- 4 Şubat 2019
- 405
- 285
- 44
-
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.061
maşallah hayırlı olsun cnmKızlar testimi yaptım
Öyle düşünme canım niye olmasın. İlk denemede tutan bir sürü insan var.Merhaba kızlar can arkadaşlar aynı kaderi paylaşıyoruz dualı çoçuklarımız olur inşallah diyorum ben yoldayım transfer yapılacak sonra yeri gün beklemek geliyor şırada zaman geçiyormu bilmiyorum ama bana dua edin lütfen çok korkuyorum olmayacak hissi beni bitiriyor
canm ama daha erken sanaKızlar mrb ben 25 ocak cumartesi transferim oldu bugün 5. Günüm transferle birlikte idrar testi yaptım bişey çıkmadı çok stres oldum inanmalımıyım çok üzüldüm erken oldugu için olurmu 5. Gün ebriosu iki tane konulmuştu lütfen yardım
İnan canım bu depremi yaşamadan ben de senin gibi hissederdim. Ama şimdi çok şükür sağ oldukça deneriz, Elbet bir gün olur diyorum. Hiç sıkma canını. Bugün olmasa yarın Rabbim bizim de kucaklarımızı dolduracaktır.Bilmiyorum hayırlısı derken bile içimde bir şeyler kopuyor ne kadar istediğimi anlatamam
Allah razı olsun canım sağol rabbim hepimize sağlıkla nasip etsinmaşallah hayırlı olsun cnm
Farkındayım canım ama işte merak ne zaman yapsam bilemiyorum hafta sonu olurmu acabacanm ama daha erken sana
amin canm amin inşallahAllah razı olsun canım sağol rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin
Ay ben onu 9.gün idrar testi yapmış diye anlamıştımTabi ki var öyle diyorum ya kendi gözlerimle gördüm kadın 9. Gün kan vermiş çıkmamış ilaçları bırakmış 12. gün hastane de poZitif olmuş ❤❤
bak bende 23ünde oldu ama 3şubatta bakın dediler yani 10gün sonraFarkındayım canım ama işte merak ne zaman yapsam bilemiyorum hafta sonu olurmu acaba
MaşallahKızlar ben dün kan testi yaptırdım 10.gün değerim 276
Ben kullanıyorum cuma günü konuşcam gidince.İşte ona sessiz düşük deniliyor. Ben de hiç leke yaşamadım. İki aşılama biri pozitif ve düşükle sonuçlandığı için kalp atışına kadar tam sevinme hissim yok. Ama bu sefer genetikli embriyo bişey olmaz inşallan hayırlısı ile.. kan sulandırıcı kullanmıyorum.
Yok yok kan testiAy ben onu 9.gün idrar testi yapmış diye anlamıştımO zaman cumartesi tekrar kan vereceğim. Hayırlısı bakalım ama internetten 500 liralık vitamin aldım bile. Yumurta kalitesi vb için
Hayırlı olsun inşallah değerin katlanarak artsınKızlar ben dün kan testi yaptırdım 10.gün değerim 276
Zaten vermek zorundayım canım. Cumartesi kan verip sonucu doktora yazacağım. Başka şehirde tedavi oluyorum.Yok yok kan testievet tekrar ver lütfen canım emin olalım ohhh mis mis ❤
Sessiz takip edenlerdenim bende 10 ocakta tranfer oldum 20 ocakta test yaptım yok denecek kadar silikti test ama 23 ocakta yaptım ben burdayım diye bağırıyordu :) kan verdim 206 çıktı o yüzden günü gelmeden yapmayın test fotolarını atayim bakinKızlar gözünüz aydın. Çok sevindim ❤❤ Allah tamamına erdirsin. Ben de sayfada 8.gün pozitif Çıkmayıp 12.gün çıkanları gördüm yine umutlandım. Umut fakirin ekmeği