2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evde idrar testi yapanlar sabahki idrarınızla mi yaptınız acaba ben öğlen yaptım ucuz olan testler ile ikinci çizgi çıkmadı 6. günüm daha erken biliyorum ama merak ettim. Bu arada ilk hamileligimde de 5. gün negatif ciimisti 10. gün silik bir şekilde çizgiyi görmüştüm
Ben 6.gün öğlen yapmıştım.
Ya bu jel mi yapıyor sarı damla gelmiş leke gibi kahverengi de değil jelden olan var mı böyle kızlar🤦‍♀️
Bendede oluyor o ara ara jelde kullanmıyorum ama oluyor.
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah.

Kızlar iki tane kese gördük bugün ☺
Rabbim bağışlasın miniklerini. Sağlıkla büyüsünler inşallah.

Gidiyorum şimdi acile kan vermeye dua edin nolur

Benim doktorum o kahverengi lekeleri önemsemeyin dedi. Olabilirmiş başlarda, ferah tut içini.

Kuzum kırmızıya dönmediği sürece sorun olmadığını söylüyor hemşire ve doktorlar sakin ol iyi olacak inşallah
İnşallah canım ya öncekinden düşük tecrübem olduğu için çok korktum yine aynısı olcak diye ödüm kopuyor yine böyle ilk kontrole gitmemize gün sayarken düşükle sarısılmıştık yine aynısı olur diye kahroldum gittim verdim kanımı merak heyecan korku içinde bekliyorum

Ben 6.gün öğlen yapmıştım.

Bendede oluyor o ara ara jelde kullanmıyorum ama oluyor.

Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah.

Rabbim bağışlasın miniklerini. Sağlıkla büyüsünler inşallah.

Benim doktorum o kahverengi lekeleri önemsemeyin dedi. Olabilirmiş başlarda, ferah tut içini.
Ah allah bin kere razı olsun sizlerden biraz olsun içimi ferahlattınız

İnşallah canım ya öncekinden düşük tecrübem olduğu için çok korktum yine aynısı olcak diye ödüm kopuyor yine böyle ilk kontrole gitmemize gün sayarken düşükle sarısılmıştık yine aynısı olur diye kahroldum gittim verdim kanımı merak heyecan korku içinde bekliyorum
Çok çok iyi anlıyorum seni arkadaşım şuan kocaman sarılıyorum sana heyecanın ve üzüntünü paylaşmak için lütfen korkma.
bende geçen sefer kimyasal yaşamıştım öyle aynı olacak sanıyorum korkular hiç bitmiyor inşallah beklediğimize değecek 🤲

Çok çok iyi anlıyorum seni arkadaşım şuan kocaman sarılıyorum sana heyecanın ve üzüntünü paylaşmak için lütfen korkma.
bende geçen sefer kimyasal yaşamıştım öyle aynı olacak sanıyorum korkular hiç bitmiyor inşallah beklediğimize değecek 🤲
Ah arkadaşım inşallah kucağımıza aldığımız günleri bir görsek hayırlsıyla

İnşallah inşallah Rabbim hepimize nasip etsin göreceğiz inşallah 🙏🏻Uykusuzlar diye topik açar orada sabahlarız artık 😀 sakinledin mi biraz canım dua oku bol bol
Ediyorum canım elim karnımda dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden zaten

Ah kızlar herşey yolunda allahım sana binlerce kez şükürler olsun of canımdan can gitti sanki rabbim kimseye yaşatmasın bu acıları oturup hüngür hüngür ağlayasım var resmen

Eklentiler

• 0981C005-5095-4E7C-AD84-9763472359D5.jpeg
    0981C005-5095-4E7C-AD84-9763472359D5.jpeg
    25,6 KB · Görüntüleme: 91
Ah kızlar herşey yolunda allahım sana binlerce kez şükürler olsun of canımdan can gitti sanki rabbim kimseye yaşatmasın bu acıları oturup hüngür hüngür ağlayasım var resmen
Bosuna korktun canim. Ama haklisin seni cok cok iyi anliyorum. Rabbim gonlune ferahlik versin insaallah. Insaallah burda cocuklarimizin yaramazliklarindan bahsettigimiz zamanlarda gelir 🤲

Bosuna korktun canim. Ama haklisin seni cok cok iyi anliyorum. Rabbim gonlune ferahlik versin insaallah. Insaallah burda cocuklarimizin yaramazliklarindan bahsettigimiz zamanlarda gelir 🤲
Ahhh inşallah canım şu paranoyalarımızı birbirimize hatırlatıp güleriz inşallah

Şükürler olsun canım çok sevindim maşallah değerin de çok güzel 🙏🏻 Bi de ben içimde ki korkuyu atabilsem 🥺 hemşireye yazdım böyle böyle oldu diye korkmayın hapşırmakla zarar vermezsiniz yazmış ama o zaman neden sancım oldu diyorum onu açıklayamıyor 😣

Canım çok iyi anlıyorum korkularını. Bende benzer şeyler yaşadım ilk gebeliğimde. Hala yüreğim ağzımda benimde. Şükür bak sıkıntı yokmuş.

Yok canım ummadığım anda tam hapşırdıktan sonra oldu psikolojik olma ihtimali binde bir bile değil canım dan can gitti sandım öyle bir sancıydı ki 10 sn falan sürdü ama öyle korkuyorum ki ağlıyorum sürekli
Canım o kadar hormon alıyoruz ki düşük olması zor ihtimal bence. O kadar rahim duvarını kalinlastirici vs hormon alırken korkma bence. Yat dinlen. Bir an kas spazmı olabilir bu rahmi etkilememiş olabilir. Iyi dusun iyi olsun arkadaşım..

Herkese merhaba günaydın.
Öncelikle Herkesin transferi bebeği hayırlı olsun hepsi olumlu olarak geri dönsün.Bizim ocak ayında başlayan ilk tüp bebek denememiz olumlu sonuç verdi. 20 ocakta 3. Gün embriyosu ile transferim gerçekleşti 12. Gün pozitifi aldık.
Erkek inferlitesi sebebi ile pozitifi alan ve tüp bebek deneyimi olarak sizlere tavsiyem transferden sonra çok rahat olun düşünmeyin yanınızda mutlaka sevdiğiniz birileri kafa dağıtacağınız birileri olsun ki bu süreçte çok önemli .
Ben sürekli yatmadım ev işlerimi yaptım yemek vs kan dolaşımı için yürüyüş yaptım alışverişe gezmeye çıktım içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın bence.
Dua ettim bol bol dua en büyük terapi 🙏
transferin 6. Gününden itibaren fazla ayakta kalınca belim ağrımaya başlamıştıve göğüslerimde hafif bir dolgunluk tek diyebileceğim belirti bunlar oldu hep negatife hazırdım ama minik mucizem geldi şuan benimle :)
Hepinizi güzel günler sağlıklı bebekler diliyorum Rabbim hepinize isteyen herkese bir evlat nasip etsin hamilelik döneminiz sorunsuz şahane geçsin Sevgiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X