- 21 Şubat 2014
- 208
- 51
- 34
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.741
Var var. Oralarda bir yerde göz kırpıyor sana.
Bende iki tane istedim benim Dr da yok dediBen de iki istedim ama yasal mevzuat dedi koymadi doktorum
9.günde yaptımGözüm aydın canım . Kaçıncı günde yaptın
Bende senin gibi okuyorum bide ya halik ve ya Şafi esmalarını çekiyorum. Gerçekten ruhen bile rahatlatıyor insanı.Canlarım her gun ayetel kursi ve meryem suresini okuyun elinizi karniniza koyup Allahin izniyle koruyormus bu dualar ben okuyorum sizlere de soyleyim dedim bide el mübdi bol bol soyleyin
Oksaparı yazıyor canım ama prolutexi devlet karşılamıyor.Hangi iğne oksapar mı prolutex mi bunları sağlık ocakları yazıyor mu okadar çok para verdim ki yazıosa çok üzülcem
Sağlık ocağı yazınca ne kadar ödedin canım oksaparaTabi canim eczaci acidi halime ben recetemi goturuyorum ona aile hekimi yazacaklari isaretliyor bende rica ediyorum tup bebek hastasiyim diye yardimci oluyor ama rapor cikartmayi dusunuyorum bende oksapar icin devamli kullnacagim
Değerim 1500 lerde iken gördüm ben minicik sadece kese amaKızlar bir şey sormak istiyorum. Daha önce kese görmeye yakın(bir iki gün önce mesela) hcg baktıran oldu mu aranızda? Değeriniz kaçken keseyi gördünüz acaba? Beni 2. testimden(1200 lerde çıkmıştı) 10 gün sonra kese için çağırdılar. O kadar uzun geldi ki o süre bugün hcg yaptırdım tekrar en azından yükseliyor mu kontrol edelim diye. Değer 21 binlerde çıktı ve kese kontrolü 2 gün sonra daha. Merak ediyorum sizde de böyle mi oldu süreç.
Ben bugün yazdırdım 30 lira ödedimSağlık ocağı yazınca ne kadar ödedin canım oksapara
Gözün aydın canım inşallah ikisininde kalp atışını duyarsınKızlar iki tane kese gördük bugün ☺
Kaç tane aldın canımBen bugün yazdırdım 30 lira ödedim
O zaman değerim 1200 lerdeyken 10 gün sonraya atmalarının nedeni tamamen bir daha uğraşmamak içinDeğerim 1500 lerde iken gördüm ben minicik sadece kese ama
Hey maşallahKızlar iki tane kese gördük bugün ☺
hadi hayırlısı olsun inşallah yarın büyük günMerhaba canim ayni gun transfer olmusuz bende yarin kan vermeye gidecegim
İnan hatirlamiyorum canim ama 30 40 tl gibi birseydiSağlık ocağı yazınca ne kadar ödedin canım oksapara
Testi atma imkanın var mı canım buraya
Aynen canim yarın buyuk gunhadi hayırlısı olsun inşallah yarın büyük gün
Hangi sehirdesinizAynen canim yarın buyuk gun