- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.581
Amin Allah razı olsun insallah canim benimCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah ❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Allah razı olsun insallah canim benimCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah ❤❤❤
yaradan hayırlısnı nasip etsin cnm sakın üzülme vardır bi hayır inşallah tez zamanda gönlüne göre olurCanlarım ben dün akşam adet oldum. Birinci denemem negatif. Çok üzülmedim. Çünkü depremden dolayı çok etkilendim. Umudum yoktu. Çok şükür sağız, sağ oldukça tekrar deneriz.
Benim de ilk deneme de tuttu canımKizlar merhaba ben biraz geç kaldım ama bı sorum olacak bebeği ilk denemede tutunan var mı acaba
Süper haber çok sevindiim arkadaşımKızlaar bugün keseyi gördüm 1 hafta sonra bebişi görmeye, 2 hafta sonra da kalp atışlarını duymaya gidicem❤
öncelikle merhaba,Kızlar hepinize merhaba... Güzel haberlerim var size de umut olsun. Bugün 5. Gün iki embriyo transferimin sonucunu aldım. 234 çıktı 10. günde. Siz de yaşarsınız umarım. Çok güzel bir duygu. 7. Gün kahverengi tortu geldi 8. Gün azıcık kırmızı akıntı. Ve kesildi. Sürekli karnım ağrıdı ama adet ağrısı gibi değil daha farklı. Anlıyorsunuz onu. O ağrı hiç geçmedi. Bazen bıçak saplanır gibi oldu. Ama genelde ılık ılık ağrıdı. Bunlar en belirgin belirtilerimdi.
Canım gebelik çok uyku yapar çok normalErkenden uykum geliyor sizede oluyomu
ya aynısı ben ya herkeste belirti olmak zorunda değildir herhalde erken test yapsam mı? doktor 12. günde yap dedi amabende de hiç belirti yok. kaç gündür kendimi dinliyorum. karnım guruldasa acabamı diyorum
Transferinin 10.günü olmuşsa test yaptirabilirsin canim ama olmamışsa hiç yaptırma insanın morali daha da bozuluyor. Ben gereksiz yere idrar testi yaptım evde var diye moralim bozuldu. Zaman bırakmak en iyisiya aynısı ben ya herkeste belirti olmak zorunda değildir herhalde erken test yapsam mı? doktor 12. günde yap dedi ama
çok korkuyorum ya sizin tutmadı mı?Transferinin 10.günü olmuşsa test yaptirabilirsin canim ama olmamışsa hiç yaptırma insanın morali daha da bozuluyor. Ben gereksiz yere idrar testi yaptım evde var diye moralim bozuldu. Zaman bırakmak en iyisi
Ay Allah korusun..çok korkuyorum ya sizin tutmadı mı?
Kendinizi dinlemeyin bence unutun hatta. Bende 1. denemede benzer durumlar vardı akıntı hariç. Bel ağrısı kasık ağrısı vs. ama tutmadı. Bu sefer hiç kendimi dinlemedim, düşünmedim, okumadım... Umarım güzel bir sonuç alırsınız siz deöncelikle merhaba,
27.sinde bende transfer oldum doktorum ayın 7sinde kan testi yaptırmamı söyledi . ama bende herhangi bir belirti yok bu normal mi sizce?
alllah korusun öyle deyince bende korktum rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sizinde hepimizinAy Allah korusun..
Benim transferin 5.günü daha çok erken zaten
umarım çok teşekkürler iyi dilekleriniz içinKendinizi dinlemeyin bence unutun hatta. Bende 1. denemede benzer durumlar vardı akıntı hariç. Bel ağrısı kasık ağrısı vs. ama tutmadı. Bu sefer hiç kendimi dinlemedim, düşünmedim, okumadım... Umarım güzel bir sonuç alırsınız siz de
Bi gebe topiğine gir. Onların takviminin altında takvim ekle diye çıkar canım.Kızlar gebelik takvimi nasıl ekleniyor
Bende bilemiyorum ki elim test yapmaya bile gitmiyor ya negatifse die. bi yandanda yapayım da negatifsede bu stresten kurtulayım diyorum.ya aynısı ben ya herkeste belirti olmak zorunda değildir herhalde erken test yapsam mı? doktor 12. günde yap dedi ama
2 arada kalıyor insan. süreç o kadar zor ki her aşaması stres rabbim herkese en başta sabır versin ardından güzel haberler almayı nasip etsin.Bende bilemiyorum ki elim test yapmaya bile gitmiyor ya negatifse die. bi yandanda yapayım da negatifsede bu stresten kurtulayım diyorum.