2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin canım amin rabbim hepimizin sonucunu güzel eylesin 🙏🏻

Ah sevinmez mi hiç ❤ Bende babama söylemedim annem biliyor 🥰 geçen sefer söylemiştim normal gebelik sanıyordu tabi tüp bebeği bilmiyordu hevesi kursağında kaldı bende kalp atımından sonra söyleyeceğim inşallah
Benim ilki aşılamaydı. Kalp atımı duyamadan sonlandı. Annem yok, kardeşim biliyor. Babama kesinleşmeden söyleyip üzmek istemiyorum. Ama en çok ona söylemek istiyorum. İnşallah rabbim nasip eder. 🤲

Duygu durumunuz nasıl kızlar? Ben bugün ağladımda ağladım. Biraz öncede babamın facebook hesabına bakıp ağladım. :KK48: Aynı mahallede oturuyoruz. Ben bişey yapamadığım çok hareket edemediğim için 2 haftadır filan görmüyorum. Söylemedik daha ona tekrar tüp bebek yaptırdığımızı. İlk bebeğimi söylemek kısmet olmadan sonlanmıştı gebelik. Şimdi bi keseyi kalp atışını görelim ilk ona söyliycem, nasıl sevinir.. :KK200:
Bende daha söylemedim kimseye bi kayınvalidemler bilio transfer sürecinde yardımcı oldukları ve yakın olduğumuz için ailemden kimse bilmio henüz tüp bebek yaptırdığımızda söylemedim şimdi allah nasip ederse ayın 10 da kese ve kalp atışı gidince elimde ultrason kağıtlarıyla gidip süpriZ yapıcam ♥️ Ruh halimde iyi benim gayet ya yani normale göre biraz daha tahammül oranım düşük ama onun dışında bi sorun yok 🙈 ama sürekli bişi yeme isteğim var bide ne yiceğimde bilmiyorum canım bişiyler istiyor ama ne olduğunu bilmiyorum 😂

Bende daha söylemedim kimseye bi kayınvalidemler bilio transfer sürecinde yardımcı oldukları ve yakın olduğumuz için ailemden kimse bilmio henüz tüp bebek yaptırdığımızda söylemedim şimdi allah nasip ederse ayın 10 da kese ve kalp atışı gidince elimde ultrason kağıtlarıyla gidip süpriZ yapıcam ♥ Ruh halimde iyi benim gayet ya yani normale göre biraz daha tahammül oranım düşük ama onun dışında bi sorun yok 🙈 ama sürekli bişi yeme isteğim var bide ne yiceğimde bilmiyorum canım bişiyler istiyor ama ne olduğunu bilmiyorum 😂
Bende de var o canım. Bişey istiyorum ama o şeyin ne olduğunu bilmiyorum. Rabbim sevinçlerimizi yarım bırakmasın inşallah. 🤲

Canım hiç belirti arama herkesin vücudu farklı benim bu 3. Denemem çok şükür pozitif ama hiç belirtim yoktu diğer negatiflerde nasılsa öyleydim güzel düşün güzel olsun ben cuma günü öğrendim pozştif olduğunu kanda evde yaptım çıkmadı ama bazılarının 7. Gü
[/QUOT
Kızlar çıktı sonucum 1400 🙏🏻🤲
Maşallah canım inşallah kucağına almayı nasip etsin rabbim kaçıncı günün bugün

Kızlar sanırım benimde negatif 9.gün 63 çıkmıştı bugün 13. gün 25 çıktı . Normalde test günüm yarın bende öğretmenim ve köyde çalışıyorum test vermeye yetişemem diye bugün yaptım
Kimyasal büyük ihtimalle canım hayırlısı böyleymiş bida denersin

Kızlar merhaba pozitif haber alanları kutluyorum darısı bekleyen bizlerin basina bende 30ocakta 3.gun embriyo transferi oldum.yumurta toplama işleminden beri Protestan 100mg kalçadan vuruluyorum vurulduktan iki saat sonra bacağımı resmen felç ediyor yururyemiyorn oturamiyorum var mı aranızda vurunan böyle ağrısı olan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X