- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.241
Bi zararı olsa doktorun söylerdi canım rahat ol.Biz resmen seninle kader arkadaşıyız yaa.. aynısı oldu işte bana da ... kızlar az önce ben kedimi kaldırdım yaboş bulundum 6 kg kendisi aşıları filan tam. doktor zararı yok dedi. var mı burda evcili olan.
Bende iciyorum hergun degil ama 10 günde 3 kere filan ictimKizlar transfer olali hic kahve icmedm acik cay ictim ama kahve icmedm. Burnumda tutuo. Napayim
Yaaa iste demesi kolay aramayin belirti diye insan basina gelmeden bilmiyorum transferden 2 gun sonraydi canim pembe jelin gelmesi bugunde lekelenme oldu 6.gunumKacinci gun cnm youtubede bi dr var belirti aramayin kalp atisina kadar bir belirti olmaz o belirti sandiklariniz kullandiginiz ilaclarin gostermis oldugu etkiler rahat olun dio dioda işte gelde bunu bize anlat ilk kabul ediyorum diyorum nabiyosun kendine gel sonrada belirtiler olan arkadaslarin yazdiklarini okuyunca bildigin beynim dr haksiz cikariyo oluyomus iste koskoca dr olmussun daha 5.6.ginde belirtilerin basladigini ögrenememissin diorumvalla cennet boşuna ayaklarimizin altına serilmemiş
Sagol cnmCnm bende ginde 4 5 fincan kahve icerim druma özellikle sordum 1 fincan icebilirsin kendini strese sokacak herseyden uzak dur dedi bende aksamlari esimle 1 fincan iciyorum kahvesini cok atmiyorum
Rabbim yuzunu gulduraun insaallahKizlar yarın sabah 11. Günüm kan vericem dualarınizı eksik etmeyin
Canım bende 10.. gün verdim bugün 12. Gün verdim başka verme dedi doktorumKaç kez kan tahlili istediler kızlar sizlerden ben 12. Gün verdim bide 14. Gün sonra ayın 10na kese ve kalp atışı randevusu verildi bida kan ver falan demediler
27sinde oldun sanirim cnm transferini bende 29 unda oldum 2 gun var aramizda bisey daha sormak istiyorum ayaklarin üşüyormu benim 2.günden beri ayaklarim hic ısınmıyor garip tatafi vucudum ellerim sıcak sadece ayaklarim buz gibiYaaa iste demesi kolay aramayin belirti diye insan basina gelmeden bilmiyorum transferden 2 gun sonraydi canim pembe jelin gelmesi bugunde lekelenme oldu 6.gunum
İnsallah cümlemizin Allah razı olsunRabbim yuzunu gulduraun insaallah
Çok sevindim arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Canım hiç belirti arama herkesin vücudu farklı benim bu 3. Denemem çok şükür pozitif ama hiç belirtim yoktu diğer negatiflerde nasılsa öyleydim güzel düşün güzel olsun ben cuma günü öğrendim pozştif olduğunu kanda evde yaptım çıkmadı ama bazılarının 7. Günde bile evde çıkabiliyor rahat ol
Allahım güzel haberler almayı nasip etsin insallahKizlar yarın sabah 11. Günüm kan vericem dualarınizı eksik etmeyin
Amin canım inşallah seninde güzel haberini alırızÇok sevindim arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Abenim ilk hamileligimde 5. günde başladı belirtiler 29unda transfer oldum ben de ilk 3 gün hiçbir şey yoktu bugün sabah adet olacak gibi ağrım oldu şuan yine bir şey yok genelde 5. günden sonra başlıyor bu belirtiler
Tutunma kanaması olabilir ki umarım öyledir. Tup bebekte 5.gun embriyosu genellikle ilk veya ikinci gün tutunuyormus zatenBende senin gibiydim canim ta ki bugun lekeyi gorene kadar bilmem bu bir belirti midir ama bugun 6.gun transferi saymayinca mesela senin icinde cok erken
Ben de 10. Ve 12. Günde verdim . Doktor bi daha istemedi iki hafta sonra ultrason dediKaç kez kan tahlili istediler kızlar sizlerden ben 12. Gün verdim bide 14. Gün sonra ayın 10na kese ve kalp atışı randevusu verildi bida kan ver falan demediler
Yok canim hic usume yok bende ama geceleri cok terliyorum su icinde kaliyorum27sinde oldun sanirim cnm transferini bende 29 unda oldum 2 gun var aramizda bisey daha sormak istiyorum ayaklarin üşüyormu benim 2.günden beri ayaklarim hic ısınmıyor garip tatafi vucudum ellerim sıcak sadece ayaklarim buz gibi
17 Ocak daNe zaman ttamsfer olmustun
Öyle dedilerse öyle yap canım
[/QUtesekkur eederim korku endişe heyecan hüsrana uğramaktan korkuyorum hayal bile kuramıyorum cevap için tekrar teşekkür ederim
Benimki daha garip herkese 12.gün ver demişler bana 14 dediler.İlk kanımı yarın vereceğim ,14.gün yarın. Acaba haftasonuna denk geliyor diye mi 12 demediler?Neyse benim çok umudum yok zaten yarın.Benim evde bir idrar testi vardı 11.gün yapmıştım negatif çıkmıştıKaç kez kan tahlili istediler kızlar sizlerden ben 12. Gün verdim bide 14. Gün sonra ayın 10na kese ve kalp atışı randevusu verildi bida kan ver falan demediler
Günde bir fincan içebilirsin ben içiyorum hemşirem içebilirsin bir fincan dediKizlar transfer olali hic kahve icmedm acik cay ictim ama kahve icmedm. Burnumda tutuo. Napayim
İnsallah ya butun kalbimle tutundugu icin olsun bu lekelenme zaten bi kere oldu pembe leke sonra cok kucuk kucuk kahverengi leke gordum idrardaA
Tutunma kanaması olabilir ki umarım öyledir. Tup bebekte 5.gun embriyosu genellikle ilk veya ikinci gün tutunuyormus zaten
O nedenle beklentim oluştu sanirim