2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı durumdayız, ben de bunu düşünüyorum. Sonucu öğrenene kadar risk almak istemiyorum. Zaten iğne ilaçların da etkisiyle koşturmaya mecalim yok. Sabah aile hekimine gidicem. Rapor verir umarım. Bu halde hastane hastane dolaşmak zorunda kalmayız

Kimyasal gebelik olmuş canım maalesef. Tekrar denersin. Üzme kendini. Nasip kısmet. İlki hiç tutmamıştı benimde.

Allah hayirli etsin canim lutfen banada dua et bende bekleme asamasindayim tedavideyim hala .darisi herkesin basina minnak bebislerin insallah

Aynen öyle canım bakalım taze transferdi ve ilk denememiz bundan sonra ne zaman tekrar başlarız bilmiyorum
Kendini ne zaman iyi hazır hissedersen o zaman başlarsın tekrar hem dondurulmuş daha az yıpratıyor insanı rahim de dinlenmiş oluyor hem kimyasal da olsa gebelik olmuş bide bu açıdan bakalım ikincisi tutar inşallah hayırlısıyla

Görümceme sordum şimdi o da başka hastanede lvaratubar da teknisyen pazar günleri cihazların bakım günleri olurmuş zaten hep beni bulsun böyle şeyler. Kocaman hastanesin sen canım aaa

Yavrum kızım yarın yaptırsaydın ya o benim canım. Sabredenlerden kulübü olalım biraz da yavvv

11 gün beklemek çile gibi geliyor. Bende ilkinde hep bi belirti arardım. Bunda çok daha rahattım.

Kızlar annem bana kızıyor sen bu sabırsızlıkla çocuk nasıl büyütecen diyor bu beklemeler hiç bir şey değil belki de... kimbilir nelere nelere sabretmek gerekecek bilmiyorum ki ....

Yavrum kızım yarın yaptırsaydın ya o benim canım. Sabredenlerden kulübü olalım biraz da yavvv
Doktorum demişti bugün diye o demese de yaptırırdım sanırım
Süpppeerrrr Bakalım benim yarın kaç çıkacak. 14. Gün değeri olacak. Ben sabreden kulübü oldum hayretler olsun
Sağol canım benim hadi bakalım hayırlısı bana tekrar verme dedi yeterliymiş sen kaç kez verdin

Ahh canim benim bende bi haftadir vuruluyorum gunde 2 ampul bende felc gibiyim ne yattigimi biliyorum ne oturdugumu cok yagli bir igne mahvediyor insani gece bile saga sola donemiyorum agrisindan

Bende aynı durumdayım ama yapacak birşey yok bebişimiz için her şeye değer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…