- 14 Mart 2008
- 6.024
- 5.130
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.301
Ne olcak bu halimiz bilmiyorum bende ağlıyorum çok fazla gemde video görüyorum ağlıyorum Türk filmi izliyorum ağlıyorum aman allahımEvet. Ben normalde çok ağlayan bi insan değilimdir. Şu son 1 haftada 4 kere filan ağlamışımdır..
MAşallah hamilesinizŞimdi eczane gittim gebelik testi aldım.yapmamam gerek biliyorum ama yaptım.sonuç bu
Inşallah canim ayın 22 transferMAşallah hamilesinizkaçıncı gündü bugün acaba
İnşallah sağlıkla gelsin rabbim hepimize sağlıkla kavuştursunInşallah canim ayın 22 transfer
HamilesinŞimdi eczane gittim gebelik testi aldım.yapmamam gerek biliyorum ama yaptım.sonuç bu
Ben hiç eve bile gitmedimKızlar benim raporum bugün son yarın kontrol gözüküyor raporu kapattırmamıştım doktora şimdi yarın dışarı çıkıcam ilk kez 10. Günüm ne diyorsunuz siz hiç çıktınız mı ?
Kaçıncı günün bugün cnmYa bende yapak dökümünü izlerken bile ağlıyorum hormonlarımız alt süt oldu heralde
Amin canimİnşallah sağlıkla gelsin rabbim hepimize sağlıkla kavuştursun
Gözünüz aydın. Katlanarak yükselsin inşallah.Şimdi eczane gittim gebelik testi aldım.yapmamam gerek biliyorum ama yaptım.sonuç bu
Hayırlı olsun tedaviniz. Ben adetin 21.günü transfer oldum. 5.gün embriyosuydu.Merhaba kızlar;
Pazartesi 2. regl günüm itibariyle kontrole gittim. Doktor sadece enfeksiyon olmasın diye ilaçlar, folik asit ve coraspirin verdi. Doğal siklusta devam edecekmişiz. Önümüzdeki pazartesi yine kontrolüm var. Size sorum şu olacaktı. Dondurulmuş embriyoda kaçıncı günde transfer oldunuz? birde doğal siklus ile ilaçlı arasında transfer gününde fark varmı?
Amin canimGözünüz aydın. Katlanarak yükselsin inşallah.
Ben kaç kez çıktım hatırlamıyorum. İğne için 2 kez çıktım, arkadaşıma gittim, anneanneme gittim. Eşimle kahvaltıya yemeğe filan gittik. Ama tabi hep arabayla gittim geldim.Kızlar benim raporum bugün son yarın kontrol gözüküyor raporu kapattırmamıştım doktora şimdi yarın dışarı çıkıcam ilk kez 10. Günüm ne diyorsunuz siz hiç çıktınız mı ?
Son adetimin üstüne 20. Gün oldum bendeMerhaba kızlar;
Pazartesi 2. regl günüm itibariyle kontrole gittim. Doktor sadece enfeksiyon olmasın diye ilaçlar, folik asit ve coraspirin verdi. Doğal siklusta devam edecekmişiz. Önümüzdeki pazartesi yine kontrolüm var. Size sorum şu olacaktı. Dondurulmuş embriyoda kaçıncı günde transfer oldunuz? birde doğal siklus ile ilaçlı arasında transfer gününde fark varmı?
Transfer hariç 5. Gün canımKaçıncı günün bugün cnm