2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah bu kez nasip olur. Kimseyle paylaşma boşver. Eşin yardım etsin. Rabbim yüzüne baksın.

Üzülme bak yardım etmiş de nolmuş sanki sen kendi kendine hem daha huzurlu olursun hem de zaten çok yardımlık bir süreç değil Allah nasip ederse bir şey engel olamaz

Bu arada kayınvalideleriniz ne alemde kızlar? Benimki daha 1 kez bile gelmiş değil. Transfere 2 gün kala bi hastalık çıkardı. 12 gün oldu. Hergün yeni bi hastalık icad etti. Aşırı sinirimi bozdu.
Benim ki karşımda oturuo saolsun yemeğimi kahvaltımı hazırlar önüme koyar önümden alır allah razı olsun

Yatabilme imkanın varsa biraz daha yat istersen 5 gün kadar. Bilmiyorum ki ben hiç öyle tramsfer olmadım. Transferden sonra tavsiye edeceğim tek şey havuç suyu içmek
Rabbim inşallah bu sefer yardım eder sana kavuşursun bebeğine
Benim ki karşımda oturuo saolsun yemeğimi kahvaltımı hazırlar önüme koyar önümden alır allah razı olsun
Allah razı olsun sağolsun ne hoş

Benim kayınvalidem de melek gibidir. Ama ölüm döşeğinde. Kanser her yerine yayıldı. Tedaviyi sadece annem biliyor zaten. Kimseye söylememeyi tercih ettik
Allah yardımcısı olsun canım acil şifalar versin. Ne mutlu ona bak iyi bir insanmış Allah da ondan razı olsun
Allah bizlere de iyi denmesini iyi insan olmayı nasip etsin

Hayırlısı olsun canım ne denir inan bilmiyorum böyle zamanlar da insan ne denirse densin boş geliyor 2 kez yaşadım çok iyi biliyorum ne demek olduğunu Üzüntünü paylaşıyorum ve sana kocaman sarılıyorum Anne olacaksın elbet ama nasibi ne zamansa o zaman şimdi değilmiş vardır Rabbimin bir bildiği ilk gün olduğu için böyle düşünüyorsun sonra umutlar yeniden yeşerecek bak gör

Canım çok dokundu yazdıkların ciğerime değdi
Tanımadan bu kadar üzüldük birbirimize ya da sevindik sevincimizle sebebi gayemizin aynı olmasıydı herşey tanıdıktı çünkü
Allah bir ömür mutlulukla sağlıkla yaşayacağın evlat evlatlar versin sana

Yaşın kaç bilmiyorm ama pes etme.Allah yardımcın olsun.Insallah gönlüne göre olur her şey..

Aüzülme diyemem imkansız ben test yapamıyorum bu sonuç katşıma gelir diye cesaretim yok seni anlamaya çalışıyorum ama hayat devam ediyo Rabbım ol derse olur bi bakmışın kemdiliğinden bi sonraki ay hamilesin dualarım seninle

Canımm üzülme diyemem. Çok iyi biliyorum o durumu. Ama toparlan. Sen çok güzel bir anne olacaksın. Bugün değilmiş evet ama pes etmediğin sürece umut var. Rabbim yüzünü güldürsün.

Hayirlisi boyleymis demekten baska care gelmiyor elimizden Rabbim sabrını versin

cok dusuncesiz insanlar o gun bende bir nişana gittim kadinin biri daha cocuk yok mu diye sevdigim cocugunu kucagimdan aldi ne becereksiz bunlar diye icime birsey oturdu o gun

cok dusuncesiz insanlar o gun bende bir nişana gittim kadinin biri daha cocuk yok mu diye sevdigim cocugunu kucagimdan aldi ne becereksiz bunlar diye icime birsey oturdu o gun
Ben çocuk sevmiyorum biliyor musun. İçim gidiyor ama kimsenin bebeğine ellemiyorum. Sırf çeneleri durmayacak diye.

bende bos bulundum aldim sevimli kiz cocuguydu oda oyle deyince milletin icinde tuhaf oldum Rabbim yuzumuze baksin
Amin arkadaşım amin Kimi insanlar çok düşüncesiz oluyor gerçekten ben de eşimle transferden önce hastaneye onların bi akrabasına ziyarete gittim ameliyat olmuş haline yanmıyorda cocuk yok mu diyor bana yok yok yangın var diye bağıracağım yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…