2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya aynısı ben ya :KK43: herkeste belirti olmak zorunda değildir herhalde erken test yapsam mı? doktor 12. günde yap dedi ama
Kendim de hissettiğim en belirgin belirti transfer sonrası 4. Gün rahim de karıncanlama hissettim ve afedersiniz ama sonrasında su gibi akıntım olmaya başladı. Ayrıca göğüs uçlarım sızlıyordu. Bunlar bende ki belirgin belirtilerdi. Tabi her vücut yapısı farklı olduğu için herkesde aynı belirtiler olmaz.

Selam arkadaşlar,
Sizin güzel haberlerinizi okuyunca çok mutlu oluyorum bana da umut oluyor ama bu sabah moralim bozuldu. Transferin 5.gunu bugün. biliyorum çok erken ama idrar testi yaptım bu sabah. Tamamen negatif hiçbir silik çizgi bile yoktu. Çok canim sıkıldı en azından silik bir cizgi görmeyi umut etmistim 😪
Daha çok erken. Ona aldanıp kendini strese sokup üzme. Ben kan değerlerimi öğrendikten sonra illa idrar da da görmek istedim o zaman bile hafif silik çıktı.

Kendim de hissettiğim en belirgin belirti transfer sonrası 4. Gün rahim de karıncanlama hissettim ve afedersiniz ama sonrasında su gibi akıntım olmaya başladı. Ayrıca göğüs uçlarım sızlıyordu. Bunlar bende ki belirgin belirtilerdi. Tabi her vücut yapısı farklı olduğu için herkesde aynı belirtiler olmaz.
benim bir midem bulanıyor oda nadiren onun dışında uykum var o kadar.

Benim göğüslerim östrojen ve progesterondan o kadar şişti ki gece yan bile yatamıyorum neredeyse. Arada sırada da sol gogsum sızlıyor.

DUALARIMIZ SENİNLE İÇİNİ FERAH TUT RABBIM YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN GÜZEL HABERLERLE İNŞALLAH
ınsallah canm yaaa inan suan hıc ıyı degılım ısyerıne geldım ama çalışamıyorum aklım hep test sonucunda Allah ım yardım et noolur :KK43: cok korkuyorum Bu stres bıle ınsanı mahvediyor Allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah

ınsallah canm yaaa inan suan hıc ıyı degılım ısyerıne geldım ama çalışamıyorum aklım hep test sonucunda Allah ım yardım et noolur :KK43: cok korkuyorum Bu stres bıle ınsanı mahvediyor Allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
Amin inşallah canım sakin ol çok güzel sonuç gelecek ben inanıyorum sende İnan 🙏🏻

KIZLAR BUGUN TRANSFERIMIN 12. GUNU KAN VERDIM OGLEN CIKACAK NOOLUR DUA EDIN KAFAYI YEMEK UZEREYIM STRESTEN ÜZÜNTÜDEN KORKUDAN DELİRMEK UZEREYIM ALLAHIM BANA SABIR VER GÜÇ VER DAYANAMIYORUM :KK43:
Hadi hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz cmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X