- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.341
Ben cok arastirdim canim yatis pozisyonunu ama tutunmayla bir alakasi yok ben transfer gunu bile sag sola yatmis sekilde uyandim gece tekrar sirtustu yattim ama dedigim gibi onunla alakali degilKizlar merhaba bende dün transfer oldun aksam yüzüstü yatmisim normalde hep öyle yatarim kendime geldikce sirtustune döndün ama dalinca gene yüzüstüne dönmüsüm bi anda icimi bi korku kapladi yatis pozisyonumuz etkilemez diymi? Bu arada dondurulmus 5.gün embriyosu transfer edildi
Aynısını ben de yaşadım. 7.gün kahverengi lekelenme olunca 8.gün kan verdim, sıfır çıktı. Cumartesi 12.günüm olacak. Allahtan Ümit kesilmez deyip bekliyorumBende 3.gün embriyosuyum iki tane 8. Günümde hafif kanamam olunca kan verdirtti doktor 1,27cıkmıştı sonucum ama zaten 8. Günde yüksek beklenmez dediler 3. Gün embriyosu için pazartesi kan verme günüm. 1,27 değeri üzdü beni de o yüzden umudum zayıfladı. Daha o günden beri de herhangi bi kanamam olmadı
Ben ilk gün biraz dinlendim. Sonra hep yemek, bulaşık, çamaşır devam ettim. Her gün dışarıdayız. Çocuk olunca dinlenmek mümkün değil. Hatta yazmıştım bir kere de kucağıma aldığımda lekelenme başladı. O yüzden de vicdan azabı çekiyorum. Keşke dinlenebilseydim diye ama olmuyorKızlar benim raporum bugün son yarın kontrol gözüküyor raporu kapattırmamıştım doktora şimdi yarın dışarı çıkıcam ilk kez 10. Günüm ne diyorsunuz siz hiç çıktınız mı ?
Taze transfer miydi, dondurulmuş mu?kızlar merhaba dün 6.günümdü. kan testinde 35,10 çıktı, bugün hemşireyi aradım yok say dedi daha belli olmaz dedi. biraz moralim bozuldu.
mteBen cok arastirdim canim yatis pozisyonunu ama tutunmayla bir alakasi yok ben transfer gunu bile sag sola yatmis sekilde uyandim gece tekrar sirtustu yattim ama dedigim gibi onunla alakali degil
Tesekkur ederim canimBen cok arastirdim canim yatis pozisyonunu ama tutunmayla bir alakasi yok ben transfer gunu bile sag sola yatmis sekilde uyandim gece tekrar sirtustu yattim ama dedigim gibi onunla alakali degil
canım ben 10.gün kanımı gezdikten sonra fıldır fıldır gezdim hatta gezerken öğrendim hamile olduğumuKızlar benim raporum bugün son yarın kontrol gözüküyor raporu kapattırmamıştım doktora şimdi yarın dışarı çıkıcam ilk kez 10. Günüm ne diyorsunuz siz hiç çıktınız mı ?
Canım istediğin gibi yatabilirsin Allahın izniyle hiç bi problem olmaz :)Kizlar merhaba bende dün transfer oldun aksam yüzüstü yatmisim normalde hep öyle yatarim kendime geldikce sirtustune döndün ama dalinca gene yüzüstüne dönmüsüm bi anda icimi bi korku kapladi yatis pozisyonumuz etkilemez diymi? Bu arada dondurulmus 5.gün embriyosu transfer edildi
Ay ne güzel :) ya az önce tezgah sldim mutfakta eşim ona bile bağırdı neden yapıyorsun diye bende tedirgin oluyorum hal böyle oluncaevet aynı durumdayız sanırım.
şaka yapıyorsun!hem de ertesi gün 24 saat geçmemişti daha çarşı pazar gezdim aile hekimine gittim rapor aldım vs vs.her gün bi çıktım ben çarşıya. bir gün hatta unutmuşum merdiven çıkarken koşmuşum annem sakin ol kızım dedi :) çıkın tabiki dışarı.günlük hayatınıza devam edin. sadece ıkınmayın ağır kaldırmayın nefes nefese kalacak etkinliklerden kaçının o kadar
Canım sağlık kabinleri varya oraya gitti annem sabahtan adresi verdi gelir misiniz iğnesi var çıkamıyor evden dedi yarım saat sonra geldi bayan iğnemi vurdu gitti. Normalde oraya gidince 5 TL eve çağırdığında 15 TL oluyorKabinden bayan nasıl çağırılıyor canım merak ettim.
