- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 39
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.101
Canım benim de öyle işte yarından itibaren her an adet günüm sayılır. Aynı tüm belirtilerim de var sivilce vsCanım bende belki öyledir mesela benim adetten önce yüzümde sivilce çıkar çok küçük o bile var yarın regl günüm ve regl olursam ilaçlar bana kar etmiyor dicem
Ay kafam çok karıştı canım estrofem engelliyor diye biliyorum ama adet olan da çok bakalım yaşayıp göreceğim sanırımYok ben eminim olmadığına estrofem rahim duvarını kalınlaştırdığı adet görülmüyor
bende de sivilceler ahenk ile dans ediyor canım :)Canım benim de öyle işte yarından itibaren her an adet günüm sayılır. Aynı tüm belirtilerim de var sivilce vs
Daha beş gün oldu transfer olalı
Yok cnm olmazsın negatif olsa bile rahim duvarı kalınken adet olmak mantık olarak da mümkün değil zatenAy kafam çok karıştı canım estrofem engelliyor diye biliyorum ama adet olan da çok bakalım yaşayıp göreceğim sanırım
Maşallah ❤ Gözünüz aydın ☺☺
Hayırlı olsun inşallah değerin katlanarak artsın
Amin kızlaar darısı tüm isteyenlerin başınaMasallah gozun aydin canimm
Mecburdum beklemeye canim transferden 4 gün sonra çatlama iğnesi yaptım o yüzden mecburdum :) 2. Denemem ilkide tuttu ama düşürdüm malesef 3. Gün embriyosu her iki tedavimde taze transfer cnmhayırlısı olsun sağlıkla doğsun inşalah.10.güne kadar iyi sabretmişsin canım.5.gün dondurulmuş transferi miydi?kaçıncı denemenizdi?
Senin kaçıncı gündü cnmAy masallah ne güzel yaa herkes pozitif nerdeyse devamı gelsin insallah ben niye cesaret edemiyorum ya hep olumsuza hazirladim kendimi
Canım ben yeni adetimin başlayacağı ilk gün transfer oldum, korkma hiç. Vücudundaki progesteron sıfırlanmadığı sürece rahim duvarı dökülmez. Yetersiz kalırsa kanamalar oluyorCanım benim de öyle işte yarından itibaren her an adet günüm sayılır. Aynı tüm belirtilerim de var sivilce vs
Daha beş gün oldu transfer olalı
Çok şükürKızlar! Oldu bu iş176 cıktı sonucm tabi cuma tekrarlayacagim. Simdilik güzel
Allahım sağlıkla ilerlesin inşallah çok güzel maşallahKızlar kan sonucunu aldım şimdi 214 Cumartesi tekrarlıcaz
İmşallah senden de bekliyoruz canım olumsuzluk bend ede vardı biliyorsun insan daha yatkın oluyor olumsuza bu dönemdeAy masallah ne güzel yaa herkes pozitif nerdeyse devamı gelsin insallah ben niye cesaret edemiyorum ya hep olumsuza hazirladim kendimi
Saol cnm allah razı olsunÇok şükürTebrik ederim canım çok güzel sonucun maşallah
Allahım sağlıkla ilerlesin inşallah çok güzel maşallah
İmşallah senden de bekliyoruz canım olumsuzluk bend ede vardı biliyorsun insan daha yatkın oluyor olumsuza bu dönemde
Ben olmuştum. Transferin 7.günüydü hem de. Âdetim başlamıştıYok ben eminim olmadığına estrofem rahim duvarını kalınlaştırdığı adet görülmüyor
sağlıkla bu kez kavuşursun inşallah.buarada çatlatma iğnesi neden yapılıyo transfer sonrasıMecburdum beklemeye canim transferden 4 gün sonra çatlama iğnesi yaptım o yüzden mecburdum :) 2. Denemem ilkide tuttu ama düşürdüm malesef 3. Gün embriyosu her iki tedavimde taze transfer cnm
Benim transfer de bir sonraki adet günüme çok yakın bi tarihte olacak. Sizin neden öyle oldu peki?Canım ben yeni adetimin başlayacağı ilk gün transfer oldum, korkma hiç. Vücudundaki progesteron sıfırlanmadığı sürece rahim duvarı dökülmez. Yetersiz kalırsa kanamalar oluyor