- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 33
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.621
Süper cnm rabbim kucağına Almayıda nasip etsin inşallahkızlar 965 cıkmıs degerım
maşallah cnmkızlar 965 cıkmıs degerım
Değer çok güzel. İki embriyo muydu. Maşallah allah sonuna kadar daim etsinkızlar 965 cıkmıs degerım
Bende şişkinlik olmadı göğüs uçlarında sızı oldu . Ama dediğim gibi her vücut aynı olmadığı için aynı tepkileri de vermeye bilir.Benim göğüslerim östrojen ve progesterondan o kadar şişti ki gece yan bile yatamıyorum neredeyse. Arada sırada da sol gogsum sızlıyor.
kızlar 965 cıkmıs degerım
Kafami yastiga koyunca kolay kolay uyuyamiyorumCanım gebelik çok uyku yapar çok normal
Ben ikisinide kullanıyorum canımKızlar estrofem ve progeston iğnesini beraber kullanan var mı?
Bende bütün gün uyku halindeyim ama gece olunca bir türlü uykuya dalamıyorumKafami yastiga koyunca kolay kolay uyuyamiyorum
Çok şükür . Her test yaptım bekliyorum.diyenle kalbim.carpiyor. bu işi 4. Kez denemiş birisi olarak. Gözünüz aydın.kızlar 965 cıkmıs degerım
Ben esrtofem hap kullanıyorum progesteron iğne göbekten.Kızlar estrofem ve progeston iğnesini beraber kullanan var mı?
ben esrtofem hap kullanıyorum. progesteron iğne kalçadan kullanıyorum. noldu kiKızlar estrofem ve progeston iğnesini beraber kullanan var mı?
ya cok teşekkür ederım cok mutluyum tarıfsız. Allah ım ısteyen bekleyen herkese nasıp etsın ınslhÇok şükür . Her test yaptım bekliyorum.diyenle kalbim.carpiyor. bu işi 4. Kez denemiş birisi olarak. Gözünüz aydın.
amın ınsallahSüper habeeerr.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Canım belirtilerin var miydi Senin?
Bencede iste biraz pahali ama rahatlikSonucum pozitif olursa ve devam edeceksin derse bende gobekten olani isteyecegim oksaparda kullaniyorum ama mecburum kalca olan cok zorluyor beni
Masallah saglikla kavusun bebisinize insallahÇok şükür . Her test yaptım bekliyorum.diyenle kalbim.carpiyor. bu işi 4. Kez denemiş birisi olarak. Gözünüz aydın.
Allah yardimcin olsun hayirli haberlerle gelKızlar ben kan vermeye gidiyorum eşimi ikna ettim dua edin ne olur
Bende kullanıyorum da. Sağlık ocağın da ilaçları yazdırırken doktor ikisi beraber kullanıldığında Doğum kontrol hapı etkisi yapar dedi. O yüzden merak ettim benden başka kullanan var mıBen ikisinide kullanıyorum canım