-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.201
Aynı durumdayız, ben de bunu düşünüyorum. Sonucu öğrenene kadar risk almak istemiyorum. Zaten iğne ilaçların da etkisiyle koşturmaya mecalim yok. Sabah aile hekimine gidicem. Rapor verir umarım. Bu halde hastane hastane dolaşmak zorunda kalmayızÇalışanlar tranfer sonrası rapor işini nasip yaptınız transfer olduğum yer hastane değil de tüp bebek merkezi oldugu için rapor vermiyor sağlık ocağı rapor verir mi acaba yarın okulum başlıyor transferi çarşamba günü oldum
Bende öyle düşünüyorum nasip değilmişGaliba kiymasal olmus canim
Aynen öyle canım bakalım taze transferdi ve ilk denememiz bundan sonra ne zaman tekrar başlarız bilmiyorumKimyasal büyük ihtimalle canım hayırlısı böyleymiş bida denersin
Kimyasal gebelik olmuş canım maalesef. Tekrar denersin. Üzme kendini. Nasip kısmet. İlki hiç tutmamıştı benimde.Kızlar sanırım benimde negatif 9.gün 63 çıkmıştı bugün 13. gün 25 çıktı . Normalde test günüm yarın bende öğretmenim ve köyde çalışıyorum test vermeye yetişemem diye bugün yaptım
Allah hayirli etsin canim lutfen banada dua et bende bekleme asamasindayim tedavideyim hala .darisi herkesin basina minnak bebislerin insallahRaporlu yapıldı bize. Hastaneye 900 lira ödemiş eşim. İlaçları iğneleride raporla aldık. Benim 9 yumurta toplandı, 7si döllendi. Hepsi 5. güne gitti. 2 tanesinin gelişimi geriden geliyo 5i iyi denildi. 1 tane taze transfer oldum eylülde tutmadı. Kalan 4 taneden 3ü donduruldu. Ocağın 20sinde transfer oldum. Çok şükür pozitif. Rabbim sevincimizi yarım bırakmasın inşallah.
Benim tek sıkıntım embriyo dondururken üçerli dondurmaları oldu. İlk transferde 1 embriyom boş yere imha edildi gibi düşündüm. Bundada 3ü aynı anda çözdürülünce kalan ikisi imha edildi. Ama doktorumdan memnunum. Embriyo dondurma olayı dışında bi problem yaşamadık. İnşallah bebeğim sağlıkla tutunursa bi daha ihtiyacım olmayacak zaten Allahın izniyle.
Kendini ne zaman iyi hazır hissedersen o zaman başlarsın tekrar hem dondurulmuş daha az yıpratıyor insanı rahim de dinlenmiş oluyor hem kimyasal da olsa gebelik olmuş bide bu açıdan bakalımAynen öyle canım bakalım taze transferdi ve ilk denememiz bundan sonra ne zaman tekrar başlarız bilmiyorum
Görümceme sordum şimdi o da başka hastanede lvaratubar da teknisyen pazar günleri cihazların bakım günleri olurmuşzaten hep beni bulsun böyle şeyler. Kocaman hastanesin sen canım aaa
Ben 7. Gün her ikisi ile yapmıştım. Önce erken sonra hemen arkasından ucuzikisinde de çıkmıştı hemen
Sende peygamber sabri varmis ben 5nci gun yaptimBenden de sabırsızı varmış omg omg inanmıyorum
Kızlar çıktı sonucum 1400
11 gün beklemek çile gibi geliyor. Bende ilkinde hep bi belirti arardım. Bunda çok daha rahattım.
Doktorum demişti bugün diye o demese de yaptırırdım sanırımYavrum kızım yarın yaptırsaydın ya o benim canım. Sabredenlerden kulübü olalım biraz da yavvv
Sağol canım benim hadi bakalım hayırlısı bana tekrar verme dedi yeterliymiş sen kaç kez verdinSüpppeerrrr❤ Bakalım benim yarın kaç çıkacak. 14. Gün değeri olacak. Ben sabreden kulübü oldum hayretler olsun
1207 sence azmi 13ncu gun icin ?? Bana telefonda iyi dediler gerci amaaa....Doktorum demişti bugün diye o demese de yaptırırdım sanırım
Sağol canım benim hadi bakalım hayırlısı bana tekrar verme dedi yeterliymiş sen kaç kez verdin
Ahh canim benim bende bi haftadir vuruluyorum gunde 2 ampul bende felc gibiyim ne yattigimi biliyorum ne oturdugumu cok yagli bir igne mahvediyor insani gece bile saga sola donemiyorum agrisindanKızlar merhaba pozitif haber alanları kutluyorum darısı bekleyen bizlerin basina bende 30ocakta 3.gun embriyo transferi oldum.yumurta toplama işleminden beri Protestan 100mg kalçadan vuruluyorum vurulduktan iki saat sonra bacağımı resmen felç ediyor yururyemiyorn oturamiyorum var mı aranızda vurunan böyle ağrısı olan
Normal bacim benimde ikinci gun gelmisti pembe renkteKizlar bu jelin arada pembe gelmesi normal dimi transfer gununu samazsak 4.günüm bugün
Bence çok iyi canım gayet güzel bir değer1207 sence azmi 13ncu gun icin ?? Bana telefonda iyi dediler gerci amaaa....
InsallahBence çok iyi canım gayet güzel bir değer
Hep senin gazın zaten bunlar benim kadar idrar testinden korkan kimse yoktur onu bile aklima sokuyon aradaBenden de sabırsızı varmış omg omg inanmıyorum
Bende aynı durumdayım ama yapacak birşey yok bebişimiz için her şeye değerKızlar merhaba pozitif haber alanları kutluyorum darısı bekleyen bizlerin basina bende 30ocakta 3.gun embriyo transferi oldum.yumurta toplama işleminden beri Protestan 100mg kalçadan vuruluyorum vurulduktan iki saat sonra bacağımı resmen felç ediyor yururyemiyorn oturamiyorum var mı aranızda vurunan böyle ağrısı olan