2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
günaydın canım ne güzel yazmışsın herşeyi. rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. bende trasferimi perşembe günü oldum, perşembe cuma cumarts pazar yattım. pazartesi iş başı yaptım. iş yerimden yürüme mesafesi ile hergün iğne yaptırmayada gidip geliyorum. eve gidince ufak tefek sofra toplama yemek vs yapıyoruz eşimle birlikte. yani sürekli yatmadım. bu 4. denemem 3 denememde sürekli yattım. öksürsem korktum. hapşırsam korktum. bakalım bunda saldım sonucum ne olacak bilmiyorum. belirtimde yok zaten rabbim neyi nasip etmişse o olsun diyorum.

Takvimi daha yapmaya insanin eli var
Cok sagol canim Allah razi olsun. Rabbim hepimizin kucaginda gostersin bebislerimizi

Aynen öyle Benim doktorum ve hemşirem hoplayıp zıplasan dahi o bebek sağlıklı bir bebekse tutunur demişti Rabbim ol der olur herşeyin bir zamanı vardır elbette böyle düşünüp pozitif olmak gerekir En kısa zamanda bebeğin seninle olur canım

Kızlar acil Yardımınıza ihtiyacım var transferden sonra 9. Gün degerim 70.51 di bugün 11.gün degerim 110 çıktı hemşire tekrar cuma günü kan istedi sonucum yükselişim nasıl bilemedim ben çok tedirginim

Allahin izniyle insaallah yukselir. Benim bildigim 2-3 gjn arayla ikiye katlaniyor. kotu degil degerin

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Hastaneden geldim kızlar. Keseyi gördük. Doktor 10 gün sonra kalp atışına bakılır dedi.
İnşallah bu kez herşey yolunda gider. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah. ❤
Ayy ne guzelllll canimmm. Bizim burda ayriyetten kese gostermiolar mecbur 18sini beklicem

Hastaneden geldim kızlar. Keseyi gördük. Doktor 10 gün sonra kalp atışına bakılır dedi.
İnşallah bu kez herşey yolunda gider. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah. ❤
Amin inşallah canım gözün Aydın çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına aldırsın
Ayy ne guzelllll canimmm. Bizim burda ayriyetten kese gostermiolar mecbur 18sini beklicem
Ah canım sorma benim doktorum da hem kese hem kalbe çağırıyor

Amin inşallah canım gözün Aydın çok sevindim ❤Allahım sağlıkla kucağına aldırsın

Ah canım sorma benim doktorum da hem kese hem kalbe çağırıyor
Benim bugun asiri midem bulanio. Ne zaman salata yssem aksam ertesu gun agzimdan geliyo. Accaba soganmi dokandi yoksa hamileliktenmi anlayamadm

Gözünüz aydın. Allah sağlıkla devamını da getirsin inşallah. Kesenin içinde yolk kesesi filan da göründü mu sizde. Ben de henüz sadece kese gördüm de yolk kesesi filan görünmedi daha erken dedi gerçi doktorum. Ama endişe ediyorum. Size neler söylediler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…