- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 33
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.541
Kaç çıkmıştı canım değerlerinBenim doktor birkez daha yarın kan istedi inşallah ondada katlanırsa değerim 3 hafta sonra gelin dedi inşallah bir aksilik olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç çıkmıştı canım değerlerinBenim doktor birkez daha yarın kan istedi inşallah ondada katlanırsa değerim 3 hafta sonra gelin dedi inşallah bir aksilik olmaz
Kaç çıkmıştı canım değerlerin
[/QUOTE5. Gün embriyosu 8. Gün 84 11.gün 157 inşallah yarında katlar
Allah senden de razı olsun canım zor bir süreç ve bu yollardan geçen insanlar birbirini anlıyor yalnızca valla İnan bazen eşlerimiz bile bizi anlayamıyor iyi ki burası var da birbirimize derman oluyoruz. Bu arada bende izmirdeyimÇok sağol canım İnan beni çok rahatlattın beni Allah razı olsun İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi tüp bebek merkezinde yaptırıyorum canım
Hayırlısı canımİnşallah canım benim ilkinde 90 187 çıkmıştı üçüncü kez istenmişti ama düşük oldu. Bunda ilki 241 diğeri 960 çıktı üçüncü istenmedi randevu verildi yani diceğim çok düşük değil tabi değerlerin canım yanlış anlama belli bir değere gelince randevu veriyorlar sanırım
Benimde kayınvalide sonunda teşrif edecekmiş yarın. Hastane dönüşü o gelmeden evi bi temizleticem eşime. Kabasını alsın en azından. Transferden önce cam kapı avizeler radyatörler banyo tuvalet ne güzel temizlemiştim.Benim evden pis yoktur x( hic bole olmamistm yaaa off.. yarin temizlik yapacam. Esim yapamiyo
Ali Öner Erdoğdu doktorum özel muayenene işlemler irenbede yapılıyor canım. Bornova da oturuyorum sen ?Gerçekten zor diyorlardı ama insanın başına gelmeyince anlamıyormuş. İyiki böyle bir site varda insan biraz konuşup rahatlatıyor kendini . Yaaa çok sevindim İzmir’de olmana nerede tedavi oldun nerede oturuyorsun? Yagmur3582
Kayınvaliden yapsın gelinceBenimde kayınvalide sonunda teşrif edecekmiş yarın. Hastane dönüşü o gelmeden evi bi temizleticem eşime. Kabasını alsın en azından. Transferden önce cam kapı avizeler radyatörler banyo tuvalet ne güzel temizlemiştim.
Benimkide tencere dolabını alt üst etmiş. Birde tutmuş bi kaç küçük tencereme sen bunları kullanmıyosun atalım diyo. İşime düzenime karışılmasını hiç sevmem. Az kaldı idare edicez.Valla bend e kaldım canım yalnız değilsin heryer her yerde aldığını oraya buraya sokmuş ama olsun değer napalım
Yaa yapar. Eşim bi yemek istedi, bi ara yaparım uğraşamam şimdi dedi. Canınız çekmesin diye söylemiyorum Gelir elinizde sürmez. Geçen seferki hamileliğimde güya bana balık yapmaya geldi heryeri mahvetti toplamadan gitti. Arkasından ben toplamıştım, kendim yapsam daha az yorulurdum.Kayınvaliden yapsın gelince
Ah ah arkadaşım bende öyle ama benimde plastiklerin olduğu dolap birbirine girmiş Oradan çıkardıklarını sığdıramamış falanBenimkide tencere dolabını alt üst etmiş. Birde tutmuş bi kaç küçük tencereme sen bunları kullanmıyosun atalım diyo. İşime düzenime karışılmasını hiç sevmem. Az kaldı idare edicez.
Transferden once bende derin temizlik yaptm. Esim calisio eve gelio cocuga bakiyo. Temizlik yapmaya hali kalmiyo. Sabah bide erken kalkip cocugu okula gonderiyoBenimde kayınvalide sonunda teşrif edecekmiş yarın. Hastane dönüşü o gelmeden evi bi temizleticem eşime. Kabasını alsın en azından. Transferden önce cam kapı avizeler radyatörler banyo tuvalet ne güzel temizlemiştim.
Ayy anaya bak anaya boşver sende bebiş olunca getir çocuğu özledim seveyim derse bi ara getiririm şimdi uğraşamam gelmekle dersinYaa yapar. Eşim bi yemek istedi, bi ara yaparım uğraşamam şimdi dedi. Canınız çekmesin diye söylemiyorum Gelir elinizde sürmez. Geçen seferki hamileliğimde güya bana balık yapmaya geldi heryeri mahvetti toplamadan gitti. Arkasından ben toplamıştım, kendim yapsam daha az yorulurdum.
İğneler ilaçlar yumurta toplama transfer derken 10 bin tuttu şimdi transfer için de 3bin verdik.Anladım kuzum tedavi ne kadar tuttu ? Buca da oturuyorum ben canım Yagmur3582