosuna korktun canim. Ama haklisin seni cok cok iyi anliyorum. Rabbim gonlune ferahlik versin insaallah. Insaallah burda cocuklarimizin yaramazliklarindan bahsettigimiz zamanlarda gelirAh kızlar herşey yolunda allahım sana binlerce kez şükürler olsun of canımdan can gitti sanki rabbim kimseye yaşatmasın bu acıları oturup hüngür hüngür ağlayasım var resmen
Ahhh inşallah canım şu paranoyalarımızı birbirimize hatırlatıp güleriz inşallahBosuna korktun canim. Ama haklisin seni cok cok iyi anliyorum. Rabbim gonlune ferahlik versin insaallah. Insaallah burda cocuklarimizin yaramazliklarindan bahsettigimiz zamanlarda gelir
Şükürler olsun canım çok sevindim maşallah değerin de çok güzelAh kızlar herşey yolunda allahım sana binlerce kez şükürler olsun of canımdan can gitti sanki rabbim kimseye yaşatmasın bu acıları oturup hüngür hüngür ağlayasım var resmen
Canım çok iyi anlıyorum korkularını. Bende benzer şeyler yaşadım ilk gebeliğimde. Hala yüreğim ağzımda benimde. Şükür bak sıkıntı yokmuş.Ah kızlar herşey yolunda allahım sana binlerce kez şükürler olsun of canımdan can gitti sanki rabbim kimseye yaşatmasın bu acıları oturup hüngür hüngür ağlayasım var resmen
maşallah hayırlı olsun cnm
Hayirli haberle gel insaallahKızlar dün hemşire bana istediğin zaman gel bakalım bu değerle kese rahatlıkla görünür demişti. Ben beklemek istemedim. Bugün gidicem eşimle ultrasona. İnşallah keseyi, yolk sacı görürüz. Dua edin bana.
Canım o kadar hormon alıyoruz ki düşük olması zor ihtimal bence. O kadar rahim duvarını kalinlastirici vs hormon alırken korkma bence. Yat dinlen. Bir an kas spazmı olabilir bu rahmi etkilememiş olabilir. Iyi dusun iyi olsun arkadaşım..Yok canım ummadığım anda tam hapşırdıktan sonra oldu psikolojik olma ihtimali binde bir bile değil canım dan can gitti sandım öyle bir sancıydı ki 10 sn falan sürdü ama öyle korkuyorum ki ağlıyorum sürekli
Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar dün hemşire bana istediğin zaman gel bakalım bu değerle kese rahatlıkla görünür demişti. Ben beklemek istemedim. Bugün gidicem eşimle ultrasona. İnşallah keseyi, yolk sacı görürüz. Dua edin bana.
İnşallah arkadaşım sağolCanım o kadar hormon alıyoruz ki düşük olması zor ihtimal bence. O kadar rahim duvarını kalinlastirici vs hormon alırken korkma bence. Yat dinlen. Bir an kas spazmı olabilir bu rahmi etkilememiş olabilir. Iyi dusun iyi olsun arkadaşım..