2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yerleşme kanaması daha koyu bi renkte oluyor diye biliyorum benim ki canlı kırmızıydı Ama inşallah dediğiniz gibidir inşallah hepimizin yüzü Güler. Kader ortaklarıyız Allah hepimizin kucaklarını doldursun

hayııır benim pembe kırmızıydııı öyle düşünme herkeste farklıdır belki hatta ben aglamıstım adet oluyorum diye sonra ertesin baktım olmamışım =)

hayııır benim pembe kırmızıydııı öyle düşünme herkeste farklıdır belki hatta ben aglamıstım adet oluyorum diye sonra ertesin baktım olmamışım =)
Bende çok ağladım hatta bir tanesi düşüyor sandım pıhtı halinde değildi allahtan damla damla kağıda aktı kesildi sonra Kan değerim düşük çıktı ona da ayrı üzüldüm ama sanırım 3. Gün embriyosu olduğu için 8. Günde zaten yüksek bi değer olmaz. Sağolsun grupta bi arkadaş İngilizce makaleden alıntı yaptı 3. Gün embriyosunun ve 5. Gün embriyosunun gün gün gelişimlerini. Onun yazısını okuduktan sonra kalkıp yemek yedim

Kızlar benim raporum bugün son yarın kontrol gözüküyor raporu kapattırmamıştım doktora şimdi yarın dışarı çıkıcam ilk kez 10. Günüm ne diyorsunuz siz hiç çıktınız mı ?
10gunun senin ben transferin 1inci gunu ciktim evden saglik ocagina ignem icin yavas yavas yuruyorum yakin zaten Rabbim verecegi varsa zaten verir hic endise etme mecbur kalinca cikiyorsun

Ben hiç eve bile gitmedim dün pazara bile gittim gezdim geldim valla çık tabi morale ihtiyacın var temiz hava al bi havan değişsin ben ilk günden itibaren hiç yatmadım desem yeridir aynen normal hayatıma devam ettim
Ayy ne güzel temiz havayı balkonda 10 saniye falan alıyorum her yerim dizi film oldu bunaldım :) ama raporum bitiyor yeniletmeye gitmem lazım işte
Ben kaç kez çıktım hatırlamıyorum. İğne için 2 kez çıktım, arkadaşıma gittim, anneanneme gittim. Eşimle kahvaltıya yemeğe filan gittik. Ama tabi hep arabayla gittim geldim.
Bende arabayla gideceğim canım eşim yıllık iZnini kullanıyor o götürüp getirecek ona kalsa gitmeyeceğim ama mecbur rapor da avuç içi okutmam gerekiyormuş hastanede onun için 1 saat çıkıp gelicem bakalım
10gunun senin ben transferin 1inci gunu ciktim evden saglik ocagina ignem icin yavas yavas yuruyorum yakin zaten Rabbim verecegi varsa zaten verir hic endise etme mecbur kalinca cikiyorsun
Evet doğru benim baya oldu iğnem vardı kabinden bayan çağırdık ikinci günü yarın gitmem lazım bende arabayla yavaş yavaş gidip geleceğim

kızlar merhaba dün 6.günümdü. kan testinde 35,10 çıktı, bugün hemşireyi aradım yok say dedi daha belli olmaz dedi. biraz moralim bozuldu.

Her gun benim ignem mesela transferden sonra her gun yuruyerek yavas yavas gittim Allahin izniyle hicbirsey olmaz hatta oglen olan jelimi sıkıyorum gitmeden 15 dk yurumemi ignem icin gidip geliyorum

kızlar merhaba dün 6.günümdü. kan testinde 35,10 çıktı, bugün hemşireyi aradım yok say dedi daha belli olmaz dedi. biraz moralim bozuldu.
kaçıncı gün embriyosu sizin tabi yine de bu günlerde pek belli olmaz ama yüz güldürücü bi sonuç gelmiş siz yine de stres etmeyin 4 gün sonra falan yenileyin testinizi

Hormonlar dan bence çünkü bende çok çabuk sinirleniyorum eşimle annemle herkesle tartıştım şu 10 günde
evet aynı durumdayız sanırım.
Kızlar benim raporum bugün son yarın kontrol gözüküyor raporu kapattırmamıştım doktora şimdi yarın dışarı çıkıcam ilk kez 10. Günüm ne diyorsunuz siz hiç çıktınız mı ?
şaka yapıyorsun! hem de ertesi gün 24 saat geçmemişti daha çarşı pazar gezdim aile hekimine gittim rapor aldım vs vs.her gün bi çıktım ben çarşıya. bir gün hatta unutmuşum merdiven çıkarken koşmuşum annem sakin ol kızım dedi :) çıkın tabiki dışarı.günlük hayatınıza devam edin. sadece ıkınmayın ağır kaldırmayın nefes nefese kalacak etkinliklerden kaçının o kadar

Kizlar merhaba bende dün transfer oldun aksam yüzüstü yatmisim normalde hep öyle yatarim kendime geldikce sirtustune döndün ama dalinca gene yüzüstüne dönmüsüm bi anda icimi bi korku kapladi yatis pozisyonumuz etkilemez diymi? Bu arada dondurulmus 5.gün embriyosu transfer edildi

Kabinden bayan nasıl çağırılıyor canım merak ettim.

Ben 18.inci gun transfer olmustum canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…