2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol arkadaşım inşallah olır fazla duygusalım ben sürekli ağlıyorum hiçbişeyden zevk almıyorum sevgilisinden ayrılan ergenler gibiyim yani burda sizleri görünce teselli oluyo bana bazı seyler takip ediyorum sürekli

Ooo senin ki vicdanli babaanne bizim ki hic umrunda degil valla ya kimin cocugu kimin soyu dusunmuyor bile

1 aydir gelmedi bile annemlere bende gitmedim butun islemlerde yanimda yoksa bende yokum biz guclu kadinlariz kimseye ihtiyacimiz yok guclu olmasak tup bebek annesi olamayiz bunu unutmayalim

benimki hic bir islemde yanima gelmedi bile canim ustelik esim uzakta gorev yapiyor evde annem idare ediyor hastanede yengem ve arkadasim vardi sagolsunlar transfer gunu yazdi baska da yok ama inan ki takma bunlari sadece sende degil bu sorunlar
Benimkide hiç bir işlemde yanımda yoktu. Histeroskopi yaptırdım aramadı bile 1 hafta sonra aradı unutmuşum dedi. Geçen sene düşük yaptım 10 gün mahvoldum üzüntüden acıdan arayıp sormadı. İlk tüp bebekte şehirdışındaydı, vah kızım ben orada olsam gelirdim ederdim bol keseden attı. 2.de transfere 2 gün kala ben çok hastalandım sana bulaştırmayım toparlar toparlamaz gelirim dedi 12 gün oldu bugün aramış yine hastalık icad ediyor. Kendisi kan aldırmaya gitse aramamı bekler. 2 kez biyopsi yapıldı kist için. İkisindede beni yanına çağırdı çıktım gittim. Benim annem yok, kardeşim şehir dışında okuyor. Ondan temizlik vs zaten beklemiyorum eşim hallediyor sağolsun. Ama altında arabası olan heryere giden kadının şu günde yaptığı ayıp çok canımı sıkıyor. İnsan en azından bi kap yemek pişirip getirir. Bundan sonra tavrım çok daha farklı olacak.

Tabi ki değiştir tavrını sende yapma sorarsa çocuk koydurdum da bi sıcak çorba yapan olmadı de bu ne ya kendilerine gelince el üstünde tutulsunlar ama geline gelince nasıl olsa halleder diyor herhalde ne ayıp kendi oğlunun çocuğu olacak insan onun hatırına gelir

Kendi şehirdışına gider gelir. Benden yazlık temizlik bekler gelince. Gidip ufak tefek yardım ettim 3 yıldır. Bundan sonra asla yok. Ben düşük yaptım bana bi telefon açmadı. Kendine bi hastalık çıkardı yine. Bugün aramış yarın mı belli olacak diyo. Evet yarın test günüm ama bişey belli olmaz ilk kanda dedim. Böyle bi zamanda yapılanlar asla unutulmaz. Eşimde çok farkında zaten. Boşver bizim kimseye ihtiyacımız yok dedi ama o da içten içe kırıldı biliyorum.

Aynen canim bende histereskopi ameliyati oldum rahim filmi cekildim anestezi aldim onda bile hic ugramadi bile yanima kendilerini en ufak gripte telefon bekliyorlar ama biz once igne ilac yerken eyvallh etmiyorlar ben tavrimi koydum beni aramazsa bende aramiyorum su cok acı bi gercek ki eger sorun esinde degilde bende olsaymis beni bir yere sıgdırmazdı

Asla yapma canım sana yapmayana sende yapma boşver ilgilenme bile böyle zamanda iyi davranan da kötü davranan da asla unutulmaz ona göre sende tavrını koy eşin için daha zor aslınsa annesi sonuçta

Benimkide hemen kıyas yapar mesela. Histeroskopi oldum rahim filmi çekildim. Bende biyopsi oldum aynı şey dedi. Düşük yaptım. Bende bilmem ne oldum benimki düşükten zor dedi. Kist aldırdı hastanede sen kalırsın yanımda dedi hemen. Kalacaktımda hastane istemedi sadece bel altı uyuştuğu için. Ben neler atlattım. Hiç birinde yoktu. Geleyim dersede bu saatten sonra ben gerek yok diycem.

Asla yapma canım sana yapmayana sende yapma boşver ilgilenme bile böyle zamanda iyi davranan da kötü davranan da asla unutulmaz ona göre sende tavrını koy eşin için daha zor aslınsa annesi sonuçta
İnsan başkasından utanırda çıkar gelir. Zaten hassasım normalde umursamam ama içime oturdu bu kez.

Vaaay gündem kaynana olmuş değişmiş bakıyorum baya da sarmış muhabbet
Bendeki de süper değil çok kötü de değil ben umursamıyorum bazı densizlikleri
Annem rahmetli
İlk doğumda yalnızdım eşim vardı sadece kayınvalidem obsesif temizlik konusunda hastaneye zor gelir ziyarete geldi sadece
Doğumumsezaryen oldu ilk gece ayağa kalktım millet yatakta oturamazken daha
neden çünkü mecburdum diyeceğim o ki güçlü oluyorsun zaten Allah veriyor gayretini kullar yardım etse yine Allahın izniyle edecek o yüzden asla sorun etmedim inanın Allah da bana yardım etti güç kuvvet verdi o kadar hissettim ki
İşlerim hep kolay oldu çocuğum sakin bir çocuk gece uykusu yemesi içmesi emmesi hep yolunda gitti binlerce şükür
Ve eşim de benim sabrımı gördükçe bana daha çok yaklaştı anladı
O yüzden en güzel günlerinizi asla kayınvalide derdi ile heba etmeyin sevincinizi doyasıya yaşayın canlarım

İnsan başkasından utanırda çıkar gelir. Zaten hassasım normalde umursamam ama içime oturdu bu kez.
O kadar haklısın ki.. bende öyle düşünüyorum aslında ben olsam şöyle yapardım diyorum ben olsam böyle yapardım diyorum ama ben değil ki herkes diyorum insanlar kendisini düşünüyor benim kadar verici olamazlar diyorum sonra kendime kıZıyorum karşılık göremeyince böyle zamanda üzülmemek elde değil. Ama şimdi sen bebeğini düşün lütfen eşinle mutlu olmana bak gelecek yüzü olmasın Doğumda falan da hiç birşey söyleme karıştırma daha iyi boşver

Gelinlerin olduğu yerde bu muhabbetin olmaması saçmaydı zaten azıcık kafamızı dağıtalım dedik..
doğru diyorsun rabbim yardımm eder hepimize inşallah anne olmak kolay değil napalım ❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…