-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.081
Kullanılan ilaçlardan adet hemen gelmiyor diye biliyorum büyük olasılıkla yerleşme kanaması olabilir çünkü doktorum bana bir hafta sonra böyle kanamanın olabileceğini söylediTransfer de 6.günüm arkadaşlar. Ama bugün leke gelmiş sanki. Yerleşme lekesi değilse bu kadar erken adet olunur mu acaba
Vitaminleri önümüzdeki ay için almıştım. Doğal yolla olur diyeYok yok kan testievet tekrar ver lütfen canım emin olalım ohhh mis mis ❤
Ben de normalde kan vermezdim ama lekelenme olunca hemşire ver dedi. Önceki gebeliklerimde de idrar testi ile öğrenip sonra kan vermeye gittim. Birkaç kez yazmıştın hatırlıyorum. İnşallah sağlıkla devam etsinSessiz takip edenlerdenim bende 10 ocakta tranfer oldum 20 ocakta test yaptım yok denecek kadar silikti test ama 23 ocakta yaptım ben burdayım diye bağırıyordu :) kan verdim 206 çıktı o yüzden günü gelmeden yapmayın test fotolarını atayim bakinEki Görüntüle 2582304
Yarın gidicem inşallah canımBen de normalde kan vermezdim ama lekelenme olunca hemşire ver dedi. Önceki gebeliklerimde de idrar testi ile öğrenip sonra kan vermeye gittim. Birkaç kez yazmıştın hatırlıyorum. İnşallah sağlıkla devam etsin❤Keseyi görmeye ne zaman gideceksin?
Hadi hayırlısıYarın gidicem inşallah canım
Dur bakalım annesi belki de şimdi de varVitaminleri önümüzdeki ay için almıştım. Doğal yolla olur diye
Yarın gidicem inşallah canım
hayırlısı olsun sağlıkla doğsun inşalah.10.güne kadar iyi sabretmişsin canım.5.gün dondurulmuş transferi miydi?kaçıncı denemenizdi?Sessiz takip edenlerdenim bende 10 ocakta tranfer oldum 20 ocakta test yaptım yok denecek kadar silikti test ama 23 ocakta yaptım ben burdayım diye bağırıyordu :) kan verdim 206 çıktı o yüzden günü gelmeden yapmayın test fotolarını atayim bakinEki Görüntüle 2582304
Bence de olması lazım çünkü karnım cidden ağrımaya başladıDur bakalım annesi belki de şimdi de var
Ben ilaçları bıraktıktan 10 gün sonra oldumOluyorsun canım geçen tedavim negatifti regl oldum
Çok erken daha, benim de 5. gün embriyosu, transferle birlikte 7. Gün silik olarak çıktı.Kızlar mrb ben 25 ocak cumartesi transferim oldu bugün 5. Günüm transferle birlikte idrar testi yaptım bişey çıkmadı çok stres oldum inanmalımıyım çok üzüldüm erken oldugu için olurmu 5. Gün ebriosu iki tane konulmuştu lütfen yardım
Masallah gozun aydin canimmKızlar ben dün kan testi yaptırdım 10.gün değerim 276
İlaclarla ilgili değildir o negatifse regl oluyorsun birkaç güne,bugün yine çok pozitif var masallah masallah bereketli bir topik burasıBen ilaçları bıraktıktan 10 gün sonra oldum
Oy gerçekten mi benim de perşembeden itibaren adet günlerim döngüme göre hep bir iki gün oynama ile olur ama testim haftaya çarşambaİlaclarla ilgili değildir o negatifse regl oluyorsun birkaç güne,bugün yine çok pozitif var masallah masallah bereketli bir topik burası
Evet ya hormonlar tavan oluncaBence de olması lazım çünkü karnım cidden ağrımaya başladıbu psikoloji nasıl bir şeymiş arkadaş
Canım korkma pembe olarak geliyor jel geriye fazlasını attığı için havayla temas ettiğinde jelin rengi değişiyor korkma hiçKızlarr cok erken biliyorum ama ilk deneme olunca acemiligime verin bugun jel lavaboda biraz pembemsi geldi bu kadar erken belirti olamaz biliyorum ama anlamadim neden boyle basina gelen var mi boyle birsey
Canım bende belki öyledir mesela benim adetten önce yüzümde sivilce çıkar çok küçük o bile var yarın regl günüm ve regl olursam ilaçlar bana kar etmiyor dicemOy gerçekten mi benim de perşembeden itibaren adet günlerim döngüme göre hep bir iki gün oynama ile olur ama testim haftaya çarşambaçok üzüldüm
Jelin öyle gelmesi normal canım. Hatta bazen siyah gelirdi. Korkacak bir şey yokKızlarr cok erken biliyorum ama ilk deneme olunca acemiligime verin bugun jel lavaboda biraz pembemsi geldi bu kadar erken belirti olamaz biliyorum ama anlamadim neden boyle basina gelen var mi boyle birsey
Yok ben eminim olmadığına estrofem rahim duvarını kalınlaştırdığı adet görülmüyorBen de bunu çok merak ediyorum