2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde 21 Ocak transfer
Bende 21 Ocak da transfer oldum 3. Gün embriyosu iki tane 7. Gün hafif kanamam olduğu için test yapmıştım düşük gelmişti değerim. Doktorum da o değer gelirleyici olmaz zaten demişti. Yarın kan verme günüm bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Pozitifi gören anneleri şimdiden kutluyorum şansları bol olsun yavrularını kucaklarına alsınlar . Biz bekleyenler içinde dua edin

Bak pozitifi gören ‘anneleri’ demişim Allah söyletti

Yarın test günüm idrarda falan hiç bakmadım . Ağrılarım oldukça yoğun şimdi belime bi ağrı girdi uzanıyorum oradan sırtıma yayılıyor. Kokulara hassasiyetliğim var kasık ağrım var (batma şeklinde) yarın bende güzel bi değer görürüm inşallah . Ankara’ya tee memleketten geldim devlette hemşireyim git gel yapmadım bi sürü rapor hakkım bitti. Emek çok Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Duygu durumunuz nasıl kızlar? Ben bugün ağladımda ağladım. Biraz öncede babamın facebook hesabına bakıp ağladım. Aynı mahallede oturuyoruz. Ben bişey yapamadığım çok hareket edemediğim için 2 haftadır filan görmüyorum. Söylemedik daha ona tekrar tüp bebek yaptırdığımızı. İlk bebeğimi söylemek kısmet olmadan sonlanmıştı gebelik. Şimdi bi keseyi kalp atışını görelim ilk ona söyliycem, nasıl sevinir..

Bende öğretmenim. Yarin başlıyoruz ve çok tedirginim ama mecbur
Allah kolaylık versin canım bende özel şirkette çalışıyorum yarın bende iş başı yapacağım
Gözün aydın canım allah kucağına almayı da nasip eder inş
Amin canım inşallah hepimiz Sağlıkla kavuşalım
Gözün aydın canım. Sağlıkla ilerlesin. Benimkide güzel katlanmıştır inşallah.
İnşallah canım benim rabbim esirgesin korktuğumuzdan

Çok güzel sonuç rabbim daim etsin❤
Amin canım amin rabbim hepimizin sonucunu güzel eylesin
Ah sevinmez mi hiç Bende babama söylemedim annem biliyor geçen sefer söylemiştim normal gebelik sanıyordu tabi tüp bebeği bilmiyordu hevesi kursağında kaldı bende kalp atımından sonra söyleyeceğim inşallah

Sevgili kader arkadaslarim siz transfer 7 gun test yaptiginizda ya da gunu fark etmez erken gebelik test mi yoksa ucuz testlerden mi yapip sonuc almistiniz
Ben erken gebelik yapmıştım cnm diğerinde çıkmaz diye onu almadım erkende bile silik çıktı diğerinde çıkmayabilirdi

Benim belim çok ağrıyor bide aşırı halsizlik var başka da birşey yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…