2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam arkadaşlar,
Sizin güzel haberlerinizi okuyunca çok mutlu oluyorum bana da umut oluyor ama bu sabah moralim bozuldu. Transferin 5.gunu bugün. biliyorum çok erken ama idrar testi yaptım bu sabah. Tamamen negatif hiçbir silik çizgi bile yoktu. Çok canim sıkıldı en azından silik bir cizgi görmeyi umut etmistim

öncelikle merhaba,
27.sinde bende transfer oldum doktorum ayın 7sinde kan testi yaptırmamı söyledi . ama bende herhangi bir belirti yok bu normal mi sizce?

ya aynısı ben ya herkeste belirti olmak zorunda değildir herhalde erken test yapsam mı? doktor 12. günde yap dedi ama
Transferinin 10.günü olmuşsa test yaptirabilirsin canim ama olmamışsa hiç yaptırma insanın morali daha da bozuluyor. Ben gereksiz yere idrar testi yaptım evde var diye moralim bozuldu. Zaman bırakmak en iyisi

öncelikle merhaba,
27.sinde bende transfer oldum doktorum ayın 7sinde kan testi yaptırmamı söyledi . ama bende herhangi bir belirti yok bu normal mi sizce?
Kendinizi dinlemeyin bence unutun hatta. Bende 1. denemede benzer durumlar vardı akıntı hariç. Bel ağrısı kasık ağrısı vs. ama tutmadı. Bu sefer hiç kendimi dinlemedim, düşünmedim, okumadım... Umarım güzel bir sonuç alırsınız siz de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…