- 16 Aralık 2015
- 264
- 145
- 41
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.281
Amin cnm.Düşüklerim olmuştu. Sorun genetik çıktı.RABBİM hayırlı evlatlar nasip etsin. doktor mu önerdi yoksa siz mi istediniz
benim ilk aşılamamda olumluydu sonra bos gebelik oldu amaInsallah öyledir insallah
Evet idrar testi yaptım erken gebelik testiydi ilk denemem 3. Gün embriyosuydu 2 tane transfer ettiler
Aynı bende öyleydim ama geçti şükürKızlar günaydın, her sabah ter su içerisinde uyanıyorum, gece üst değiştiriyorum o derece. Vücudum zorlanıyor resmen. Bu şekilde olan var mı? İlaçlar mi yapıyor anlamadım ki
Negatif görmeye çok alışkının canım günümü mahvetmiyorum. Çok şükür Allah’a iki kez pozitifi gösterdi. Beklerim iki gün dahaKan testi yaptırsan canım bugün kanda çıkar bence kesin olarak
Allah razi olsun canim ayni gun transfer olmusuz guzel haberler aliriz insallahMerhaba arkadaşlar. Rabbim hepimize hayırlarla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Benim ilk tüp bebek denemem. Bir tane oğlum var ama ikinci nasip olmadı maalesef ki. 1 gebeliğimde 3 aylık kalbi durdu bebeğimin sonra da iki düşüğüm daha oldu. İltihaplı eklem romatizması hastayım ve bu bebek sahibi olmamıza engel oluyordu. Birde polikistik over sendromuda hepten imkansız gibi birşeydi. Tek çaremiz tüp bebek denemekti. Hayırlısı ile bu ayın 27 de dondurulmuş iki embriyo transfer edildi. Ayrıcada lenfosit aşısı yapılıyor bana. Çok heyecanlıyım. Umarım bir sorun çıkmaz.SiZleri o kadar iyi anlıyorum ki ve benimde anladığınızı biliyorum. Hepimiz için dua ediyorum
Bende öyleyim, herşeye sinirleniyorum hatta.Kızlar merhaba yine gelgitli bir tüp bebek gününden
Ruh halim iyice çoştu
Gülerken ağırlıyor ağlarken gülüyorum
Bazen sinir bazen sukünet
Hormonlar dan bence çünkü bende çok çabuk sinirleniyorum eşimle annemle herkesle tartıştım şu 10 gündeBende öyleyim, herşeye sinirleniyorum hatta.
Evet. Ben normalde çok ağlayan bi insan değilimdir. Şu son 1 haftada 4 kere filan ağlamışımdır..Hormonlar dan bence çünkü bende çok çabuk sinirleniyorum eşimle annemle herkesle tartıştım şu 10 günde
Kullandığımız ilaçlar lh hormonu salgılayıp ovülasyonu koyu gösterebilir sanırım.Size birşey soracağım.evde gebelik testi yok.ovulasyon testi vardı onla yaptım.boyle cıktı.sizce umut olabilirmi
Bende 3.gün embriyosuyum iki tane 8. Günümde hafif kanamam olunca kan verdirtti doktor 1,27cıkmıştı sonucum ama zaten 8. Günde yüksek beklenmez dediler 3. Gün embriyosu için pazartesi kan verme günüm. 1,27 değeri üzdü beni de o yüzden umudum zayıfladı. Daha o günden beri de herhangi bi kanamam olmadıyaa hepimiz aynı durumdayız umarım pozitif çıkar eğer yarın sizin cıkarsa cesaret eder bende cumaya cekerim günümü bana 4 subat dediler ama dayamıyorum cook merak ediyorum. 3. gün embriyosu diye de cekiniyorum cıkmazsa diye
bence sizin o yerleşme kanamasıydı benim olumlu olan asılamamda da olmuştuBende 3.gün embriyosuyum iki tane 8. Günümde hafif kanamam olunca kan verdirtti doktor 1,27cıkmıştı sonucum ama zaten 8. Günde yüksek beklenmez dediler 3. Gün embriyosu için pazartesi kan verme günüm. 1,27 değeri üzdü beni de o yüzden umudum zayıfladı. Daha o günden beri de herhangi bi kanamam olmadı
bel ağrısı bende de cook var bu iyi bir sey mi kötü bir seymi bilemiyorum benimde 7. günümMerhaba kızlar transferimin 8.günü bekliyom.ama yine bel ağrısı var