- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 33
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.321
Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler alırızTransfer hariç 5. Gün canım
İnsallah canım ama hiçbişe hissetmiyorum hiç umudum yok nedenseHadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler alırız
Yerleşme kanaması daha koyu bi renkte oluyor diye biliyorum benim ki canlı kırmızıydıbence sizin o yerleşme kanamasıydı benim olumlu olan asılamamda da olmuştuinsallah da öyledir ayy benimde cumartesi bir sey cıkmaz o zaman ya beklemek cok zor bugune bile zor geldim pazartesiyi mi beklesem ki bilemedim insallah sizin pazartesi yükselmiş olur
hayııır benim pembe kırmızıydııı öyle düşünme herkeste farklıdır belki hatta ben aglamıstım adet oluyorum diye sonra ertesin baktım olmamışım =)Yerleşme kanaması daha koyu bi renkte oluyor diye biliyorum benim ki canlı kırmızıydıAma inşallah dediğiniz gibidir inşallah hepimizin yüzü Güler. Kader ortaklarıyız Allah hepimizin kucaklarını doldursun
İnşallah canım çok sevindim senin adına büyük bi mücadele sürecin olmuş Allah mutluluk gözyaşlarıyla taçlandırsın inşallah8.gün.inanamiyorum.insallah bu defa benimle olur bebeklerin 7.Tüp bebek denemem
Bende çok ağladımhayııır benim pembe kırmızıydııı öyle düşünme herkeste farklıdır belki hatta ben aglamıstım adet oluyorum diye sonra ertesin baktım olmamışım =)
10gunun senin ben transferin 1inci gunu ciktim evden saglik ocagina ignem icin yavas yavas yuruyorum yakin zaten Rabbim verecegi varsa zaten verir hic endise etme mecbur kalinca cikiyorsunKızlar benim raporum bugün son yarın kontrol gözüküyor raporu kapattırmamıştım doktora şimdi yarın dışarı çıkıcam ilk kez 10. Günüm ne diyorsunuz siz hiç çıktınız mı ?
Amin canimİnşallah canım çok sevindim senin adına büyük bi mücadele sürecin olmuş Allah mutluluk gözyaşlarıyla taçlandırsın inşallah
Ayy ne güzelBen hiç eve bile gitmedimdün pazara bile gittim gezdim geldim valla çık tabi morale ihtiyacın var temiz hava al bi havan değişsin ben ilk günden itibaren hiç yatmadım desem yeridir aynen normal hayatıma devam ettim
Bende arabayla gideceğim canım eşim yıllık iZnini kullanıyor o götürüp getirecek ona kalsa gitmeyeceğimBen kaç kez çıktım hatırlamıyorum. İğne için 2 kez çıktım, arkadaşıma gittim, anneanneme gittim. Eşimle kahvaltıya yemeğe filan gittik. Ama tabi hep arabayla gittim geldim.
Evet doğru benim baya oldu iğnem vardı kabinden bayan çağırdık ikinci günü10gunun senin ben transferin 1inci gunu ciktim evden saglik ocagina ignem icin yavas yavas yuruyorum yakin zaten Rabbim verecegi varsa zaten verir hic endise etme mecbur kalinca cikiyorsun
Her gun benim ignem mesela transferden sonra her gun yuruyerek yavas yavas gittim Allahin izniyle hicbirsey olmaz hatta oglen olan jelimi sıkıyorum gitmeden 15 dk yurumemi ignem icin gidip geliyorumAyy ne güzeltemiz havayı balkonda 10 saniye falan alıyorum her yerim dizi film oldu bunaldım :) ama raporum bitiyor yeniletmeye gitmem lazım işte
Bende arabayla gideceğim canım eşim yıllık iZnini kullanıyor o götürüp getirecek ona kalsa gitmeyeceğimama mecbur rapor da avuç içi okutmam gerekiyormuş hastanede onun için 1 saat çıkıp gelicem bakalım
Evet doğru benim baya oldu iğnem vardı kabinden bayan çağırdık ikinci günüyarın gitmem lazım bende arabayla yavaş yavaş gidip geleceğim
Gozun aydin canimŞimdi eczane gittim gebelik testi aldım.yapmamam gerek biliyorum ama yaptım.sonuç bu
kaçıncı gün embriyosu sizin tabi yine de bu günlerde pek belli olmaz ama yüz güldürücü bi sonuç gelmiş siz yine de stres etmeyin 4 gün sonra falan yenileyin testinizikızlar merhaba dün 6.günümdü. kan testinde 35,10 çıktı, bugün hemşireyi aradım yok say dedi daha belli olmaz dedi. biraz moralim bozuldu.
evet aynı durumdayız sanırım.Hormonlar dan bence çünkü bende çok çabuk sinirleniyorum eşimle annemle herkesle tartıştım şu 10 günde
şaka yapıyorsun!Kızlar benim raporum bugün son yarın kontrol gözüküyor raporu kapattırmamıştım doktora şimdi yarın dışarı çıkıcam ilk kez 10. Günüm ne diyorsunuz siz hiç çıktınız mı ?
maşallah canım hayırlı olsun.7.denemenmiş özel değilse sorununuz neydi baya uğraşmışsın.Şimdi eczane gittim gebelik testi aldım.yapmamam gerek biliyorum ama yaptım.sonuç bu
Ayy ne güzeltemiz havayı balkonda 10 saniye falan alıyorum her yerim dizi film oldu bunaldım :) ama raporum bitiyor yeniletmeye gitmem lazım işte
Bende arabayla gideceğim canım eşim yıllık iZnini kullanıyor o götürüp getirecek ona kalsa gitmeyeceğimama mecbur rapor da avuç içi okutmam gerekiyormuş hastanede onun için 1 saat çıkıp gelicem bakalım
Evet doğru benim baya oldu iğnem vardı kabinden bayan çağırdık ikinci günüyarın gitmem lazım bende arabayla yavaş yavaş gidip geleceğim
Ben 18.inci gun transfer olmustum canimMerhaba kızlar;
Pazartesi 2. regl günüm itibariyle kontrole gittim. Doktor sadece enfeksiyon olmasın diye ilaçlar, folik asit ve coraspirin verdi. Doğal siklusta devam edecekmişiz. Önümüzdeki pazartesi yine kontrolüm var. Size sorum şu olacaktı. Dondurulmuş embriyoda kaçıncı günde transfer oldunuz? birde doğal siklus ile ilaçlı arasında transfer gününde fark varmı?
Allah kolaylık versin. İnşallah bu sefer alırsınız güzel haberiBu benim 7. Denemem.cok zor bir süreç.inşallah bu defa olur.hepimizin olsun