- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #4.141
Daha çok yeni. Hiç bişey olmuyo zaten ilk günler.Merhabalar Hanımlar
Umarım hepimiz 2020 yılında hayırlısı ile yavrularımıza kavusuruz..
Ben bira, tedirginim çünkü 30 ocakta transfer oldum ve tutunmaya dair hiçbir belirti yok ne bel kaşık ağrısı ne de başka bir şey. Ilk denemem ve endişeliyim.. pozitif sonuç alan hanimlar, slzde belirti var miydi ki?
Ben de kendimi dinliyorum surekli yattigim yerden :)Daha çok yeni. Hiç bişey olmuyo zaten ilk günler.
Grçekten çok uzun sürmüş yaa zaten her an panik haldeyiz bende bugün sabah 10 da verdim 1 saat sonra çıktı
[/QUOTE
Canım hiç belirti arama herkesin vücudu farklı benim bu 3. Denemem çok şükür pozitif ama hiç belirtim yoktu diğer negatiflerde nasılsa öyleydim güzel düşün güzel olsun ben cuma günü öğrendim pozştif olduğunu kanda evde yaptım çıkmadı ama bazılarının 7. Günde bile evde çıkabiliyor rahat olMerhabalar Hanımlar
Ben biraz tedirginim çünkü 30 ocakta transfer oldum ve tutunmaya dair hiçbir belirti yok ne bel kasık ağrısı ne de başka bir şey. Ilk denemem ve endişeliyim.. pozitif sonuç alan hanimlar, slzde belirti var miydi ki?
Hmmm nekadar ucreti labratuvari iyimi kalabalikmiJasmine09
Ben gataya gidiyorum. Temel hoca var tüp bebek bölümünün başında. Özel muayeneside olan gayet tecrübeli bi prof. Her ultrasonda bizzat kendisi oluyor. Kimseye pembe tablo çizmeden neyin ne olduğu açıkça anlatılıyor. Devlet kurumu olduğu içinde herşey belgeli kayıtlı. En başından beri gatada devam ediyorum.
Ahh bizim iyilik melegi kocalarimizEvet benc ede yarın bugün erken olur canım
Çıkarırım da eşim müsade etmez ki adamların işi yoğundur diyo
Bu belirsizlik beni mahvedecek inan ki senin ki dondurulmus muydu dogru mu hatirliyorumBen internetten ucuza alınan toplu testlerden almıştım. 6. gün öğlen onda çıkmıştı.
benim ilk hamileligimde 5. günde başladı belirtiler 29unda transfer oldum ben de ilk 3 gün hiçbir şey yoktu bugün sabah adet olacak gibi ağrım oldu şuan yine bir şey yok genelde 5. günden sonra başlıyor bu belirtilerMerhabalar Hanımlar
Ben biraz tedirginim çünkü 30 ocakta transfer oldum ve tutunmaya dair hiçbir belirti yok ne bel kasık ağrısı ne de başka bir şey. Ilk denemem ve endişeliyim.. pozitif sonuç alan hanimlar, slzde belirti var miydi ki?
Bende senin gibiydim canim ta ki bugun lekeyi gorene kadar bilmem bu bir belirti midir ama bugun 6.gun transferi saymayinca mesela senin icinde cok erkenMerhabalar Hanımlar
11 gün beklemek çile gibi geliyor. Bende ilkinde hep bi belirti arardım. Bunda çok daha rahattım.Ben de kendimi dinliyorum surekli yattigim yerden :)
ben öğretmenim aralık başında domuz gribine yakalandım cabuk atlattım şükür antibiyotikle okulda herkes hastaydı bizde hamileyken daha da zor bu hastaliga yakalanmak ilac da kullanilamiyorKizlar bi arkadas yazmis isi birak diye.
Benim 2 isim var 1nci temizlik. 2nci cocuklara kantinde yemek dagitiyorum. Cocuklarla calismak iyi degilmis. Hamileligi tehlikeye sokabilcek virus varmis.
Canım işi bırakmak olur mu Ya ben de öğretmenim işim çocuklar o ne saçma bişi mecburuz yaniKizlar bi arkadas yazmis isi birak diye.
Benim 2 isim var 1nci temizlik. 2nci cocuklara kantinde yemek dagitiyorum. Cocuklarla calismak iyi degilmis. Hamileligi tehlikeye sokabilcek virus varmis.
Raporlu yapıldı bize. Hastaneye 900 lira ödemiş eşim. İlaçları iğneleride raporla aldık. Benim 9 yumurta toplandı, 7si döllendi. Hepsi 5. güne gitti. 2 tanesinin gelişimi geriden geliyo 5i iyi denildi. 1 tane taze transfer oldum eylülde tutmadı. Kalan 4 taneden 3ü donduruldu. Ocağın 20sinde transfer oldum. Çok şükür pozitif. Rabbim sevincimizi yarım bırakmasın inşallah.Hmmm nekadar ucreti labratuvari iyimi kalabalikmi
Ben de öğretmenim canım Bn de yakalandım o gribe çok zor atlattım bi de hamileysem işimiz çocuklar yani mecbur gtcezben öğretmenim aralık başında domuz gribine yakalandım cabuk atlattım şükür antibiyotikle okulda herkes hastaydı bizde hamileyken daha da zor bu hastaliga yakalanmak ilac da kullanilamiyor
Üzme kendini canım. Tekrar denersin toparlanınca. Nasip değilmiş, benimde ilki doktorum çok umutlu olduğu halde tutmadı. Çok kötü çok zor biliyorum. Ama rabbim yardım ediyor. Tekrar deneme gücü veriyor..Kızlar değerim 1.20 8. Gün dahada artmaz çok kötüyüm
Evet canım dondurulmuştu.Bu belirsizlik beni mahvedecek inan ki senin ki dondurulmus muydu dogru mu hatirliyorum
aynen birakma bir durum olmaz bizde maalesef ama havalar ısınınca belki azalir grip ben ilk hamileligimde kışın hasta olmadım da yazın grip olmuştumBen de öğretmenim canım Bn de yakalandım o gribe çok zor atlattım bi de hamileysem işimiz çocuklar yani mecbur gtcez
Ne iğnesi ki bu kızlar progestan mıBence iyi yapmisin canim sonucta oyle basite alinacak bir igne degil benim yengem hemsire hafta sonlari ona vurduruyorum calistigi hastaneye gidip vurdurup pisman olmaktansa zaten tecrubeli hemsire oyle demez ben hic vurmadim diye