2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelinlerin olduğu yerde bu muhabbetin olmaması saçmaydı zaten azıcık kafamızı dağıtalım dedik..
doğru diyorsun rabbim yardımm eder hepimize inşallah anne olmak kolay değil napalım ❤
Kayınvalide gelin mevzuu yüzyıllar geçse yine bitmez zamanda yolculuk icad olsa yine bitmez

Walla canım hiiç canını sıkma.. Rabbim inşallah en kısa sürede hayırlı haberler almanı nasip eder.. şuan cok duygusal dönemdeyız hem hormon kaynaklı hem olaylardan ötürü.. normal zamanda amaan banane ya diyeceğin şeyler içine oturuor... ben opu oldumda annem gelmedi biliyormusun.. 15 dakkalık mesafede oturuyor... ne hastaneye geldi ne eve geldi.. daha önce eşimle tartışmışlardı onu bahane etti ben kocanı görmek istemiyorum ded ve gelmedi... sonrasında yılbasında grip oldum net 5 gun evde yattımda ondada eşim işe gitti de yine gelmedi.. 1 kap yemek getirip bırakmadı hergun bı arkadasına oturmaya gitti.. oyuzden transferdede yalnız olacağım yanı.. eltim zaten ayrı bi hasta.. çocucuğum olmasın diye elinden geleni yapıyor sürekli moral bozuyor oyuzden kayınvalıdeye söylemıyorumki eltim öğrenmesin diye.. ikisi aynı apartmanda oturuyorlar ve kayınvalidem ne zaman bize gelse soruyor neden gidiyon noldu diye... oyuzden o şeytan öğrenmesin hiçbişi istemiyorum

Nişanımda nikahımda yoktu zaten. Hayal kuruyordu bebek olursa sık gelirim sana bilmem ne diye. Hayal olarak devam etsin. Rabbim nasip ederse güzel ilerleyip kucağıma almayı el gibi kalıcak. Tek isteğim minikomun benimle olması.

Seninki daha zor anne olunca daha çok zoruna gider. Allah kısmet ederde doğurursak evlatlarımızı bizde kimseyi karıştırmayız.

Ay ben de öyle diyordum ama şimdi kızım üç yaşında benim kızım o diye seviyor babanesi ne dicem çocuk için susuyorum çünkü kızım babane dede hastası anane yok bari babanesi olsun diyorum

Ay ben de öyle diyordum ama şimdi kızım üç yaşında benim kızım o diye seviyor babanesi ne dicem çocuk için susuyorum çünkü kızım babane dede hastası anane yok bari babanesi olsun diyorum
Bende kendi çocuğum için anneanne yok bari babaannesi olsun diye hayal ederdim hep. Ama iyi niyetim kötüye kullanıldı. Kindar değilim ama kolay kolay unutmam yapılanı.

Aynen öyle ben de diyorum ay ben ne kötüymüşüm kayınvalidem haklı mı ne
Anlattıkları gelip bize pıtır pıtır anlatıyor. Eşimde neyin ne olduğunu çok iyi bildiği için çok rahatlıyorum bende. Ben geçen yaz yardıma gittim. Komşuları geldi, ben salonda toz alıyorum onlar kapı ağzında konuşuyor. Kadın diyo ki iyi bak gelinin gelmiş sağ olsun. O da diyoki yeni geldi daha herşeyi ben kendim yaptım. Yanımda bunu diyen ben yokken neler diyordur. Allah büyük. Benim işime gelir bu tavırlar.

Heralde ben cok sansliyim kayinvalide konusunda Ulke disinda yaptiriyorum kaynanam surekli ariyor moral veriyor icini ferahtut kizim olur Hersey gerekirse bende kalirsin ben Bakarim sana nasil iyiolacaksan oyle yapariz kizim uzulme sen sadece kendini uzme diyor Allah razi olsun benden daha cok heycanli hergun ariyor ne zaman gidecejsin tekrar hayirlisiyla bir transfer olup gelsen diyo

Kayınvalide gelin mevzuu yüzyıllar geçse yine bitmez zamanda yolculuk icad olsa yine bitmez
Aynen öyle bitmesin de bence gayet zevkli konuşmak onları
Hiç dert etme kendine canım gelmesin eltinde duymasın ben ilk iki transferimde yalnızdım kimseye söylememiştik eşim ve ben biliyorduk sadece tedaviyi eşim de 3 gün sonra işe dönmek zorunda kalmıştı dışardan ev yemeği söylemiştim öğlenleri. Akşam da eşim gelince yapmıştı sabah gitmeden kahvaltı hazırlayıp gitmişti bütün giyecek pijama iç çamaşırımı uzanmayacağım bir yere sırayla koymuştum :) kullanacağım tabağı vs tezgah üzerine hazırlamıştım bu şekilde önlem alırsan hiç kimseye ihtiyacın olmaz canım
Rüyasında görür ancak o bundan sonra. Gerçekten daha iyi el gibi gelsin gitsin bundan sonra kendisi düşünsün ben ne yaptım diye hiçbirşey için söz hakkı verme ona kendini dışardan komşu gibi görsün o bile daha yakın olurda gerçi. İnşallah canım inşallah

Kendi topuğuna sıkıyor maalesef akıllı olsalar böyle yapmazlar ama ben cahilliklerine veriyorum

Ay maşallah Allah nazarlardan saklasınn

ayneen ole yapacağım canım herseyı yanıma koyacagım.. oradan hallederim.. sakınce.. zaten calsııyorum 3 gün yatarım sonra işe giderim belki.. hayırlısıyla bi transfer olaydı.. daha 2. kontrolüme gideceğim.. natural siklus olduğu için tarihi de net olmaz sanırım...hergün nar suyu içiyorum rahim kalınlaşsın dıye bir sey olurmu acaba?

Ben kendime kayısı kompostosu yaptım. Eve koca bi tencere çorba yaptım çamaşır ütü dip bucak temizlik hepsini bitirdim. Ufak tefek işlerine yardım eder. Allah büyük gelirsin üstesinden.

Aynen öyle canım. Rabbim yardım ediyor zaten.

Kızlar ben bu kez kimseye söylemeyeceğim tedavimi zaten ilk ikide anne babalar biliyordu..
Negatifi öğrenince tabiki çok ağladım..
Kaynanam ne ağlıyorsun şeytana uymuşsun da ne var ağlayacak dedi...
Acımı küçümsedi hep..
Hatta ertesi gün eşime demişki bi akrabaya gideceğiz ISSIZZ da gelsin.. eşime dedim gitmeyeyim nolur yok biraz otur gel dedi..
Göz gribi olmuşum dediler onlarada çünkü ağlamaktan gözlerim şişmiş...
Neyse geçtik oturduk..
Ev sahibi bana ne dedi şok oldum...
ISSIZZ sana terlik vermemişim al ki sonra çocuğun olmaz benden bilirsin dedi hahahaha dedi.. allahım kendi mi zor tuttum.. ağlamamak için...
Ikinci negatif de yine kaynanam yanımdaydı.
Ne agliyorsun kalk mantı hamuru açtım yardım et dedi...
Kadın hiç umursamadı beni hatta eve döndük hiç aramadılar bile ne durumdasınız diye...
3. De kimse bilmeyecek yeter artık nasılsa anlamıyorlar uzak dursunlar bizden yardımını da istemem...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…