2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok sağol canım İnan beni çok rahatlattın beni Allah razı olsun İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi tüp bebek merkezinde yaptırıyorum canım

Çok sağol canım İnan beni çok rahatlattın beni Allah razı olsun İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi tüp bebek merkezinde yaptırıyorum canım
Allah senden de razı olsun canım zor bir süreç ve bu yollardan geçen insanlar birbirini anlıyor yalnızca valla İnan bazen eşlerimiz bile bizi anlayamıyor iyi ki burası var da birbirimize derman oluyoruz. Bu arada bende izmirdeyim

İnşallah canım benim ilkinde 90 187 çıkmıştı üçüncü kez istenmişti ama düşük oldu. Bunda ilki 241 diğeri 960 çıktı üçüncü istenmedi randevu verildi yani diceğim çok düşük değil tabi değerlerin canım yanlış anlama belli bir değere gelince randevu veriyorlar sanırım

Gerçekten zor diyorlardı ama insanın başına gelmeyince anlamıyormuş. İyiki böyle bir site varda insan biraz konuşup rahatlatıyor kendini . Yaaa çok sevindim İzmir’de olmana nerede tedavi oldun nerede oturuyorsun? Yagmur3582

Hayırlısı canım

Benim evden pis yoktur x( hic bole olmamistm yaaa off.. yarin temizlik yapacam. Esim yapamiyo
Benimde kayınvalide sonunda teşrif edecekmiş yarın. Hastane dönüşü o gelmeden evi bi temizleticem eşime. Kabasını alsın en azından. Transferden önce cam kapı avizeler radyatörler banyo tuvalet ne güzel temizlemiştim.

Ali Öner Erdoğdu doktorum özel muayenene işlemler irenbede yapılıyor canım. Bornova da oturuyorum sen ?

Kayınvaliden yapsın gelince

Kızlar bugun benim 5. Günüm nasıl anlatsam kasıklarımda doluluk hafif ağrı hissediyorum. Özellikle 15 20 dk lık yürüşlerde .İzinliyim ama günlük yaşantıma devam ediyorm ağır kaldrmadan

Valla bend e kaldım canım yalnız değilsin heryer her yerde aldığını oraya buraya sokmuş ama olsun değer napalım
Benimkide tencere dolabını alt üst etmiş. Birde tutmuş bi kaç küçük tencereme sen bunları kullanmıyosun atalım diyo. İşime düzenime karışılmasını hiç sevmem. Az kaldı idare edicez.

Kayınvaliden yapsın gelince
Yaa yapar. Eşim bi yemek istedi, bi ara yaparım uğraşamam şimdi dedi. Canınız çekmesin diye söylemiyorum Gelir elinizde sürmez. Geçen seferki hamileliğimde güya bana balık yapmaya geldi heryeri mahvetti toplamadan gitti. Arkasından ben toplamıştım, kendim yapsam daha az yorulurdum.

Benimkide tencere dolabını alt üst etmiş. Birde tutmuş bi kaç küçük tencereme sen bunları kullanmıyosun atalım diyo. İşime düzenime karışılmasını hiç sevmem. Az kaldı idare edicez.
Ah ah arkadaşım bende öyle ama benimde plastiklerin olduğu dolap birbirine girmiş Oradan çıkardıklarını sığdıramamış falan

Transferden once bende derin temizlik yaptm. Esim calisio eve gelio cocuga bakiyo. Temizlik yapmaya hali kalmiyo. Sabah bide erken kalkip cocugu okula gonderiyo

Ayy anaya bak anaya boşver sende bebiş olunca getir çocuğu özledim seveyim derse bi ara getiririm şimdi uğraşamam gelmekle dersin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…