Nasipten öte yol yok demişler aslında ne yaparsak yapalım olacağı varsa oluyor olmayacağı varsa da olmuyor Allah büyük canım vardır bir bildiğiBen ilk gün biraz dinlendim. Sonra hep yemek, bulaşık, çamaşır devam ettim. Her gün dışarıdayız. Çocuk olunca dinlenmek mümkün değil. Hatta yazmıştım bir kere de kucağıma aldığımda lekelenme başladı. O yüzden de vicdan azabı çekiyorum. Keşke dinlenebilseydim diye ama olmuyor
Ay ne hoşcanım ben 10.gün kanımı gezdikten sonra fıldır fıldır gezdim hatta gezerken öğrendim hamile olduğumu
bnde de durum aynı canım.Başka sorun yok sadee pko.5.gün donmuş transferi olacağım ilkkez.nerede tedavi oldun?Polikistik over canim.baska bir sorun yok
Öyle oluyor bende hiç olmayacak dedim eşime ümitlenme olmadı dedim hatta testi yaptım hemen çıkmadı ikinci çizgi dedim işte olmadı doğru hissetmişimİnsallah canım ama hiçbişe hissetmiyorum hiç umudum yok nedense
Korkma cnm dilediğin gibi uyuyabilirsin bende yüz üstü yatmadan uykuya dalamıyorum ilk transferim de ilk onu sormuştum istedğin gibi uyu öksür hapşır böyle ufak şeyler tutunmayı etkilemez dedi ikinci transferdede not düşmüş hatta istediğin gibi uyuyabilirsin diyeKizlar merhaba bende dün transfer oldun aksam yüzüstü yatmisim normalde hep öyle yatarim kendime geldikce sirtustune döndün ama dalinca gene yüzüstüne dönmüsüm bi anda icimi bi korku kapladi yatis pozisyonumuz etkilemez diymi? Bu arada dondurulmus 5.gün embriyosu transfer edildi
Bende arabayla gideceğim canım eşim yıllık iZnini kullanıyor o götürüp getirecek ona kalsa gitmeyeceğimama mecbur rapor da avuç içi okutmam gerekiyormuş hastanede onun için 1 saat çıkıp gelicem bakalım
Evet bizde öyleyiz eve hapisoldukBişey olmaz endişelenme. Arabayla gidip geldikten sonra ne olacak. Benimde eşim evde daha hiç işe gitmedi transferden beri.
İnsallahhhhhbenim ilk aşılamamda olumluydu sonra bos gebelik oldu amaben kanda 12. günde öğrenmiştim onu ve değerim 4.65di ve erken idrar testinde cıkmamıstı değerim 80lere cıkınca idrarda pozitif almıstım. Simdi bizim daha küçük cıkmaz sakın üzülme bu yüzden cumartesi kan vericem tam 12. gün oluyor
Bu arada kayınvalideleriniz ne alemde kızlar? Benimki daha 1 kez bile gelmiş değil. Transfere 2 gün kala bi hastalık çıkardı. 12 gün oldu. Hergün yeni bi hastalık icad etti. Aşırı sinirimi bozdu.
Aman naparsa yapsın gelip iş yapmadan oturacağına hiç gelmesin böyle zor zamanda yanında olmayan çocuk olunca hiç gelmesinBu arada kayınvalideleriniz ne alemde kızlar? Benimki daha 1 kez bile gelmiş değil. Transfere 2 gün kala bi hastalık çıkardı. 12 gün oldu. Hergün yeni bi hastalık icad etti. Aşırı sinirimi bozdu.
Bu arada kayınvalideleriniz ne alemde kızlar? Benimki daha 1 kez bile gelmiş değil. Transfere 2 gün kala bi hastalık çıkardı. 12 gün oldu. Hergün yeni bi hastalık icad etti. Aşırı sinirimi bozdu.