2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle düşünme canım niye olmasın. İlk denemede tutan bir sürü insan var.

Bilmiyorum hayırlısı derken bile içimde bir şeyler kopuyor ne kadar istediğimi anlatamam
İnan canım bu depremi yaşamadan ben de senin gibi hissederdim. Ama şimdi çok şükür sağ oldukça deneriz, Elbet bir gün olur diyorum. Hiç sıkma canını. Bugün olmasa yarın Rabbim bizim de kucaklarımızı dolduracaktır.

Tabi ki var öyle diyorum ya kendi gözlerimle gördüm kadın 9. Gün kan vermiş çıkmamış ilaçları bırakmış 12. gün hastane de poZitif olmuş ❤❤
Ay ben onu 9.gün idrar testi yapmış diye anlamıştım O zaman cumartesi tekrar kan vereceğim. Hayırlısı bakalım ama internetten 500 liralık vitamin aldım bile. Yumurta kalitesi vb için

Ben kullanıyorum cuma günü konuşcam gidince.

Kızlar gözünüz aydın. Çok sevindim ❤❤ Allah tamamına erdirsin. Ben de sayfada 8.gün pozitif Çıkmayıp 12.gün çıkanları gördüm yine umutlandım. Umut fakirin ekmeği
Sessiz takip edenlerdenim bende 10 ocakta tranfer oldum 20 ocakta test yaptım yok denecek kadar silikti test ama 23 ocakta yaptım ben burdayım diye bağırıyordu :) kan verdim 206 çıktı o yüzden günü gelmeden yapmayın test fotolarını atayim bakin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…