2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım kuzum rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde transferim ve sonucu güzel olur Yagmur3582 Yagmur3582
İnşallah canım hem senin hem bu yolda uğraş veren bütün anne adaylarının sonu güzel olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲

senin uygunmuş canım nerede oldun benim 4.5 tuttu donmus normal tedavi de 15 bin dediler arkadaşlar için sormustum
İzmirdeyim ben Ali Öner Erdoğdu doktorum irenbede yapılıyor işlemler geçen yıl Mart ayının sonunda başladık tedaviye şimdi fiyatlar değişmiş olabilir ama dondurulmuşu yeni yaptık 1500 doktor 1500 merkeze verdik

İzmirdeyim ben Ali Öner Erdoğdu doktorum irenbede yapılıyor işlemler geçen yıl Mart ayının sonunda başladık tedaviye şimdi fiyatlar değişmiş olabilir ama dondurulmuşu yeni yaptık 1500 doktor 1500 merkeze verdik
arkadaşlar gecen sene izmirde başka bir merkeze gitmişlerdi 13bin tuttu ama negatif oldu bu sene de devlette yaptilar döllenme olmadı yeni merkez arayisi icindeler onlara söyleyeyim benim ailem istabulda yaşadığı için ben istanbul bruksel tup merkezinde tedavi oldum

arkadaşlar gecen sene izmirde başka bir merkeze gitmişlerdi 13bin tuttu ama negatif oldu bu sene de devlette yaptilar döllenme olmadı yeni merkez arayisi icindeler onlara söyleyeyim benim ailem istabulda yaşadığı için ben istanbul bruksel tup merkezinde tedavi oldum
Valla şiddetle tavsiye ederim doktorumu iki transferim de pozitif oldu benim doktorum çok iyi Google’dan ismini yazarlarsa konuma ulaşabilirler

Ah ah arkadaşım bende öyle ama benimde plastiklerin olduğu dolap birbirine girmiş 🤦‍♀️ Oradan çıkardıklarını sığdıramamış falan
Benimkide aynı şeyi yapıyor çıkardıklarını alelade attığı için sığdıramıyor. Olan oldu artık bebeklerimiz sağlıkla büyüsün de gerisini zamanla halledicez. 😊

Canım baktırdın mı test sonucuna ?Benim maalesef negatif çıkmış.1.20 değerim.Umarım seninki olur.39 yaşındayım,bu 3. Tüp bebek denemem.Demekki olmayacak çocuğum.Herkes şanslı olamıyor.Allah sana inşallah gönlüne göre veri
Canım evet baktırdım çıktı çok şükür pozitif🤲 bi daha dene canım hemen umudunu kaybetme zamanı vardır elbet Allah ne zaman derse ozaman olur dua edicem senin için Allah isteyen herkese versin inşallah 🤲🤲

Kızlar hepinize merhaba... Güzel haberlerim var size de umut olsun. Bugün 5. Gün iki embriyo transferimin sonucunu aldım. 234 çıktı 10. günde. Siz de yaşarsınız umarım. Çok güzel bir duygu. 7. Gün kahverengi tortu geldi 8. Gün azıcık kırmızı akıntı. Ve kesildi. Sürekli karnım ağrıdı ama adet ağrısı gibi değil daha farklı. Anlıyorsunuz onu. O ağrı hiç geçmedi. Bazen bıçak saplanır gibi oldu. Ama genelde ılık ılık ağrıdı. Bunlar en belirgin belirtilerimdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X