- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 33
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.561
İnşallah canım hem senin hem bu yolda uğraş veren bütün anne adaylarının sonu güzel olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınAnladım kuzum rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde transferim ve sonucu güzel olurYagmur3582
senin uygunmuş canım nerede oldun benim 4.5 tuttu donmus normal tedavi de 15 bin dediler arkadaşlar için sormustumİğneler ilaçlar yumurta toplama transfer derken 10 bin tuttu şimdi transfer için de 3bin verdik.
İzmirdeyim ben Ali Öner Erdoğdu doktorum irenbede yapılıyor işlemler geçen yıl Mart ayının sonunda başladık tedaviye şimdi fiyatlar değişmiş olabilir ama dondurulmuşu yeni yaptık 1500 doktor 1500 merkeze verdiksenin uygunmuş canım nerede oldun benim 4.5 tuttu donmus normal tedavi de 15 bin dediler arkadaşlar için sormustum
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahAz once yaptim
Benim de ilk denemede tutmuştu canımKizlar merhaba ben biraz geç kaldım ama bı sorum olacak bebeği ilk denemede tutunan var mı acaba
arkadaşlar gecen sene izmirde başka bir merkeze gitmişlerdi 13bin tuttu ama negatif oldu bu sene de devlette yaptilar döllenme olmadı yeni merkez arayisi icindeler onlara söyleyeyim benim ailem istabulda yaşadığı için ben istanbul bruksel tup merkezinde tedavi oldumİzmirdeyim ben Ali Öner Erdoğdu doktorum irenbede yapılıyor işlemler geçen yıl Mart ayının sonunda başladık tedaviye şimdi fiyatlar değişmiş olabilir ama dondurulmuşu yeni yaptık 1500 doktor 1500 merkeze verdik
Valla şiddetle tavsiye ederim doktorumu iki transferim de pozitif oldu benim doktorum çok iyi Google’dan ismini yazarlarsa konuma ulaşabilirlerarkadaşlar gecen sene izmirde başka bir merkeze gitmişlerdi 13bin tuttu ama negatif oldu bu sene de devlette yaptilar döllenme olmadı yeni merkez arayisi icindeler onlara söyleyeyim benim ailem istabulda yaşadığı için ben istanbul bruksel tup merkezinde tedavi oldum
Benimkide aynı şeyi yapıyor çıkardıklarını alelade attığı için sığdıramıyor. Olan oldu artık bebeklerimiz sağlıkla büyüsün de gerisini zamanla halledicez.Ah ah arkadaşım bende öyle ama benimde plastiklerin olduğu dolap birbirine girmişOradan çıkardıklarını sığdıramamış falan
Aynen öyle. Kim ne hakediyosa onu yaşar.Ayy anaya bak anayaboşver sende bebiş olunca getir çocuğu özledim seveyim derse bi ara getiririm şimdi uğraşamam gelmekle dersin
İlk transfer ücretsiz dimi?İzmirdeyim ben Ali Öner Erdoğdu doktorum irenbede yapılıyor işlemler geçen yıl Mart ayının sonunda başladık tedaviye şimdi fiyatlar değişmiş olabilir ama dondurulmuşu yeni yaptık 1500 doktor 1500 merkeze verdik
Canım evet baktırdım çıktı çok şükür pozitifCanım baktırdın mı test sonucuna ?Benim maalesef negatif çıkmış.1.20 değerim.Umarım seninki olur.39 yaşındayım,bu 3. Tüp bebek denemem.Demekki olmayacak çocuğum.Herkes şanslı olamıyor.Allah sana inşallah gönlüne göre veri
Öyle tabi hayırlısı artıkBenimkide aynı şeyi yapıyor çıkardıklarını alelade attığı için sığdıramıyor. Olan oldu artık bebeklerimiz sağlıkla büyüsün de gerisini zamanla halledicez.
İnşallah hayırlı haberlerle gel canımmKızlar sabah kan vermeye gidicem. Katlanmıştır inşallah.Dua edin banada hayırlısıyla yükselmiş olsun.
İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar sabah kan vermeye gidicem. Katlanmıştır inşallah.Dua edin banada hayırlısıyla yükselmiş olsun.
Yumurta toplama işleminde verdiğimiz ücretin içindeİlk transfer ücretsiz dimi?