- 26 Ocak 2020
- 753
- 758
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.521
Bence çok haklı en iyisini yapıyorsunZaten gidemiyorum ben eşim son noktayı o kan sana lazım diyerek koydu
Bende eşimin yaptığı temizlikte duruyorum, ev perişan. Balkon 15 gün oldu yıkanmadı, üstünden bi süpürüyo eşim o kadar. Dolaplar karman çorman olmuş. Deliricem, nolcak bakalım böyle.Kızlar benim ev aldı basını gidiyor azıcık eğilip bakayım dedim halılar falan kir içinde kalmışmutfak iyi kötü siliyorum tezgahı da eşim kimyasal diye hiç birşey döktürmediği için içime sinmiyor nereye kadar böyle pis oturacağız bilemedim
Valla umrumuzda olmasın hiç istediklerini desinler ne yollardan geçiyoruz bi biz biliriz
Sen şanslısın, görümcen yapacakmış. Ben ne yapayım. Kaldım böyle pis evde.Hepimiz öyleyiz galibaÇarşamba günü görümcem gelip yapıcak ama nasıl hunharca temizlik aşkı var içimde bi bilsen domestos kokusuna hasret kaldım
Benim evden pis yoktur x( hic bole olmamistm yaaa off.. yarin temizlik yapacam. Esim yapamiyoBende eşimin yaptığı temizlikte duruyorum, ev perişan. Balkon 15 gün oldu yıkanmadı, üstünden bi süpürüyo eşim o kadar. Dolaplar karman çorman olmuş. Deliricem, nolcak bakalım böyle.
Öyle tabi canım, dışarıdan konuşmak ne kolay millete.
Sen şanslısın, görümcen yapacakmış. Ben ne yapayım. Kaldım böyle pis evde.
Evet canım verdiler 14 Şubat sevgililer gününde sevgilimizi görmeye gideceğizBence çok haklı en iyisini yapıyorsun☺ Bu arada kontrol için tarih verdiler mi sana
Valla bend e kaldım canım yalnız değilsin heryer her yerde aldığını oraya buraya sokmuş ama olsun değer napalımBende eşimin yaptığı temizlikte duruyorum, ev perişan. Balkon 15 gün oldu yıkanmadı, üstünden bi süpürüyo eşim o kadar. Dolaplar karman çorman olmuş. Deliricem, nolcak bakalım böyle.
Öyle tabi canım, dışarıdan konuşmak ne kolay millete.
Sen şanslısın, görümcen yapacakmış. Ben ne yapayım. Kaldım böyle pis evde.
Yapma canım pişman olmaktan sa yapmamak en iyisi boşver sonra birşey olur üzülürsünBenim evden pis yoktur x( hic bole olmamistm yaaa off.. yarin temizlik yapacam. Esim yapamiyo
Benim de 15 şubatta. İnşaallah güzel haberler alırızEvet canım verdiler 14 Şubat sevgililer gününde sevgilimizi görmeye gideceğiz ❤
Valla bend e kaldım canım yalnız değilsin heryer her yerde aldığını oraya buraya sokmuş ama olsun değer napalım
Yapma canım pişman olmaktan sa yapmamak en iyisi boşver sonra birşey olur üzülürsün
Evet canım verdiler 14 Şubat sevgililer gününde sevgilimizi görmeye gideceğiz ❤
Valla bend e kaldım canım yalnız değilsin heryer her yerde aldığını oraya buraya sokmuş ama olsun değer napalım
Yapma canım pişman olmaktan sa yapmamak en iyisi boşver sonra birşey olur üzülürsün
Evet cnmCanım 3. Gün embryosu demi senin deYagmur3582
imşallah Canım benimBenim de 15 şubatta. İnşaallah güzel haberler alırız
Aman kabul etmezsin yokum dersin boşver ondan kıymetli miKiz eve biri gelecek diye aklim cikiyo
1. Kalite 8 adet 3. Gün embriyosuydu hepsi ilk transfer tazeydi iki adet koyuldu. Pozitif oldu ancak düşük yaptım. Bu transfer dondurulmuşlarla oldu. 6 adet vardı 3 adeti çözdürüldü kağıtta görünce korktum bende 3 tanemi yerleştirilecek diyeKaç hücreliydi söylediler mi bana 1. Kalite olduğu söylendi donduruldu senin taze embryo muyduYagmur3582
Çok haklısın canım rabbim kucağına da aldırır inşallah1. Kalite 8 adet 3. Gün embriyosuydu hepsi ilk transfer tazeydi iki adet koyuldu. Pozitif oldu ancak düşük yaptım. Bu transfer dondurulmuşlarla oldu. 6 adet vardı 3 adeti çözdürüldü kağıtta görünce korktum bende 3 tanemi yerleştirilecek diyesonra eğer çözme aşamasında bir sorun olursa herhangi birinde diye tedbir amaçlı 3 adet çözdürüyoruz dediler eğer bir sorun çıkmazsa diğeride ilerlemeye devam ederse tekrar dondurulacak dediler. Bi sorun çıkmadı iki adet koyuldu. İki gün sonra aradılar embriyonuz iyi bir şekilde ilerledi beşinci güne geldi dediler donduralım mı diye sordular dondurun dedim bende. Aslında o zaman o telefon bana umut olmuştu dedim o miniğim dışarda bile ilerlediyse diğer minikler karnımda bana tutunurlar öylede oldu çok şükür tabi bir mi iki mi haftaya görcez bakalım. Benim doktor genelde 3. Gün 1. Kalite tercih ediyor bir sorunda yaşamadım iki transferiminde olumlu olması tesadüf değil doktorun başarısı bence
14 Şubat cumaBebişleri görmeye ne zaman gidiyorsunuz kızlar ben 10 Şubat pazartesi ♥
Hiç korkma canım dua et bol bol rabbim ol deyince olacakGerçekten böyle yazdıklarını okuyunca bana aşırı umut oldun bana tek transfer yapılacak ilk transferim 3, gün embriyosu oluşu beni biraz korkutuyordu tutunmazsa diye benim de 6 embryom vardı 3. Güne kadar 5 tanesi geldi 1 tanesi gelişimi yavaş diye dondurulmadı. Rabbim gönlüne göre versinTransferden de korkuyorum biraz aslında
Hiç korkma canım bol bol dua et istedğin zaman yazabilirsin özelden ya da burdan farketmez için rahat olsun stresten uzak kal. Hangi merkezde nerede yaptırıyorsun bu aradaGerçekten böyle yazdıklarını okuyunca bana aşırı umut oldun bana tek transfer yapılacak ilk transferim 3, gün embriyosu oluşu beni biraz korkutuyordu tutunmazsa diye benim de 6 embryom vardı 3. Güne kadar 5 tanesi geldi 1 tanesi gelişimi yavaş diye dondurulmadı. Rabbim gönlüne göre versinTransferden de korkuyorum biraz aslında
Amin canım hepimiz alalım inşallahÇok haklısın canım rabbim kucağına da aldırır inşallah