- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.181
Benim ilki aşılamaydı. Kalp atımı duyamadan sonlandı. Annem yok, kardeşim biliyor. Babama kesinleşmeden söyleyip üzmek istemiyorum. Ama en çok ona söylemek istiyorum. İnşallah rabbim nasip eder.Amin canım amin rabbim hepimizin sonucunu güzel eylesin
Ah sevinmez mi hiç ❤ Bende babama söylemedim annem biliyorgeçen sefer söylemiştim normal gebelik sanıyordu tabi tüp bebeği bilmiyordu hevesi kursağında kaldı bende kalp atımından sonra söyleyeceğim inşallah
Amin canım inşallah rabbim kalbinde olanı versin sanaBenim ilki aşılamaydı. Kalp atımı duyamadan sonlandı. Annem yok, kardeşim biliyor. Babama kesinleşmeden söyleyip üzmek istemiyorum. Ama en çok ona söylemek istiyorum. İnşallah rabbim nasip eder.
Bende daha söylemedim kimseye bi kayınvalidemler bilio transfer sürecinde yardımcı oldukları ve yakın olduğumuz için ailemden kimse bilmio henüz tüp bebek yaptırdığımızda söylemedim şimdi allah nasip ederse ayın 10 da kese ve kalp atışı gidince elimde ultrason kağıtlarıyla gidip süpriZ yapıcamDuygu durumunuz nasıl kızlar? Ben bugün ağladımda ağladım. Biraz öncede babamın facebook hesabına bakıp ağladım.Aynı mahallede oturuyoruz. Ben bişey yapamadığım çok hareket edemediğim için 2 haftadır filan görmüyorum. Söylemedik daha ona tekrar tüp bebek yaptırdığımızı. İlk bebeğimi söylemek kısmet olmadan sonlanmıştı gebelik. Şimdi bi keseyi kalp atışını görelim ilk ona söyliycem, nasıl sevinir..
Bu aralar bulutların üzerinde gibiyim ya o yüzden pek duygusallık yok üzerimdeBen normalde çok ağlayan bi insan değilimdir. Ama hep uyku hali, halsizlik ve ağlama isteği var.
Bende de var o canım. Bişey istiyorum ama o şeyin ne olduğunu bilmiyorum. Rabbim sevinçlerimizi yarım bırakmasın inşallah.Bende daha söylemedim kimseye bi kayınvalidemler bilio transfer sürecinde yardımcı oldukları ve yakın olduğumuz için ailemden kimse bilmio henüz tüp bebek yaptırdığımızda söylemedim şimdi allah nasip ederse ayın 10 da kese ve kalp atışı gidince elimde ultrason kağıtlarıyla gidip süpriZ yapıcam ♥ Ruh halimde iyi benim gayet ya yani normale göre biraz daha tahammül oranım düşük ama onun dışında bi sorun yokama sürekli bişi yeme isteğim var bide ne yiceğimde bilmiyorum canım bişiyler istiyor ama ne olduğunu bilmiyorum
Ben hep bi ağlama modundayım. Normalde de hiç tarzım değildir. Nadir ağlarım.Bu aralar bulutların üzerinde gibiyim ya o yüzden pek duygusallık yok üzerimde
Canim Allah yardımcın olsun.uzuldum.Allah saglik versin yine denersin benim üçüncüde tuttu.oglumla arasinda 11 yil var.Kızlar değerim 1.20 8. Gün dahada artmaz çok kötüyüm
Amin canım amin inşallahBende de var o canım. Bişey istiyorum ama o şeyin ne olduğunu bilmiyorum. Rabbim sevinçlerimizi yarım bırakmasın inşallah.
Allah en yakın zamanda yüzünüzü güldürür inşallah kaçıncı gün embriyosuydu sizinKızlar değerim 1.20 8. Gün dahada artmaz çok kötüyüm
Canım hiç belirti arama herkesin vücudu farklı benim bu 3. Denemem çok şükür pozitif ama hiç belirtim yoktu diğer negatiflerde nasılsa öyleydim güzel düşün güzel olsun ben cuma günü öğrendim pozştif olduğunu kanda evde yaptım çıkmadı ama bazılarının 7. Gü
[/QUOT
Maşallah canım inşallah kucağına almayı nasip etsin rabbim kaçıncı günün bugünKızlar çıktı sonucum 1400
Amin canımmmm hepimziinkini inşallah 12. Gün bugünMaşallah canım inşallah kucağına almayı nasip etsin rabbim kaçıncı günün bugün
Demeki sacma degil canim. Risk varsa biraktirioorlarBen de öğretmenim canım Bn de yakalandım o gribe çok zor atlattım bi de hamileysem işimiz çocuklar yani mecbur gtcez
Hayyy masalllahKızlar çıktı sonucum 1400
5. Gün iki adetAllah en yakın zamanda yüzünüzü güldürür inşallah kaçıncı gün embriyosuydu sizin
İnşallahCanim Allah yardımcın olsun.uzuldum.Allah saglik versin yine denersin benim üçüncüde tuttu.oglumla arasinda 11 yil var.
Galiba kiymasal olmus canimKızlar sanırım benimde negatif 9.gün 63 çıkmıştı bugün 13. gün 25 çıktı . Normalde test günüm yarın bende öğretmenim ve köyde çalışıyorum test vermeye yetişemem diye bugün yaptım
Kimyasal büyük ihtimalle canım hayırlısı böyleymiş bida denersinKızlar sanırım benimde negatif 9.gün 63 çıkmıştı bugün 13. gün 25 çıktı . Normalde test günüm yarın bende öğretmenim ve köyde çalışıyorum test vermeye yetişemem diye bugün yaptım