2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar aranıza ben de yeni katıldım 29 yaşındayım 3 ay da sadece bir tane 10 m yumurtam oluştu yumurtam hiç yoktu genotropin kulandım çok az dozla şimdi menoroil verdi doktorum başka yumurtam oluşurmu çok yetersli bilgiye sahip değilim sizde bu yollardan geçmişsinizdir beni en iyi siz anlarsınız diye yazdım deneyimlerinizi dinlemek isterim :)
Merhaba canim hosgeldin icini rahat tut en onemlisi o tek yumurta tek embriyo ile tutanlar var Rabbim ol dedikten sonra ♥️

Merhaba canim hosgeldin icini rahat tut en onemlisi o tek yumurta tek embriyo ile tutanlar var Rabbim ol dedikten sonra ♥
hoş bulduk:))) doktorum hemen tüp bebek yapmaycagını söyledi bir kaç ay daha uğraşacak yumurta toplamaya çalışacakmış allah isteyen herkese versin anne adaylarımızın da gözü aydın :)

Hangi iğne oksapar mı prolutex mi bunları sağlık ocakları yazıyor mu okadar çok para verdim ki yazıosa çok üzülcem😓
Prolutex yazılmıyor o özel progestanı yazıyorlar ben hafta içi sağlık ocağına gidip progestan yaptırıyorum hafta sonu prolutex yapıyorum evde kendim dediğin gibi dünya para yoksa idareli kullanıyorum 😂

O zaman değerim 1200 lerdeyken 10 gün sonraya atmalarının nedeni tamamen bir daha uğraşmamak için🙄 Yani 2 gün sonra da gelin diyebilirlerdi. Değer 5000 e yakın olacaktı o zaman ve görülmesi mümkünmüş demek ki.
Aslında ben ilaç yazdırmaya gittim bi bakalım dedik göründü. Yoksa bana da iki hafta sonra için randevu vermişlerdi.

Ya kızlar bişey diycem ben polikstoverim. Yani reglim düzensizdir. Reglim geçikince her ihtimale karşı gebelik testi yapardım. Bu silik çizgi ozamanda cıkardı ki bende. Şimdi arkadaşlar paylaşıyor silik die ama. Bu bende hep cıkardı. Ve ben gecikmeli regli olurdum zaten. Ha inşallah vardır arkadaşlarda rabbim inşallah hepimize nasip etsin. Ama bu durum bende neden olurdu ki bilen varmı.?

Ya Kızlar hala içim rahat değil bu sancı benim kafamı çok karıştırdı hapşırmaz olaydım ya 😢
Kiz merak etme vallah bisey olmaz hapcirmaktan. Ben cok hapsiriom ev tozluydu. Bugun toz aldim 😂😂
Icin rahat olsun canim biseycik olmaz Allahin izniyle. Hapcurmaya gelesiye neler yapioz. Hapcurmayla dusermiii hic

Kiz merak etme vallah bisey olmaz hapcirmaktan. Ben cok hapsiriom ev tozluydu. Bugun toz aldim 😂😂
Icin rahat olsun canim biseycik olmaz Allahin izniyle. Hapcurmaya gelesiye neler yapioz. Hapcurmayla dusermiii hic
Ama kuzum öyle bir sancım oldu ki ter aktı bir anda nefes bile alamadım ilk kez hayatımda böyle bir sancı hissettim. Sancım olmasa hiç korkmayacağım zaten tam tutundu derken gitti mi benden diye çok korkuyorum

Ya kızlar bişey diycem ben polikstoverim. Yani reglim düzensizdir. Reglim geçikince her ihtimale karşı gebelik testi yapardım. Bu silik çizgi ozamanda cıkardı ki bende. Şimdi arkadaşlar paylaşıyor silik die ama. Bu bende hep cıkardı. Ve ben gecikmeli regli olurdum zaten. Ha inşallah vardır arkadaşlarda rabbim inşallah hepimize nasip etsin. Ama bu durum bende neden olurdu ki bilen varmı.?
Sen o dönemler de kimyasal gebelik geçiyor olabilirsin bence canım

Bence psikolojik. Kendimizi cok dinlioz ondandir.
Yok canım ummadığım anda tam hapşırdıktan sonra oldu psikolojik olma ihtimali binde bir bile değil canım dan can gitti sandım öyle bir sancıydı ki 10 sn falan sürdü ama öyle korkuyorum ki ağlıyorum sürekli

Yok canım ummadığım anda tam hapşırdıktan sonra oldu psikolojik olma ihtimali binde bir bile değil canım dan can gitti sandım öyle bir sancıydı ki 10 sn falan sürdü ama öyle korkuyorum ki ağlıyorum sürekli
Ya allah aski uzme kendini. Millet merdivenlerden dusuyorda bisey olmuyo. Kendini kastığın icin olmus eger dogru anladiysam.
Bukadar harika degerin var iken. Kendini bosa uzme canim .🧿🧿

Allah razı olsun canım sağolasın 🙏🏻
Bende bugün tiroid için doktora gittim hastanede de tuvalete giremedim tutmak zorunda kaldım eve geldim ama bir sancı bir ağrı yok böyle bişi dedim kesin bişi oldu uzandım biraz dinlendim geçti. Sende dinlen güzelce kanama olmadığı sürece herşey yolunda hiç korkma maşallah değerin çok iyi 🧿

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X