2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah hayirli etsin canim lutfen banada dua et bende bekleme asamasindayim tedavideyim hala .darisi herkesin basina minnak bebislerin insallah
İnşallah rabbim isteyen dileyen kim varsa nasip etsin. Çok zor süreçlerden geçiyoruz rabbim yüzümüzü güldürsün, kimsenin kucağını boş bırakmasın. 🤲

Kızlar annem bana kızıyor sen bu sabırsızlıkla çocuk nasıl büyütecen diyor bu beklemeler hiç bir şey değil belki de... kimbilir nelere nelere sabretmek gerekecek bilmiyorum ki ....🙄👀
Ben ilkinde daha sabırsızdım. Sonra işler kötüye gidince aldım ağzımın payını. Salı dediler salı gidicem. İnşallah katlanmıştır değerim diye dua ediyorum sadece. Daha yolun çok başındayız. Rabbim sağlıkla ilerletsin hepimizin gebeliklerini.

Ahh canim benim bende bi haftadir vuruluyorum gunde 2 ampul bende felc gibiyim ne yattigimi biliyorum ne oturdugumu cok yagli bir igne mahvediyor insani gece bile saga sola donemiyorum agrisindan 😞
Aynen öyle bende iki ampul yaptırıyorum belirti falan bekleyemiyorum canım ağrıdan nasıl geçecek bilmiyorum

Aynen öyle bende iki ampul yaptırıyorum belirti falan bekleyemiyorum canım ağrıdan nasıl geçecek bilmiyorum

İki ampul değil ben 50 mg olandan sabah bir ampül vuruluyorum evet gece sağa sola dönemiyorsun ve ağrı yapıyor ama felçli gibi olmadım hiç.. ben hep iğneden yarım saat sonra sarı kantaron yağı sürüp sıcak kompress yaptım belki faydası oldu bilemiyorum..

Benim ilki aşılamaydı. Kalp atımı duyamadan sonlandı. Annem yok, kardeşim biliyor. Babama kesinleşmeden söyleyip üzmek istemiyorum. Ama en çok ona söylemek istiyorum. İnşallah rabbim nasip eder. 🤲

Biz resmen seninle kader arkadaşıyız yaa.. aynısı oldu işte bana da ... kızlar az önce ben kedimi kaldırdım ya :KK43: boş bulundum 6 kg kendisi aşıları filan tam. doktor zararı yok dedi. var mı burda evcili olan.

İki ampul değil ben 50 mg olandan sabah bir ampül vuruluyorum evet gece sağa sola dönemiyorsun ve ağrı yapıyor ama felçli gibi olmadım hiç.. ben hep iğneden yarım saat sonra sarı kantaron yağı sürüp sıcak kompress yaptım belki faydası oldu bilemiyorum..
Bende 50 mg iki ampul yaptırıyorum iki saat sonra bacağımı kipirdatamiyorum bende yapayım belki faydası olur doktorum hastaneye giderken elinde ısıt git dedi öyle yapıyorum ama aynı bide kantaron yağı ve sıcağı deneyeyim ozaman

Normal bacim benimde ikinci gun gelmisti pembe renkte
Kacinci gun cnm youtubede bi dr var belirti aramayin kalp atisina kadar bir belirti olmaz o belirti sandiklariniz kullandiginiz ilaclarin gostermis oldugu etkiler rahat olun dio dioda işte gelde bunu bize anlat ilk kabul ediyorum diyorum nabiyosun kendine gel sonrada belirtiler olan arkadaslarin yazdiklarini okuyunca bildigin beynim dr haksiz cikariyo oluyomus iste koskoca dr olmussun daha 5.6.ginde belirtilerin basladigini ögrenememissin diorum 😂😂😂 valla cennet boşuna ayaklarimizin altına serilmemiş 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X