2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar benim raporum bugün son yarın kontrol gözüküyor raporu kapattırmamıştım doktora şimdi yarın dışarı çıkıcam ilk kez 10. Günüm ne diyorsunuz siz hiç çıktınız mı ?

Kızlar benim raporum bugün son yarın kontrol gözüküyor raporu kapattırmamıştım doktora şimdi yarın dışarı çıkıcam ilk kez 10. Günüm ne diyorsunuz siz hiç çıktınız mı ?
Ben hiç eve bile gitmedim dün pazara bile gittim gezdim geldim valla çık tabi morale ihtiyacın var temiz hava al bi havan değişsin ben ilk günden itibaren hiç yatmadım desem yeridir aynen normal hayatıma devam ettim

Merhaba kızlar;
Pazartesi 2. regl günüm itibariyle kontrole gittim. Doktor sadece enfeksiyon olmasın diye ilaçlar, folik asit ve coraspirin verdi. Doğal siklusta devam edecekmişiz. Önümüzdeki pazartesi yine kontrolüm var. Size sorum şu olacaktı. Dondurulmuş embriyoda kaçıncı günde transfer oldunuz? birde doğal siklus ile ilaçlı arasında transfer gününde fark varmı?

Hayırlı olsun tedaviniz. Ben adetin 21.günü transfer oldum. 5.gün embriyosuydu.

Ben kaç kez çıktım hatırlamıyorum. İğne için 2 kez çıktım, arkadaşıma gittim, anneanneme gittim. Eşimle kahvaltıya yemeğe filan gittik. Ama tabi hep arabayla gittim geldim.

Son adetimin üstüne 20. Gün oldum bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…