2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy allah seni ya bize yazaydin bizde onlari pisman edeydik hemen

Hangi hastanede yaptirdin .kimse pek devleti tercih etmiyor diye duydum hep ozellere gidiliyo ama ben ank universitesi ve gaziye gittim pek icime sinmenisti
Kime guvenecegimi bilememki hepsinde birtion vaad

Ya Kızlar benim sonucum neden çıkmıyor şimdi hastaneye geri gidip yıkıcam labaratuvarlarını başlarına o olacak zaten gerginim kaskatı kesildim

Jasmine09

Ben gataya gidiyorum. Temel hoca var tüp bebek bölümünün başında. Özel muayeneside olan gayet tecrübeli bi prof. Her ultrasonda bizzat kendisi oluyor. Kimseye pembe tablo çizmeden neyin ne olduğu açıkça anlatılıyor. Devlet kurumu olduğu içinde herşey belgeli kayıtlı. En başından beri gatada devam ediyorum.

Görümceme sordum şimdi o da başka hastanede lvaratubar da teknisyen pazar günleri cihazların bakım günleri olurmuş zaten hep beni bulsun böyle şeyler. Kocaman hastanesin sen canım aaa

Ayy allah seni ya bize yazaydin bizde onlari pisman edeydik hemen
Pek kalabaliklar vallahi canim sagol canim

Sevgili kader arkadaslarim siz transfer 7 gun test yaptiginizda ya da gunu fark etmez erken gebelik test mi yoksa ucuz testlerden mi yapip sonuc almistiniz
Ben 7. Gün her ikisi ile yapmıştım. Önce erken sonra hemen arkasından ucuz ikisinde de çıkmıştı hemen

Ya Kızlar benim sonucum neden çıkmıyor şimdi hastaneye geri gidip yıkıcam labaratuvarlarını başlarına o olacak zaten gerginim kaskatı kesildim
Benimde cuma günki sonucum 1 saat içinde çıkmış aslında. ama hastanenin sitesi açılmadı gitti. En son dayanamadım arayıp sordum. Onların ekranına düşmüştü.

Benimde cuma günki sonucum 1 saat içinde çıkmış aslında. ama hastanenin sitesi açılmadı gitti. En son dayanamadım arayıp sordum. Onların ekranına düşmüştü.
Bende aradım da pazar günü olduğu için olabilir dediler ama bi gebelik testi de 5 saat sürer mi ya

Merhabalar Hanımlar
Umarım hepimiz 2020 yılında hayırlısı ile yavrularımıza kavusuruz..
Ben biraz tedirginim çünkü 30 ocakta transfer oldum ve tutunmaya dair hiçbir belirti yok ne bel kasık ağrısı ne de başka bir şey. Ilk denemem ve endişeliyim.. pozitif sonuç alan hanimlar, slzde belirti var miydi ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…